Ramai yang minta syorkan produk rambut.
Yup.. setelah dh cari and cuba byk produk.. tukar sana tukar sini.. ada yg bagus utk rambut gugur , tumbuh rambut bak cendawan lepas hujan tetapi kasi problem kelemumur yg teruk pula.. and vice versa.

So akhirnya.. kami sudah dapat set rawatan internal and external.


Recommended .. So up to you to decide to try it out..

...........................................................................................................


Hair loss? Why?
Mengapa Rambut Gugur?

Ada pelbagai faktor.
-stress
-kesilapan memilih syampu

-ketidakseimbangan hormon atau kekurangan enzim dhydro testerone (DHT) dalam badan sehingga menyebabkan keadaan kulit kepala menjadi berminyak dan berkelemumur.

-Kulit kepala juga terdedah kepada pelbagai kotoran dan habuk. Kotoran yang melekap akan menutup liang pada kulit kepala. Keadaan itu akan menyebabkan liang folikel tertutup dan mengganggu pengeluaran minyak semula jadi oleh kilang minyak (sebaceous glands) pada setiap folikel rambut.
*Kilang minyak sangat penting kerana minyak berkenaan akan membekalkan lembapan semula jadi yang menjadikan rambut kelihatan berkilat dan sihat.

-Jika pengeluarannya terganggu, minyak berkenaan akan kembali ke pangkal rambut yakni pada kapilari darah yang membekalkan oksigen pada rambut. Jika kapilari berkenaan tertutup, perjalanan oksigen terganggu lalu merencatkan penghantaran nutrien sekali gus menjadi punca rambut gugur.

Bagi kami rawatlah rambut sebelum terlambat kerana if dh terlambat kos yang lebih tinggi menanti..


Kategori perawatan yang kami dah cuba dan sudah dapat testimonial yang bagus :

* Hair Food Treatment
- Masalah rambut gugur
- Masalah nak lebatkan rambut
- Masalah uban
- Masalah rambut yang lain seperti split ends, keras, kering (tanda kurang nutriens)


1Set
Hair Food Capsules (60biji) + Hair Food Booster (shampoo-30ml)

Normal RM75.90
Non member get 5% discount  = RM72.00 /set
Jw member get 15% discount = RM65.00/set

Promo for JW member : 
2nd at RM56.00/set
3rd at RM50.00/set

Note: Since dh murah , kami recommend beli sekali 3set untuk nmpk kesan yg lebih bagus. Sedangkan yu nam hair care yg beribu-ribu (more than 5k tu pun ambil masa 7bulan).. jadi tak rugi cuba yg kami syorkan ni.

 
Want more discount? 
(MOQ) or Top up account
Read more how.



...........................................................................................................

Hair Food Capsules (60biji)
Pengambil 2biji, 2x sehari sebelum makan.
Jangan sayang untuk ambil kerana kadar pengambilan mempengaruhi hasilnya.
(Maksima pengambilan 3biji, 3x sehari-Lebih bagus untuk tahap keberkesanan yg ketara.)

Dan macam biasa if buat detox dulu lagi berkesan.

Hair Food Booster (shampoo-30ml)
Boleh gunakan setiap hari atau sekurangnya selang 1-2 hari.


Formula herba tradisional akan mengurangkan keguguran rambut & merangsang pertumbuhan rambut yang baru. Pertumbuhan rambut yang baru akan lebih hitam dari sebelumnya.

Gabungan antara herba-herba yang digunakan seperti suka Buah Ligustri, Lycium Berry,Prepared Rehmannia Root membaiki peredaran darah untuk kulit kepala. Ini menyediakan nutrien untuk folikel meningkatkan pertumbuhan rambut sihat.

Sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita.


Testimonials :

'Rambut saya memang ada masalah gugur ni. Hampir boleh katakan dh nampak byk kulit kepala tu Rambut pulak panjang dan nak potong , sayang pulak. Dah cuba byk syampu / serum/ tonik tapi mcm tu juga. Kemudian saya cuba set ni. Saya ambil kapsul tu dan juga cuci dengan booster syampu tu. Saya stop terus yang lain sebab nak tengok kesannya. Yes.. anak rambut saya sudah mula tumbuh, rambut yang banyak mati tu pun dah semakin berkurang. Saya sedang gunakan set ke2 ..'

'Rambut split-end saya dah tiada sis. Rambut pun dh byk krg gugurnya.Terima kasih. Rambut pun rasa lembut je.'

'Hurm tentang uban tu i guna bsy tu memang cover habis sis. Tapi pertumbuhan tu sedang tengok skrg ni. My mom dh guna 2set.. nnti i update. Tp mmg my mom suka sb rambut dia lebih hitam katanya n kurang gugur. tq ek.'



0 comments: