EYELASHES BOOSTER - longer / thicker/ voluminous lashes within 1 week!

 


Want a thicker and longer eyelashes
Add the volume dengan mascara ini.
Result paling cepat : 2minggu but usually 6-7minggu utk yang really have short lashies.
Gunalah Pure natural Chinese traditional medicine formulated ni.
     
EYELASHES BOOSTER - longer / thicker/  voluminous lashes within 1 week!
eyelash
Price: RM40.00
Jw price : RM35.00

Cara penggunaan :
*Take first photo - day one
1) Basuh muka.
2) Nak lagi cepat result - guna warm towel untuk letak di mata beberapa minit.
2) Apply mascara ini dekat root of eyelashes
3) Sapu ke depan dan ke belakang 2-3x
4) Sapu dengan kemas.. or lashies wil grow in mess.

Pada yang memakai contact lens :-
Remove lens dulu pada yang pakai lens. Tunggu 15min baru apply mascara ni.

Gunakan 2-3x sehari. If guna 3x boleh tahan sebulan!
The best sapu sebelum tidur.
Sapu jika liquid terkena other place of ur face. Else hair will grow on your face sbb liquid ini adalah booster untuk eyelashes to grow.
Really effective !
Boleh guna mascara mcm biasa .

Nak maintain the result -
Sapukan sekali shj setiap 2-3days, bila dh dapat apa yg diingini tu..

Optional usage:
Bioglo Eyelash & Eyebrow Enhancer
Bioglo Eyelash & Eyebrow Enhancer



Testi :
" Selepas seminggu, bulu mata saya jadi lebih panjang dan tebal. Nak nampak kesan ketara tu, tangkap gambar sebelum dan selepas.. so excited! Mata tidak gatal2 or merah2. Now guna curler je nak cantikkn lashes ni. Hati-hati jgn masuk dalam mata pula ye"
 
"Product is non irritating esp for sensitive eyes. My eyelashes pun from botak  (semua gugur sebab i perm it before) grew back dalam 1 1/2 week and dalam 1cm long. Pernah try produk lain.. ambik masa 3mggu cuma grow in 4mm only.Packaging is nice. Ada attach mirror on the tube.No fragrance. I like it"

0 comments: