CERAHKAN BROWN or BLACK SPOTS / KAWASAN YG GELAP even PIGMENTATION secara EFFEKTIF!




Jom putihkan lagi kulit dan clearkan semua kawasan kulit yg gelap, pigmentation pun boleh dan effective untuk smoothens out uneven skin tones (ton kulit tak sekata)

Sedih hati dan dah cuba mcm mcm skin care to lighten kawasan gelap dan nk sekata kan warna kulit?
Cuba lah ni..

Boleh guna di mana sahaja...
Lelaki dan perempuan, kanak-kanak hingga dewasa.
Jangan sapukan nipples if tgh mengandung or breast feeding k.

Kami telah buktikan.. now u try it out.. Even tempat yang susah nak cerahkan, pasti cerah!
Day by day u can see the different.. just continue.. better to take personal photo before and after.. u will see the different!

Apa yang kami syorkan :
*Dalaman -
Ambil glutathione
*Luaran -
Scrub
Ambil Whitening cream untuk pudar dan hilangkan bintik hitam or kulit tak sekata or kawasan yang gelap.
Untuk parut - ambil skin cleanser capsules dan skin cleanser gel dulu.

* optional but recommended - Orange papaya Natural bar
** Hanya dalam 3 minggu kulit yang hitam akan kembali menjadi putih.



Whitening cream, 20g
RM38.00

Jw member = RM35.00





Testimonial Pertama

Kami menerima email ni dr seseorg ttg problemnya.
Dan ini testi darinya untuk dikongsi.

Quote
' Salam jw. TQVM for the suggestion. Krim tu mmg bagus. Saya dah guna trial size tu. Wajah dan skin saya tak sama warna. Jadi untuk testi saya aim bahagian muka saya. Saya hanya apply sebelah sahaja (sbb 7g tu sikit je kan)..

Ini pengakuan saya..
Wajah saya berpigmentasi dari belasan tahun. Payah betul nak hilangkan. Dark spots pun banyak.. saya sudah pergi buat treatment dan aduh, malas saya nak buat itu dan ini dan kos saya begitu tinggi. Dah cuba mcm mcm set penjagaan muka. Dan saja check dgn jw jika ada produk yang sesuai untuk saya.

Selepas disyorkan, saya bersihkan muka saya, scrub sikit untuk buang dead cell, then  apply krim ni pagi dan seblm tidur. Apa yang saya lihat sekarang memang jauh beza. Dark spots termasuk pigmentation saya pudar. Sangat gembira dan bersyukur. Saya aim nak teruskan untuk bahagian yang lain termasuk celah-celah peha, siku, lutut.. tq jw '




Cara effektif dan tips : surf www.jw-wc.blogspot.com
(permission given after purchase made)

0 comments: