Clear Blackheads & Whiteheads


Ibarat mempunyai salon professional di rumah.

Gunakan clear lotion ni untuk membuang Blackheads & Whiteheads dengan mudah tanpa kesakitan.
Untuk cara penggunaan dan tips :

*permission given after purchased ye*

Ni antara testimonials yg kami sempat survey for you.

Quote
"Waah sis.. tak sabar betul nak update result selepas habis guna lotion ni. 1x je pakai lotion ni whiteheads yg biasanya susah nk buang tu terus lenyap sis.
Ni dah beberapa hari, blackheads tu takde.Memang superb lah"

"nina mmg ada problem blackhead kat idung ni. Sngatlah degil. Even nina dah tekan bagai nk tercabut hidung! Mengelupas kulit.. mcm mcm cara lah.
Hidung pun mcm berduri je..
Tentang lotion ni , at first mcm tak yakin nak try. Harga murah betul ke bagus. Tapi dh dpt ni, try je la.
Oh my... really works!!!!!!! Lepas dh guna lotion ni, hidung nina jadi smooth gila. Then pori tertutup sudah.
Sekarang hidung x de lagi dah blackheads buruk tu.
So sangat berbaloi. Seminggu guna 1-2 kali je. Sekarang suka je pegang hidung ni. Licin! "

TERUJAKAN?
Jom CUBA and update lagi testi ye

Normal Price RM38.00
Jw member RM35.00



0 comments: