Eazy Detox - Ambil Untuk Rawatan Lebih Berkesan








EAZY
DETOX


Eazy Detox merupakan produk 100% herba.
Sekiranya anda mengalami masalah pelawasan (tidak buang air besar setiap hari) atau pun sembelit, inilah jawapannya.

Herba ini mempunyai kandungan fiber yang tinggi untuk membantu dan mencuci usus anda.
Juga akan menstabilkan kadar gula dan darah yang sesuai.

Sekiranya anda memang mengalami masalah pembuangan air besar, atau ke toilet tidak setiap hari kemudian Eazy Detox amat sesuai untuk anda.
Herba ini akan menyerap kandungan air dalam badan anda juga akan memudahkan pembuangan dan pencucian usus anda.

Tips:
Dapatkan Eazy Detox sebelum memulakan apa juga perawatan. Kerana detox ini akan menambahkan keberkesanan produk yang and ambil. Tunggu dan lihat sahajalah hasilnya.

Adalah penting untuk detox/cuci usus anda dulu. Kami syorkan ambil eazy detox. Minimum 5 hari, jika masih tiada penurunan berat (tanda toksin tebal) teruskan sehingga 10hari pula.

Apa pun yang penting dlm proses detox tu.. minta timbang berat sebelum dan selepas.. and update kami. Jika ada perbezaan means toksin dah out dari usus. Dan usus sudah sedia untuk serap rawatan seterusnya. If not memba...zir jika usus tak mampu nak serap rawatan ke dalam badan. Usus tempat penyerapan apa kita makan.

Via YM chat:
flowerspiritz (Jan 20 4:17 PM):? pastu cara makan sj tu cam ner
flowerspiritz (Jan 20 4:17 PM):? dah detox 3 hari ada penurunan 2kg,


Sesuai untuk :
Ibu yang menyusukan anak
Penghidap sembelit / masalah pembuangan air besar
Penghidap kencing manis

Tidak Sesuai untuk :
Wanita hamil

Cara pengambilan berkesan :
Ambil 3-4 biji sebelum tidur. Lebihkan air kosong dalam diet harian anda.

Untuk ibu yang menyusukan baby:
Mulakan dengan dose rendah 2biji. Dan tengok dahulu alahan bayi.
cara sama seperti di atas.

Belilah secukupnya ~ sekurangnya cucian untuk 5hari ke atas.
Terbaik adalah selama 10hari selagi tiada perubahan berat.

Harga :
RM70.00 (10kali detox, 40 kapsul) = Member RM50


Promo for bulk purchase @ Reseller
buy 3-5bottle 25% discount
buy 6-8bottle 30% discount
buy 9-11bottle 35% discount
buy 12-14bottle 40% discount
buy 15bottle up RM15 each (50%) discount

BACA TESTIMONIAL DI SINI

3 comments:

Anonymous said...

kalau 120 berat berapa banyak biji kena ambil

Juliae's Wardrobe said...

Sekarang ni Eazy detox baru. cuma ambil 3 atau 4 biji sebelum tidur sahaja.

umiEy said...

HAI KAK.....
CAM NE NAK ORDER N
STOKIS KAT NER///SBLM N I MKAN ADIPEX MMG BKESAN,,,,
TP DLM MSE YNG SME SYE MRANCNG IGIN DPT KAN ZURIAT,,,,
SO APA SRANGAN AKK