Jom KURUS! - Sesuai untuk semua termasuk ibu lepas pantang.





RECOMMENDED ITEM NO.1
HOT PRODUCTS! CONFIRM CAN HELP YOU!




*Sila jawab semua soalan di form 'Buy Now' di atas untuk 'Consultation

 
BACA MENGENAI PRODUK
Set Lengkap 30 hari :
1bottle Eazy detox (40 kapsul) - 10 hari 
1 bottle SJ plus (120 kapsul) - 20hari

Harga :
Normal : RM 220.00
Jw member : RM170.00

Promo Terkini :
RM150.00 sahaja
Charge Poslaju :  RM5 EM, RM10 WM

-----------------------------------------------------------------------------------------

CARA PENGAMBILAN

1) Langkah Pertama :
Timbang berat .. catatkan. 
Ambil gambar jika perlu..

10 hari yang pertama :
Ambil Eazy Detox
Ambil 3-4 kapsul sebelum tidur.
Jika 3 capsules tiada kesan, lebih bagus ambil 4 capsules sebelum tidur.

Pengambilan air kosong yang cukup diperlukan sepanjang proses detox. 
Minum lebih 200ml air sehari untuk melancarkan pembuangan toksin usus yang telah dikumpul.

Penting detox ni :
Usus menyerap apa yg kita ambil@makan. Toksin sepanjang kita hidup akibat kesan pengambilan makanan dan produk tedahulu akan berkumpul di dinding usus. Toksin ini lama kelamaan akan mengeras dan menyebabkan , fungsi usus yang menyerap apa kita makan, menjadi lemah atau lebih buruk tidak langsung berfungsi.

Jika usus berselut (umpama longkang/saluran paip) yang dialui sampah sarap hasil pemakanan kita.. boleh mengganggu keberkesanan produk kita ambil.

Oleh itu cucilah dulu usus dalam 10hari.
Contoh : lihat sendiri di sini ( click )

Inilah penyebabnya mengapa, produk tertentu berkesan kepada orang lain, tetapi tidak kepada kita. Kerana dinding USUS yang dihalang TOKSIN ini. Jika anda buncit atau mungkin juga mengalami sembelit - WAJIB detox!

Penyelesaiannya mudah - Ambil Ezy Detox!
Eazy Detox satu satunya detox yang bkn shj mencuci tetapi menyalut/merawat usus dgn aloe vera. Hasilnya dinding usus akan menyerap 75% lebih baik apa sahaja supplements yang kita ambil.

Selepas 10 hari, teruskan SJ Plus.
2) Langkah Kedua :
3biji, 2x sehari.. ambil sebelum makan. 
Boleh juga if nk ambil 2biji,3x sehari if ada 3 waktu makan. 
3) Lain -lain tips :
i) Sudah Dapat Berat Diinginkan? Jom Maintain -
SJ Plus boleh mengeluarkan hasil makanan berlebihan anda.
Jika mahu maintain ambillah SJ Plus kerana SJ Plus punyai fiber.
Cucilah usus untuk buangkan hasil pembakaran SJPlus dengan Ezy Detox.

ii) Makan Malam Lebih Awal
Hentikan pemakanan selepas 8pm (7mlm lg bagus).
If lapar minum ar kosong, salad, buah2an (epal hijau terbaik), sayur2an
If masih lapar juga.. dapatkn appetite control product.
Minum byk air kosong! 
(8gelas sehari tu biasa.. habiskan 4botol mineral kecil tu if nak best result)

--------------------------------------------------------------------------------------------

SEMUA ORANG BOLEH AMBIL

Apa yang kami kongsikan ini bukanlah baru. Sudah lebih 5 tahun di pasaran tradisional. Tanpa bahan kimia. Ini adalah perubatan kampung menggunakan bahan-bahan tradisi. 

Tetapi Sangat-Sangat  Superb..!
Jika tidak diet.. berat akan turun juga secara sihat. Mengikut testi tanpa diet hilang 3kg dlm 3minggu. dan ada yg hilang 5kg selepas sebotol.
tapi.. lain org lain metabolisme bdn.. boleh lah try.. with balance diet or not..n compare lah the result.

SJ plus ini adalah healthy diet. Sesuai untuk semua :

Lelaki
Perempuan
Tua & Muda
Berpenyakit atau Tidak
Ibu yang menyusuikan bayi pun boleh ambil.

Boleh diamalkan selepas habis pantang. Jika bersalin secara pembedahan, tunggu sekurang-kurangnya 3-4bulan.

--------------------------------------------------------------------------------------------

APA KATA PENGGUNA ?

Kami tidak syorkan jika tiada kesan yang bagus. Barangan yang terdapat di sini hanyalah barangan yang memiliki testimoni yang bagus sahaja. Biasanya kami akan membuka peluang kepada anda untuk mencuba dan memberikan testi masing-masing. Klik di bawah ini untuk ke ruangan testimoni ya. Terlampau banyak dan ada yang tidak sempat kami muatkan.

Terbaru (Via SMS) :





Inte Cleanse sudah tiada di pasaran.
Ambil Eazy Detox yang lebih berkesan.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SMS from 0199020xxx11Sep2011
Sis julia, im linda.. sorry ganggu.. 2 thn lps i ada amik SJ.. alhamdulillah.. berat turun 7kg dlm 2weeks+... masa tu berat i 74... yg 2nd time ambik i ada rasa menggigil.. sis ckp sbb kurang air.. so i stop & terpengaruh dgn xxxxx... hampeh... turun ler 2kg lps beribu duit habis...
skrg bagai dipam2... berat skrg almost 80kg!!!! TOLONG! i really need your help.. sis tolong guide sy.. sy nak ambil SJ balik... secepat mungkin! tQ sis

Buat ucian usus dulu. Sekarang ni Inte Cleanse tiada. So ambil Eazy detox. Sehari u kenal ambil 8kapsul (eazy detox). Kemudian teruskan ye.Consultation kemudian sis akan berikan. Anyway welcome back

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monday, August 8, 2011 2:29 AM

From: izxxx cxx
To: Juliaes Wardrobe Jw
Subject: testimoni

salam sis.
ni nak share sikit psl result.

hari pertama saya mkn IC ni, xdela buang air sangat.
tapi bila dh second day, baru rasa lega. hehe..
tapi betul kata sis, bulan puasa ni, time sahur hingga ke berbuka tu, kena minum byk air.
coz time kite buang toksik bdn tu bila puasa, tkut terbyk hydrate and rase penat.

alhamdullillah, dah seminggu makan IC, berat turun dr 67 ke 64kg.hehe
nnty nak try sj plus pula.
hrp boleh trun lagi banyak.

yeay..thanks sis.

Very Good. Congrets. Penurunan 3kg bermakna 3kg beratnya kandungan toksin melekat di usus tu serta lebihan air. Selepas ini usus akan lebih bersih dan akan dapat menyerap supplement atua SJPlus yang diambil dengan lebih berkesan. Dont worry, memang akan turun. Time untuk burn pula lemak2 tu :) - Sis Julia

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
--------------------------------------------------------------------------------------------

BILA LAGI NAK DETOX USUS :

Ulang sebulan sekali.. atau 2bulan sekali .. lebih kerap lebih bagus
TAPI setiap penurunan 5kg WAJIB ambil Eazy Detox
 

Mengapa?
Untuk buang hasil kumuhan akibat penukaran lemak semua tu. Racun dalam usus akan membawa penyakit dan kerosakan organ. Even if u tak ambil supplement , toksin boleh menyerang usus dgn pemakanan dan pencemaran alam sekitar , dan apabila dinding usus menyerap toksin ke darah/organ penyakit lain yg akan kita dapat.


Lagi informasi :


* SJ plus ini menyokong 'healthy diet' di mana pemakanan dan gaya yg sihat diperlukan.

* Kurangkan makan makanan yg berlemak or berkanji.
(Hapuskan terus pengambilan Karbohidrat dalam tempoh permulaan proses pelangsingan lagi bagus.)

* SJ Plus ni mengandungi fiber. Oleh itu jgn risau jika selera makan masih sama.. kerana tindakannya melalui pelawasan.

* SJ Plus boleh menyingkirkan lebihan lemak@minyak jika kita terlebih makan.

* Jgn makan apa apa selepas pukul 7mlm. Jika lapar, makan epal hijau (menaikkan kadar metabolisma) atau bancuh sahaja secawan RGC/Rxlite.. mesti truja habis. Terus hilang lapar..! Boleh juga ambil appetite control, memang selera terbantut.

Untuk pelan pemakanan, diet and tip sepanjang pengambilan SJ PLUS.

__________________________________________________

INFORMASI TAMBAHAN

SJ Plus ini bukan Jamu (panas dan lain-lain) tetapi adalah herba yang dibuat khusus untuk menurunkan berat secara sihat.
 
Merupakan antara produk yang kami perkenalkan dari pengusaha kampung @ pengusaha tradisional @ pengusaha kecil (seperti tukang urut, mak bidan, petua nenek, pengusaha perawatan tradisi dan lain lain) dalam Malaysia yang masih belum diketengahkan.. (support local products)

Ramuan yang digunakan adalah daripada herba - daun daun herba terpilih, akar kayu dan malahan ada yang menggunakan ginseng. Seperti yang kita ketahui, perawatan tradisional dengan menggunakan herba, akar2 kayu atau ginseng ini memang diakui akan khaisiatnya. Terpulang kepada kita untuk memilih dan mendapatkan produk pengusaha kecil sebegini yang membanjiri pasaran kita.

Oleh itu, Myjuliaes mengambil inisiatif ini untuk memperkenalkan product kampung dari pengusaha-pengusaha kecil ini yang memang diakui keberkesanannya. Harapan kami agar produk dari pengusaha kampung yg kecil ini tidak lagi dipandang oleh segelintir masyarakat kini.
 
_______________________________________________________________

Sedikit Guideline..
Sebelum kita mengambil apa jua produk slimming :-

1) Ambil produk bantuan sepeti SJ+, jika setelah diet seimbang dan exercise anda tidak berjaya menurunkan berat walaupun setelah lebih 3bulan mendisiplinkan diri.

2) BMI - mesti 30 ke atas atau 27 ke atas sekiranya mempunyai penyakit yang menghalang kehilangan berat yang mudah (seperti diabetes) lihat di bawa cara kiraan

3) Sila hentikan perawatan slimming kita, jika :
Kita tidak kehilangan sekurang-kurangnya 2kg dlm sebulan atau kehilangan 5% berat kita dalam 3bulan, walaupun setelah mengambil Eazy Detox selama 7hari.
 
4) If kita continue to lose weight, wajib ambil sekotak Eazy Detox untuk setiap 5kg penurunan. Digalakkan mengambil dengan lebih kerap even baru turun 1kg.
 
5) Dapatkan nasihat sekiranya- Blood pressure or resting pulse (kadar nadi waktu rehat) bertambah.

TIPS : Selalu check tekanan darah anda resting pulse kita normal sewaktu perawatan ok.


_____________________________________________________________
Body mass index (BMI)?

BMI, is a good estimate nak tahu berapa banyak lemak dalam badna kita.
Dapatkan tinggi dan berat.
Bahagikan sahaja berat (kg) dengan square tinggi (metre x metre).
Tapi sebenarnya kena tengok umur.. jadi nk exact result n advise email us.

Example :
Weight 80kg.
Height 1.75metre.

So 80kg/ (1.75x1.75) = 26.1

Boleh juga ke klinik untuk check your bmi or nk senang lagi just email kami.
Berikan umur, exact tinggi dan berat!

Panduan :

BMI > Classed As > Health Risk
Less than 18.5 > Underweight > Some health risk
18.5 to 24.9 > Ideal > Normal
25 to 29.9 > Overweight > Moderate > health risk
30 to 39.9 > Obese > High > health risk
40 and over > Very obese > Very high health risk

__________________________________________________


Berat naik balik tak selepas stop slimming product?

Yes jika korang tak amalkan di bawah ni :

1) Amalkan diet yang sihat dan seimbang.
2) Exercise regularly
3) Ambil tahu berat kita at least once a week

*if korang tak dpt buat yg atas tu.. siapkan la payung sblm hujan.. Readykan je stock SJ dlm simpanan :) ~ Ambil bila perlu sahaja.

__________________________________________________

Apa side effects / healing crisis slimming products?

Biasanya tidak ada.
Kebanyakkan orang tiada pun side-effects. Segelintir sahaja akan mengalami simptom di bawah sekiranya kurang minum air kosong atau mengambil lebih daripada dosage sebenarnya. Email us for consultation.

Bukan untuk semua orang. Lain orang lain. Kenali lah diri kita dahulu. Ambil minimum dosage.

__________________________________________________

Other infos you might want to know :

1) Cara simpanan :
Store capsules at room temperature away from moisture and heat.

2) What happens if terlupa nk ambil?
Skip je the missed dose and take only your next regularly scheduled dose.

3) What happens if I overdose?
Seek emergency medical attention.

Ambik pil kena SMART & SABAR.
Even vitamin pun boleh boleh menyebabkan kerosakan hati dan buah pinggang kalu mkn berlebihan sbb tu kita kena pastikan bila makan vitamin n mineral kena seimbang, apa pun yg kita mkn mesti seimbang.

Cth : pengambilan vit C yg berterusan boleh menyebabkan kerosakan pd buah pinggang, pakar lebih menyarankan pengambilan multivit dr singlevit...
apa2pun nak sihat & cantik kena la usaha lebih.

-lets be smart-

4) Mengapa berat saya lambat turun? 

Ambil Eazy Detox selama minima 10 hari dahulu. Kemudian sambung.
Lagi info.. Jangan putus asa. Lain orang lain resultnya.

Begini, pada org yg gemuk air atau angin, anda bertuah kerana berat anda akan turun dengan cepat. Untuk yang gemuk lemak pula, proses pengkikisan dan penukaran lemak ini mengambil masa juga beberapa hari. Oang akan kata, Anda akan kelihatan susut kerana lapisan lemak menipis.. tetapi berat anda tetap sama kerana lemak lemak ini tidak lagi keluar dr badan anda.. jadi sabar.. teruskan.. anda akan nampak hasilnya juga.

5) Bolehkah SJ+ diambil dengan supplements lain?


Boleh kerana produk kami 100% herba. Tetapi perlukah anda bertanya kepada supplements yang lain itu juga. Dapatkan informasi, bolehkah dicampur dengan produk herba.

Saranan kami, asingkanlah masa pengambilan.
Jauhkan minum kopi yang pekat dan alkohol.

6) Ini soalan favourite..


Ada KKM ke.. ?
TIDAK ADA kerana ini adalah herba dari pengusaha kampung/pengusaha kecil/pengamal perubatan tradisi..
 

Belum di komersialkan. Sekiranya telah dikomersialkan, harga pasti akan melambung naik kerana kos utk mendapatkan KKM ini adalah tinggi, banyak kos yang perlu ditanggung.

So, nak senang cerita - Yakinlah kerana ini adalah astrak ramuan herba 100%, tak yakin tak perlu ambil kerana risiko ditanggung sendiri kan. Herba selamat tanpa bahan kimia.

GOOD LUCK !

Lihat produk lain yang kami syorkan di SINI

0 comments: