AQUA CREAM FOR CRACKED HEEL




 AQUA CREAM.
TRIAL SIZE 7g ONLY.

JW PRICE = RM15.00
Member's Price = RM10.00 only.


Aqua cream ni contains Aloe Vera, and Tea Tree and other oils that can help soothe cracked and hardened skin apabila digunakan dalam masa seminggu secara berterusan.

This cream is free from artificial colours and fragrance, and when used regularly, can help soften the skin tidak kiralah di mana jua termasuklah tumnit, tapak kaki, buku lali, tumit, lutut dan lain lain parts.

If digunakan di bahagian tumit / tapak kaki ..

Step 1 - Beli Pumice stone seperti di atas.
Mana nak dibeli? Ada jual di personal stores, watson/guardian/tesco etc.. di bahagian personal care. Murah saja yet a lot of uses , a variety of shapes, colors and so attractive !

It's usually used to smooth rough spots on your feet.
Lets learn how to properly use a pumice stone to smooth your rough feet!

Step 2 - Rendam kaki dalam air suam.. lebih bagus if titiskan baby oil or any beauty oil.. Rendamlah dalam 5-10minit, sehingga kulit kering/keras tu agak lembut.

Step 3 - Basahkan pumice stone dalam air bersabun or air biasa.. atau letakkan lotion.. sehingga basah.. Pumice stone ni doesnot work if kering. So basahkan ya.

Step 4 - Gently rub the area. Rub too hard will break the skin.

Step 5 - Lets the area dry or just wipe it.

Step 6 - Apply Aqua Cream.. 2-3x times daily.



Testimonials from earlier buyers :

fxxx99 : ada prubahan ....dah mcm anak dara gitu... pink kaler u
yg keras2 dulu..dah lembut skit la...
sblum ni dia ada garis2 tau kat tumit... ni dah x der dah
letak cream tu je tiap2 mlm


From:
"A Nxx"
Add sender to Contacts
To:
"Juliaes Wardrobe Jw"

oh ya... aqua cream... aduhhhh... tu yg nak order lagi tu, tp tu jg yg terlupa... tapi takpa, next order nak lg cream tu... ya sis, its work for me... pakai time d opis ngan time nak tdur... so cream tu stiasa tersimpan dlm handbag... rekah kaki xx  ni, kira tahap kronik, hehe.. ye la, mau tak, mcm ada duri jerr rasa... tp dah lepas sminggu dan dah abis pun, duri tak terasa dah... tp msh tak sehalus yg diinginkan lg... agaknya mmg thap kronik pun... dah pernah guna rosken & scholl tp tak jalan jg... aqua, yesss... nanti mmg nak order lagi sampai tumit licin selicinnya N utk maintain... Thanks for u produk..

 

0 comments: