RXLITE - plan pemakanan yg mudah. (3in1)



RXLITE





click to enlarge the above picture


PROMOTION !
BUY 2box RXLITE (60sachet)
RM276.00 = NOW RM248.00

*Free WWN membership , Save RM10
*Free JW membership, Save RM25
*Free 1shaker, Save RM10
*Free POST, Save RM10
~ Total savings from myjuliaes.com = RM55.00
*Repeat order 2kotak cuma RM198.00 + 1 shaker + Free Pos!


1box 30sachet RM138, no shaker RM130.00 + free 1shaker
No free Post.



Nak try dulu?
Nak rasa?
1sachet RM5.00
Buy 10sachet + Free 1shaker


_______________________________________________________


Nak turunkan berat?
Nak maintain sihat?
Nak tambahkan berat?


Segalanya di sini!!


RXLITE (3in1)
- PLAN PEMAKANAN (FOOD REPLACEMENT YANG MUDAH)

Most of us (boleh kata semua lah) mahukan kesihatan yang baik tetapi juga kelihatan cantik dan lansing.. juga kelihatan tampan dan tegap.

Even kita sudah mengambil slimming supplements jangan fikir itu sudah memadai.. pemakanan yang balance dan sihat juga turut penting untuk menjamin kesihatan dan body tidak menggelebeh. Biarlah kehilangan berat dan body firming ni dilalui bersama..

Everyone knows !!
That human body needs a certain amount of vitamins and minerals everyday to function properly and remain healthy. Tidak guna juga tidak makan..(skip your meals) jika memudaratkan.

The symptoms apabila badan tidak mendapat vitamin dan minerals yang diperlukan :

* will always feel tired, along with a loss of appetite.
*feeling a lack of energy
*mental and emotional stress

*chapped lips

*other annoying or painful habits.


Penyebab utamanya :

Poor diet ,alcoholism, stress, a lack of vitamins, or medicine that interferes with your ingestion of vitamins.

Untuk kurangkan berat :

Almost of us know, nak kurangkan berat.. we need to take in fewer calories than our body needs. When this happens.. actually tubuh menggunakan lemak untuk provide us with the extra energy we require to function properly. So In the long term, this means we lose fat – and as a result, the pounds drop off.

Jadi mulakan diet dalam menu harian kita.
contoh begini :

Contoh sarapan / Breakfast :
1) Telur rebus - 1 biji
(boleh digoreng, atau scrambled), tambah kicap masin / mayonnaise atau makan begitu sahaja. - 0.6 hingga 1 gram karbohidrat
2)Chicken slice - 2-3 keping - (0.0 grams carb)
3)Keju - 2 keping - (1 gram carb) etc...
Contoh lunch / dinner (*if dinner by 7pm):
1) Sup Daging lembu @ Ayam - 1 mangkuk > tidak bergula. Rempah dan garam pun ok
2) Ayam @ ikan goreng @ daging goreng kering - boleh dipanggang, steam juga (guna uh tidak berperisa tiruan, tidak bergula)

3) Sayur-sayuran hijau - 1 mangkuk > boleh masak tp...
skip this.. skip that.. bla bla...



Jika rasa susah, tidak tahu, keliru.. tidak ada masa dan susah nak disiplin kan diri
SIMPLY TAKE : meal replacement (MRP) RXLITE.

It offers a way to help us control our calorie intake, without having to worry about counting them for two meals a day.

Boleh kita adjust samada untuk :-

> Turunkan berat
> Maintain utk sihat (stay lean)
> Tambahkan berat

Diet yang senang/seimbang dan telah disediakan.
Hanya koyak sachet - minum panas or sejuk.
done.

LEBIH MUDAHLAH SANGAT BUKAN ?
RASANYA PUN SANGAT SEDAP DRPD MILO/VICO


What is MRP (Meal replacement) ?
If we are like most people.. dont have several hours a day to prepare healthy and nutrious meals.. consider MRP.

With MRP supplements.. we can cut down some meals and still get a nutritious and balanced diet.
Not only for people yang nak gain weight/body building/maintain but tho those who are trying to lose weight to have balanced diet and cut down on calories.

Read more here : THE BALANCE DIET PLANS coming soon

Meal replacement means peggantian hidangan.
So as the name, we just need to take MRP instead of eating a regular meal.

MRP is quick + convenient way to get a lot of high quality
*Protein
*Carbohydrates
*Host of other important nutrients.

Ada banyak jenis MRP - dalam powder, bars and shakes.

What we recommend the MOST is our shake : RXLITE.
Not only good to lose weight.. but to stay lean (maintain) and also to gain weight. We guide you after purchased.





Mahal?
At first kami pun rasakan begitu..
Jangan tak percaya..
Rxlite lagi murah daripada hidangan harian yng kita replace.

Bayangkn sepeket dalam RM3.30

(if ambil 2kotak - member's prmosi) & RM4.60 (if ambil 1kotak)..
Gantikan hidangan makanan dengan 1sachet RXLITE.


Jimatkan?
Mana dapat makanan yg seimbang dr segi calori intake, minerals, vitamins yang telah ditentukan : bernilai RM3.30 ?!

Mudah dibancuh. Koyak tmbh air - kacau /shake lagi sedap. tmbh ais if mahu.

Yang penting kita tahu yg kita ambik calori / diet yg betul utk tubuh badan.


Cara penyediaan :
Bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan shaker. Boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat “shake” buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.


AWAS! Tidak boleh kepada :

1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun > take RGC
2. Ibu mengandung > contac us
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun tidak memudaratkan.


Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.
Dan again utamakan bayi. Ambil SJ plus shj sudah cukup bagus.

Akan diberi setelah pembelian :-

*UNTUK PROGRAM DIET SJ or SJ PLUS bersama RXLITE

read more : http://jw-rxlite-slimming.blogspot.com/
*UNTUK PROGEAM KENAIKKAN BERAT BADAN bersama RXLITE
*UNTUK PROGRAM MAINTAIN BERAT UNTUK KESIHATAN bersama RXLITE.



*offer/info masih dalam perbincangan. Akan ditukar/ditambah jika perlu.


0 comments: