MIRACLE WOMAN - Really best! - Every woman must take


MIRACLE WOMAN 
Recommended by me - sis Julia !




Now in capsules for the fastest effectiveness.
MIRACLE WOMAN (MW) now is even marvelous. Capsules type is more effective then the pills type. Thus, this new form will give an extra YOU in a few minutes.. !

Bila lagi nk dpt penghargaan yang mmg tiptop dr suami kita kan.
Try it. I know coz im one of YOU !


________________________________________

Trial Pack available 
- no description.
Refer to this web only k

*Miracle Woman , 1pack 25capsules

Normal Price = RM29.00
JW Member's Price RM20/pack

*Buy 3 px - Normal Price = RM80.00, now RM60.00

JW Member's Price = RM50.00 
Buy 6px Free 1bottle MW insert (30pills)


________________________________________

Buy in bottle 75capsules with label descriptions
untuk nampak kesan ketara
RM80.00 
we offer RM60.00

JW member = RM50.00
Buy 2 bottles free Free 1bottle Mw insert (30 pills) *baca di akhir page


________________________________________


Miracle Woman Capsules - untuk di makan

Latest Testimonial.
Salam. Nak update lepas ambil MW ni. 

Saya bekerja di Customer Service sebuah bank swasta.Saya ni belum berkahwin tp masalah wanita mmg teruk. Dulu tak perasan tp bila member baik dh tegur (terpaksa la tu) malunya saya. Sejak dari tu cuba buat itu ini tapi tak begitu berkesan dan leceh sangat. Even penjagaan rapi, masalah dalaman ni masih teruk dan berbau. Lagi teruk ketika datang haid kak. Petua yang saya buat senang saja, selain makan,saya juga insert. Alhamdulillah, bau dah tiada even semasa dtg haid. Kalau dulu kak, malunya saya. Alhamdulillah, sekarang ni rasa confident lebih lebih bila nak dekat orang/lebih lebih lagi customers. Yahoo for MW.



UNTUK YANG BELUM ATAU SUDAH BERKAHWIN
Boleh diambil ketika datang bulan/period/haid/mens


Mula diperkenalkan kepada julia oleh rakan stockist yang sama..
Dah lama dah, selepas setahun melahirkan anak pertama.
(Kira dah nak 4 tahun makan benda ni)

Kerana recommendation yang kuat darinya, jadi julia pun try la...
dan hasilnya julia masih menggunakannya..** smpi skrg.

Kalau difikirkan mengapa yer badan julia alhamdulillah kembali mcm seperti anak dara dulu - puji diri lak.. aha.. (mereka ckp julia nmpk mcm tak kahwin je lagi , tak la gemuk.. firm jer,tenaga pun ada je.. dan tiada masalah wanita yang lain.. mesti sebab ini..
sebab julia hanya makan jamu ni.. time tu tak ambil apa apa supplement yang lain lagi.
Sekarang dah ada second baby dan masih teruskan jamu ni jugak. Yang hal dalam kelambu, korang tak yah tahu la.. hehehe

Ini recomendation julia untuk korang..

Abstrak jamu yang dikhaskan untuk mengatasi problem biasa kita, wanita yang belum dan sudah berkahwin.

cuba la produk berkualiti hasil gabungan rahsia turun temurun dan penyelidikan terkini, 7 herba terpilih menjadi ramuan !


FUNGSI Miracle Woman UNTUK YANG BELUM @ SUDAH  BERKAHWIN

* Memperbaiki, menegangkan dan merapatkan tisu faraj yg longgar/kendur
    * Membantu menegangkan payudara
    * Menegangkan dan mencantikkan kulit (awet muda) -melambatkan sel penuaan
    * Menguatkan otot dan sendi
    * Mengatasi masalah senggugut
    * Melancarkan perjalanan haid dan mengatasi keputihan
    * Memulihkan sindrom tekanan sebelum haid
    * Meningkatkan keindahan wajah
    * Meningkatkan dan memulihakan saluran peranakan wanita
    * Mengatasi masalah buasir
    * Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakkan wanita
    * Memperbaiki sistem peredaran haid
    * Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin
    * Membersihkan darah kotor Mengatasi keputihan
    * Bertindak sebagai astrigen yang berkesan dalam merperbaiki tisu faraj
    *
Mencantikkan dan mengekal tubuh yg sihat dan langsing.
* Bagus untuk sakit pinggang
  
Lain- Lain :

Pencegahan Kencing Manis
- Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.

Pencegahan barah payudara dan rahim
- Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan barah rahim.
Pencegahan bau yang tidak diingini
- Astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
Mengawal lendir dan lelehan faraj
- Astringen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.
Mengecutkan tisu-tisu
- Astringen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.

- Astringen dalam Miracle Woman boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat.

- Penambah tenaga badan supaya tidak mudah letih dan sentiasa aktif/cergas/ghairah.
- Keperluan ibu semasa pantang.


Pantang Larang :
TIDAK BOLEH digunakan oleh wanita hamil.


Cara Pengambilan :
2-6 kapsul sehari mengikut keperluan.

Ambil sejerus sebelum makan.
Banyakkan minum air suam.

Tujuan Rawatan :
2 kapsul, 2x sehari, atau
2 kapsul, 3x sehari *disyorkan

Mengekalkan kesihatan :
1 kapsul, 2x sehari.

Sepanjang pengambilan pil ini, sila minum air lebih banyak dari biasa


Cara Penyimpanan:
Jauhkan dari cahaya matahari, letakkan di tempat kering bwh 30 celcius.

Simpton yang mungkin ada - healing crisis
Sekiranya ada healing crisis - jangan panik, teruskan shj seperti penggunaan produk produk lain juga. Homepathy ni. healing and curing at the same time.

________________________________________
 

MW INSERT


Apa kata reseller MW insert

'Miracle Woman ni bukan utk makan yer..
Tp insert ke dalam vagina.

Kalau zaman dulu, mak2 kita rajin duk asah biji manjakani tu kat belakang pasu or periuk tanah. Kaklong dulu pun mak suh buat camtu. Nak pulak lepas bersalin..kan nak kena repair balik semua.. :D


Tapi sekarang senang jer...dh siap..cuma kena insert jer..
Kalau yg baru lepas bersalin tu, tumbuk la skit...sapu bahagian luar jer.


Ni bukan omong kosong ya..betul2 ketattt..pakai sekali, ketat 2 hari beb.. :D
try la ya...murah jerk'


Dari kandungan yg sama dengan capsules. Tetapi di buat khas untuk insert di vagina. Pil bulat kecik.
Sehari sebiji sudah memadai.
Kesan berlarutan sehingga esoknya.
Cuba lah pasti umph!


Caranya :
Pagi hari, buang air kecil. 
Cuci vagina sebersihnya. Insert sebiji dipermukaan lubang vagina. biarkan.
Selang 1jam atau lebih.. sebaiknya apabila tiba next buang air kecil.. keluarkan dan bersihkan vagina.


Now u are ready :)
Bau pun tak de.
If didapati Mw insert hilang.. dont panic. Maybe tercicir atau telah hancur. Basuh saja sebersihnya k

Nak try?
30pills hanya RM15.00
Stock sebulan



Antara personal testimonials :

1) Juliaes -
Selepas setahun brsalin anak pertama.. tak de la rasa nak ambil apa apa supplement sbb badan kembali kurus. Tetapi ada recommendation rakan ni, ambil la.. daripada tak ambil apa apa kan..
Apa yang julia alami tanpa sedari ialah - badan jadi firm dan fit (mcm anak dara dulu), tak nampak pun mcm ibu beranak 1, tenaga pun tak habis habis ..energetic aja.. keputihan dan masalah lain tu pun tak de..  Jadi kesmpulannya, pasti sebab jamu ni ..kerana julia tak ambil lain lain supplement..

2) Angah Juliaes -
Period tak menentu. Bila terlambat period.. mula lah dia dok risau. Takut kot mengandung lagi.. pergi check doktor, tak mengandung pun.. selepas julia kasi pil ni, alhamdulillah lancar dan sekarng period pu dh teratur.

3) Makcik Juliaes - agak berumur la..
Makan jamu ni saja saja suka katanya.. tetapi skrg dok terus makan, sbb katanya badan dia terasa fit dan kulit mengelambir kat lengan dan perut, berkurang.. dn bertenaga

4) Erm.. malas malas dh tak ada.. malas dari serba serbi dulu tetiba hilang. Best ni.

komen juliaes  - tak kisah la korang nk target tang mana.. tp apa korang dpt adalah kesemua khasiat yang disebut di atas... tak guna juga kurus tp bdn lemah dan tak bertenaga and dalaman tak terjaga.. jom cuba!





Testimonial terbaru : Hilang senggugut
Dulukan sis bila time period sakitnya ..senggugut memanjang.. asyik mc jer.. sakitnya mmg ta leh nk tahan.. mencucuk cucuk.. sapa kena dia tau la. Tapi sejak makan Mw ni sis, alhamdulillah, sakit senggugut dh hilng dah.. period lebih tratur dan keputihan pun hilang..


Testimonial terbaru :-
Bacaan 18tahun ke atas.. budak2 gi tengok kartun.... hhheheh


* dah beli miracle ni masa time sarat pregnant.. tp orang hamil tak leh makan, anak leh cact.. jadi simpan dulu..skrg i baru je lahirkan baby... dh habis berpantang, 1st try hubby ckp longgar lagi. Teringat MW ni, apa salahnya try ek.. pagi tu dh insert 1.. tp mlmnya taj jadi.. then esoknya lupa nak insert.. tp wah! tahan smpi 2hari la u, insert skali je.. mmg husband puji tak habis. layanan dia tetiba je tip top. smpi nk suap mkn..


Yang dibawah ni, tak mintak tuan punya diri izin lag. if tak suka, contact sis.. tp info diri disembunyikan cm bese..
jap cari dlm hp.. inbox sms ni penuh.. tqkorang suka sms sis..ok bwh ni..


*17/4 - Sorry lmbt update u.. MW tu? wah,marvelous la! I sendiri bersemangat lain mcm rasanya.. hahaha.. sidia lak smpi ke pagi tak lepaskan I. Puas hati kot. hahaha.. dia mmg tak pernah puji direc,,tp cara dia kali ni rasanya dia pn dpt semangat baru! can fil it ! ;)


lain-lain :

1) ALhamdulillh.. masalah keputihan dh hilang. Nasib baik sempat hilang sebelum kahwin ni..
thank you.

2) Agak censored sikit la tapi kena kasi testimonial , so kasi la. Dulu, badan rasa lemah je.. bila malam jadi 'patung'.. suami pun boring tp tak terckp kot.. tapi skrg semuanya berubah. Dua dua happy.

3) Hi. Sal blm lagi kahwin. Tapi ttp juga makan ni sbb ada masalah yg lan lain tu la.. Badan dulu bisa-bisa, lemah je dh takde la. Kulit dulu tak firm, nmpk dh firm.. terutama kt lengan, perut dan dada.
Nak nak selepas mkn ls slim.. hehehe. Tapi Sal guna juga losyen pati halia tu..

4) Salam u, nk ks tau, hubby dh tak mcm dulu.. dulu asyik bad mood je. Tensen. Tapi betul kata Julia, perkara atas katil ni sangat penting kan. Tak sangka, gaduh gaduh selama ni sbb ni!!!!!


Sejak makan jamu yang julia syorkan, suami xx kata xx ada lebih banyak perubahan dan dia begitu bernafsu kini. Yang bestnya, dia dah  beri lebih banyak perhatian dan rasa terlebih syng lak kt xx. Memang penting la benda ni.  Perhubungan pun superb berbanding dengan dulu.
Sapa sayan suami, tak mahu dia cari lain,cuba cuba la ni tau. InsyAllah.


5) Saya suka pada jamu ni sejak paket pertama lagi….betul betul mengubah kehidupan la you. Boleh ke cakap kat sini ye.
Dah agak lama tak puas seks sbb rasa longgar la dan tak dapat rasa pe pe pun. Selalu je kasi alasan kat husband. Nasib baik la dia faham.
Tapi sampai bila ye tak. Walaupun dia cuma diam je tp ok la, bila dah amalkan jamu ni, kami lebih bahagia... dan baru lah suami cakap yg dia mmg mengharapkn ni selama ni.. hua hua...
Rasa macam anak dara kato ehhh.




Ada byk lagi testimonial tp nnti sis letak lagi yer. Ada sebahagian kena potong sbb agak 18sx..
hehehe





So, you decide!


MW INSERT DISCONTINUED -TERKINI !

Gel KETAT ! PASTI TERUJA!! NOW OFFER.


Tak nak insert? Now ada Gel ketat! dan  rawatan wanita. Kembalikan dara anda dengan cara semulajadi! Jadikan setiap malam anda hangat seperti malam pertama. Ketatkan vagina untuk memenuhi kebahagiaan rumah tangga anda dan kembalikan ketegangan yang telah hilang selepas...
Read More


or this one..







0 comments: