Sis Julia :
Sis guna ni semasa mandi. Saja nk test.. tak ukur pun ukuran perut, peha etc..
Suka baunya.. rasa fresh lepas tiap kali mandi. Tak sampai pun sebotol guna.. sis boleh sarung jeans dengan senang. Biasa lepas jeans dibasuh akan fit sikit kan pada kaki.. tp ni.. boleh sarung dengan senang je.. peha, pinggul terasa ringan.
Perut pulak hubby pun tegur.. nmpk lagi firm.

Sis ambil ni dengan gel (boleh je guna be one / ballo or bodylite).. 
semua di atas tu lebih cepat dapat result drpd losyen mustajab yang sis pernah try.

Nah.. antara testimonial utk korang rujuk :
Gabungan Shower Scrub ni dengan mana mana  slimming gel di atas tu (recommended) :


"R dh lama beli tp dok dalam kotak tak guna guna.
Cuma baru2 ni mcm terajin pulak .. ambik ukuran n guna je la.
Tak sangka.. saja ambik ukuran.. wow 2minggu kurang 2inchi kat punggung dan 1/2 inci kt pinggang. Baru je 2minggu tu pun byk off! huh!
Lepas ni tak mau lagi miss.. mesti try!"

"Combination yang mmg superb...adalah ke outstation (duty kerja) lupa nk bwk dua beradik ni (shower + gel tu le) dlm dekat sebulan la.. tp perut maintain je. Flat juga. Ni dh pakai balik la untuk maintain hehe :) "

" Saya sapu pun dkt peru dan pinggang je. Selalu je off sapu. Gel pun sapu time nak tido kot rajin. hurm.. tapi shower svrub tu mmg suka pakai time mandi. Tapi result tetap ada. Kalaulah disiplinkan diri.. jadikan rutin.. lagi bagus ni. "

" Ni result saya dalam sebulan (lebih kurang lah) - pinggang lost 4inci (terbaik) dan pinggul lost 3ici (tak sangka) cubeler "

" D guna dua dua jugak. Gel dan scrub tu. Dulu part problem ni punya lah tough. keras padat. Masuk 2minggu D tengok lemak tu tak keras lagi dah.. lipatan makin kurang. Badan rasa ringan.  Dulu pinggang payah orang nak cari (huhu) tp now tengok cermin ada lah susuk pinggang tu!.. baru 2minggu hilang dalam 3cm. ok la kan... nk makin bersemangat bila sis cadangkan.. pakai trimmer. I akan mula esok sis."

" Cuba lah sendiri. Mesti dapat result yang kami dapat.. dh try baru tahu. PASTI SUPERB. Janji jgn lak tak sapu hihi"

" Baru 2weeks try. seronok tol. Seluar time sblm mengandung dh leh pakai pun. Now target 1 baju sblm kawin ni. kot leh masuk .. bestnya.. ramai gak yg tanya sebab mmg nmpk beza..kot. Sebab memang pinggang, punggung dan lengan ni terasa mengetat!"




Firming/Shaping Shower Scrub + Gel
~Really Good. Tested and recommended.
Read More





0 comments: