TESTIMONIAL : Eazy Detox Di Sini









Terbaru (Via SMS) :






+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Q : SMS from 0199020xxx11Sep2011
Sis julia, im linda.. sorry ganggu.. 2 thn lps i ada amik SJ.. alhamdulillah.. berat turun 7kg dlm 2weeks+... masa tu berat i 74... yg 2nd time ambik i ada rasa menggigil.. sis ckp sbb kurang air.. so i stop & terpengaruh dgn xxxxx... hampeh... turun ler 2kg lps beribu duit habis...

skrg bagai dipam2... berat skrg almost 80kg!!!! TOLONG! i really need your help.. sis tolong guide sy.. sy nak ambil SJ balik... secepat mungkin! tQ sis

A: Buat ucian usus dulu. Sekarang ni Inte Cleanse tiada. So ambil Eazy detox. Sehari u kenal ambil 8kapsul (eazy detox). Kemudian teruskan ye.Consultation kemudian sis akan berikan. Anyway welcome back

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Q: Monday, August 8, 2011 2:29 AM

From: izxxx cxx
To: Juliaes Wardrobe Jw
Subject: testimoni

salam sis.
ni nak share sikit psl result.

hari pertama saya mkn detox ni, xdela buang air sangat.
tapi bila dh second day, baru rasa lega. hehe..
tapi betul kata sis, bulan puasa ni, time sahur hingga ke berbuka tu, kena minum byk air.
coz time kite buang toksik bdn tu bila puasa, tkut terbyk hydrate and rase penat.

Alhamdullillah, dah seminggu makan detox, berat turun dr 67 ke 64kg.hehe
nnty nak try sj plus pula.
hrp boleh trun lagi banyak.

yeay..thanks sis.

A: Very Good. Congrets. Penurunan 3kg bermakna 3kg beratnya kandungan toksin melekat di usus tu serta lebihan air. Selepas ini usus akan lebih bersih dan akan dapat menyerap supplement atua SJPlus yang diambil dengan lebih berkesan. Dont worry, memang akan turun. Time untuk burn pula lemak2 tu :) - Sis Julia

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saturday, July 30, 2011 8:44 PM

Q:
From: Shxx
To: 'Juliaes Wardrobe Jw'
Subject: SJ PLUS

Assalamualaikum,

Alhamdulillah serasi dgn SJ Plus.
Berat bdan xbyk turun tapi perut dah Nampak perbezaan dah kempis .

Stok Detox dan SJPlus hamper habis. Nak Order lagi tapi sbelom nak tau kalau beli tawaran 6sets (12bottles) for RM90.00 per set .

Detox nak kena beli lgi ke?
Sorry slow skit. Xbrape nak paham.
Kalau dah confirmation dari SIS sy akan buat order dan Bank-In payment secepat mungkin.

Terima Kasih Sesgt.

A:
Sama-sama.. Itu baru 1 treatment kan.. SJplus tu utk 20hari.. tapi yg bestnya u cuci usus dulu dgn Detox selama 5-7hari. Itu yang menyebabkan result lebih bagus.
Yes.. lepas ni.. lagi bagus if u ulang semula dgn Detox. Sebab nk kasi betul2 clear usus tu. U timbang sebelum ambil Detox.. lepas hbs Detox timbang lagi sekali. Jika masih ada perbezaan tu means usus masih belum cukup bersih. Paling bagus, u telan sebiji jagung (jgn dikunyah) jika 8jam selepas tu tak out lagi bila u buang air..means usus masih belum cukup bersih ye.

And yes.. harga borong 6set cuma RM90 per set. RM540.00
Harga normal RM900,member RM720.00 - Tahniah , Sis Julia


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PRODUCT : SJ PLUS
Please don't upload without her concern. 
Her Previous testo #6 can read here as below :
  
Q: 
"hi sis...sy nk update testimonial.Now dh abis 60 biji SJ PLUS tu..sebelum tu sy abiskan dulu IC selama 7 ari.Lepas 7 ari perut dh rasa kempis skit..then badan pun rasa ringan. Minggu 1 makan SJ PLUSsy,makan 1 biji 2x sehari then minggu ke 2 sy makan 2biji 2x sehari.Masa tu memang pembuangan lancar jer sebab sy jenis sembelit.Setakat ni sy xder apa2 masalah makan SJ PLUS tu...Hampir 3 minggu berat dapat turun 3kg.Member ofis ader yg tegur sy nampak susut sikit, suami pun ckp sy dh nmpk susut daripada sebelum ni..Alhamdulilah.Target sy..sy nak turunkan lg 5kg.Insyaallah.Jadi,Sy akan continue amik SJ ni.Thanks sis.
Her NEW testo as pic attached :



Re: My pic before and after SJ+ 
Wednesday, June 30, 2010 4:29 AM 

Sy penah jadik testi sis utk SJ+(free 1 month then sis suruh update). Kat blog sis sy yg Testimonial #6.
Pic 1(April 2008) Berat asal 54kg.Masa pregnant naik 23kg so last 77kg.
Bersalin caesar,xbengkung semua so badan maintain kembang walau dh turun 17kg.Masa ni berat 60kg tp nmpk sgt gemuk. 

Pic 2(Nov 2009)Then sy terjumpe blog sis masa surf internet.Sy start IC + SJ Plus August 2009.Selama hampir sebulan makan SJ plus sy turun 3 kg(testi #6),then continue makan lg then turun lg 2 kg.So dlm pic #2 ni,sy dh amalkan SJ plus selama 2 bulan tp dh ketara perbezaannya kan?Berat sekarang 53kg..walaupun 7kg jer turun tp perbezaan dr segi fizikal mmg byk..Sekarang,sampaikan kwn2 suami sy (sy & suami 1ofis) tanya suami sy...wife makan ape ye slim jer? =) 

Thanks to sis.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PRODUCT : DETOX + SJ PLUS
 
Dear ols. We re so happy and bersyukur. THE BEST RESULT EVER!We received this yesterday. LOST 12KG LESS THAN 20DAYS.
 
Details about her.
woman
33yrs old
A Teacher from Sabah
Start IC : 4/8/10 - 10/8/10 (7days) loss 2kg
Start 1st bottle SJ PLUS : 12/8/10 - 21/8/10 (10days)
Start 2nd bottle SJ PLUS : 21-23/8/10 (3days)

TOTAL LOST : 12kg
From 90kg to 78kg! ♥
TOTAL COST only : RM150 (2bottles SJ + 1box IC) - members price

Tips : Detox with IC.. (u may take Eazy detox) .. drink much water .. so u will sweat more and SJ PLUS can work very well in the body.
OPTION : 2bottle SJ PLUS + 1bottle Eazy detox (terbaik take 4biji sblm tidur) = RM135 members price.

TRY IT. OR YOU DOT KNOW HOW IT WORK FOR YOU.
Remember : The best so far is 3kg after 20days. This is the best. Result may different base on our metabolisme ratio. . and also depends on what diet supplements u took before.
Here re the short screens conversation between 'her' and sis julia




+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SJ plus testi
Tuesday, February 23, 2010 1:14 PM

From:
This sender is DomainKeys verified
"Anne Axx"
Add sender to Contacts

To:
myjuliaes@yahoo.com
 

Q: Nak kasi review tentang SJ plus.

Saya berat sis. Dengan ketinggian saya yang tidak seberapa ni.. memang berat saya itu obese. Malang rasanya bila dah buat mcm mcm tetapi tidak berjaya. Sedih bila orang dok cakap-cakap pasal saya. Walaupun tidak berkata, pandangan mereka tu memang menyakit dan mengguris hati ni.... sis!

Banyak duit habis. Dan rasa dah putus asa. Sehingga lah seorang rakan memperkenalkan web ni kepada saya.Dengan keinginan untuk taknak lagi di pandang semacam dgn badan yg macamni, saya pasang niat untuk mencuba... dan terkata dlm hati saya.. if tak jadi, mmg tidak heran langsng.

But alhamdulillah sis.
Ni catatan saya - Ambil inte cleanse sekotak. Time ni badan rasa ringan dan berat hilang 4.5kg. (huhu banyaknya toksin saya). Saya tidak puas hati dan sambung sekotak lagi inte cleanse dan berat berjaya hilang 1.5kg.

Memang menggembirakan sis!
Kemudian ambik SJ plus dan Ya Allah.. alhamdulillah..
Berat saya tidak sangka dapat dikurangkan sehingga 8kg. So total 14kg!
Sekarang saya sdg ambil ic. mcm sis ckp utk buangan sisa pembakaran lemak tu kan.

Baju , seluar, kain even kasutpun dah longgar-longgar. SJ plus tu memang works sis. Saya takde mengalami sembelit pun. Saya juga mengamalkan makanan yg seimbang. selepas 7malam memang tak ambil apa apa. If lapar red guara je la sis.

Saya nak orde lagi ic, SJ plus tu dan juga rxlite.
Menarik tu... tak perlu saya ke sana sini cari hidangan yang sesuai. bancuh aja and minum kan sis. guide ye.

Thank you so much sis and jw team kerana membawa sinar ke dalam hidup saya.
Saya bernekad untuk mendapatkn berat sihat saya.

- Tg Anne Axx-


A: 
sis julia : congrets anne! Alhamdulillah.. Gembiranya sis baca. Nanti team contact untuk urusan free gift k. If sudi kasi lah gmbr .. hehe.. SPECIAL GIFT nnti leh dpt.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 


Re: testimoni from shikin
Thursday, January 14, 2010 10:34 AM 

Q:
salam sis..shikin bminat nak share pngalaman SJ+ dgn semua pmbaca blog sis..pd mulanya shikin ragu2 utk mcuba ttpi mmndangkn ramai testi yg bg feedback 'mjdi' jdi shikin pon cuba..1st shikin amik intecleanse (IC) selama smggu dan kesannya shikin lawas buang air besar sepjg tempoh tsebut..mklum shikin jnis smbelit yg kritikal sjk berusia 20 thn lgi..shingga kini shikin bgtg dgn ubat novolax utk lawas.kmudian, shkin teruskan dgn SJ+. ttpi pngmbilan yg xttp kdgkala 2 x sehari kdgkala 1 x sehari.yg pasti shikin xpnh mis yg 2biji stiap pgi b4 mkn..ptg tu kdg2 lupa. sblum amik SJ+ berat shikin 77kg (ikut penimbg d rumah)..dgn ktinggian hnya 157cm..mmg shikin nmpk sgt gemuk..malu sgt tmbh2 perlu bdepan dgn pelajar2 d kelas..Alhamdulillah slps abih sbotol..shikin timbg 3 hri lps..berat dg trun 2kg wlpn tidak nmpk prubahan secara fizikal..kali ni shikin akan bsabar utk teruskan SJ+ mmndangkan sblm ni shikin suka btukar prduk apbila mrasakan tiada prubahan segera..smoga sis akan trus mmberi khdmat nsihat kpd shikin utk bjaya mncapai impian suami yg ingin mlihat shikin slim spt dulu..

A: 
Sis Julia : Congrets shikin.. masalah shikin yg utamanya ialah sembelit tu. Itu membuatkn apa saja yg u ambil tidak menampakkan kesan. At least skrg sembelit yg kronik dh ok.. dan kesan penurunan sudah mula terasa.. teruskan ye.. congets shikin.


 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Testimonial Anda?
Email kepada : myjuliaes@yahoo.com sekarang!

Keyword:
IC = Inte Cleanse sudah tiada di pasaran.
Ambil Eazy Detox yang lebih berkesan.

Order Sekarang - Sila lihat offer terbaru di facebook myjuliaes atau email pertanyaan anda untuk promosi terbaru Eazy Detox



0 comments: