SHAPE-UP PVC WRAP (WAIST)




Dah letak any slimming gel, urut dgn betul atau just roll kan dengan v-shape cell roller dlm 15minutes.

Kemudian wrap dengan shape up ni.
Tapi we recommend to use the FIR Waist Trimmer.. sebab ini tidak ada FIR.
Kesannya FIR Waist Trimmer mestilah lagi mengkagumkan.

Tapi if nak try dulu yang ini pasti boleh sbb Waist Trimmer tu kain.. yang ini PVC.
Tengok mana lagi rasa sesuai k.

- High sticking performance.
- Comfortable. Body hugging type.
- Can be use with SPA salt, essences, slimming cream / gel .
- Easy to use. Can be wash. Can be re-use.
- Comes in a pair

JW Tips :

1) Untuk kuasa pelekat yang kuat - Cucikan serbuk yang ada di luar dan dalaman shape-up.
2) Shape-up ni mcm bengkung moden untuk memastikan losyen diserap sepenuhnya.
3) Sangat elastik dan selasa.
4) Mudah dipakai dan dicuci selepas penggunaan.

Jangan disimpan di suhu yang tinggi.
Jika kulit sensitif sila berhenti.

RM15.00
JW members : RM10.00





Website counter

0 comments: