MASALAH RAMBUT / HAIR PROBLEM - beruban / botak/ kelemumur/gugur ?




+ Masalah rambut beruban, kelemumur, gatal, botak akan di atasi
>> Rambut segera hitam di penggunaan pertama
>> Ulang seminggu sekali.. rambut putih akan tumbuh hitam..
>> Masalah lain juga dapat di atasi.. superb!!..
>> Produk Herba (homeopathy) mmg bagus.
>> Peringatan!! Jgn guna syampu utk cuci Herba BSY.. cuci dgn air sahaja. Tq


more product seperti syampu, serum, tonix dll sedang dlm proses penelitian. Sabar ye
bukan senang nk dptkn produk yg betul2 berkesan.. kena try dan dh try byk pun ni. So far, tidak begitu superb. Tunggu ye


BSY Black Hair Magic


Untuk yg menghadapi masalah tumbuh uban awal, kegatalan, kelumumur, rambut rosak.. THIS IS THE ONE FOR YOU !

1 sachet ( 20ml ) untuk 1 application..
If rambut panjang, gunakan 2 sachets.
Kesan segera.. 7 minit! Rambut yang beruban segera hitam.

Next leh guna 1 sachet saja sbb hanya letak di kulit kepala untuk rawatan intensif.

Jom try kt ibubapa atau sesapa je yg lebih muda tapi mempunyai masalah rambut beruban, kering, bercabang, gugur, kelemumur etc... Mesti diorg suka sgt.. and appreciate kita.
Nak kasi hadiah pun ok! Bukan senang nk cari produk terbaik mcm ni.



BSY Black Hair Magic :

*mengatasi masalah rambut gugur
*merawat uban
*gatal kulit kepala & menyihatkan akar rambut
*menghitamkan rambut dengan penggunaan kali pertama sahaja.

Boleh digunakan pada bila-bila masa dan dimana sahaja, memastikan anda kelihatan muda dan berwajah baru. MEMANG PASTI & SUPERB..Cubalah anda pasti terpegun.

Sesuai utk semua dewasa / kanak-kanak.


BSY Black Hair Magic  
- Sekotak = 20 sachets

Harga 1 sachet :
Normal Price RM20.00,+ free 2 gloves
buy 3 @ RM50.00, + free 6 gloves

Sekotak 20sachets RM400.00 @ RM190.00
(40pcs gloves free)


Members : Free Pos



Murah , Mudah, Berkesan dan berbaloi baloi sangat







PERSONAL TESTIMONIAL's 

 Dari JW member :
nampak lebih muda kaaaan.. ni dr belakang ni .. *wink wink















LAIN-LAIN :










Jom baca lagi..

MAGIC Treatment ni mengandungi herba berkhasiat yang memberikan nutrisi pada rambut dan kesihatan rambut yang maksimum. Dengan kombinasi pelbagai esen buah-buahan, amino acid, ZPT, collagen dan lain-lain menjadikan ianya sangatlah berkesan untuk menukar rambut korang menjadi

: hitam berkilat.

Lebih hebat, ia dapat mengatasi kelemumur degil, gatal kulit kepala, memberi suplemen kepada akar rambut dan berkesan mengatasi rambut gugur.

Ianya selamat dan sihat :-

: tanpa pewarna rambut dan bahan kimia
: kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut.
: MUDAH DAN JIMAT MASA

Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut, dan tidak akan pudar warna. 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran. Hanya 7-10 minit, rambut terus hitam dan sihat.

Sangat baik untuk anda yang mengalami masalah

:uban.
Penggunaan berterusan 4 kali sebulan (seminggu sekali) akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam. Teruskan pemakaian sehingga cukup baja sehingga menampakkan kesannya .

Bahan-Bahan Dan Keberkesanan - try 1sachet, pasti tak menyesal!

1. Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulin daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng dan sebagaimya. Keberkesanannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.

2. Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.

3. Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang menyusahkan.

Berkesan dalam tempoh 7 minit sahaja.



MEMPUNYAI SIJIL HALAL ANTARABANGSA



CARA :

1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)

2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.

3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit.

4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.

WARNA HITAM ADALAH DARI WARNA SEMULAJADI BIJI MENGKUDU


Rambut Panjang Kena Lebih Teliti


Rambut Mulai Hitam Semasa Syampu


Rambut Hitam Sihat dan Tersisir




Baca Lagi ...!


Ya, indahkan dan serikan rambut anda seperti asalnya. Hitam berseri, lembut menawan. Cuba jangan tak cuba. Moga anak dan suami/isteri anda kagum melihatnya. Mereka bahagia melihat kita berketerampilan.

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC DIPERBUAT DARI INTIPATI TUMBUHAN HERBA SEMULAJADI.

Ia mengandungi herba berkhasiat seperti Buah Noni ( Mengkudu), Ginseng asli, Ganoderma Lucidum yang memberikan nutrisi pada rambut dan kesihatan rambut yang maksimum. Dengan kombinasi pelbagai esen buah-buahan, amino acid, ZPT, collagen dan lain-lain menjadikan

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC sangat berkesan untuk menukar rambut anda menjadi hitam berkilat.

Syampu ini adalah pilihan terbaik kerana :

    * menghitamkan rambut dalam 10 minit !
    * mengatasi kelemumur degil,
    * mengatasi keguguran rambut
    * menghilangkan gatal kulit kepala,
    * memberi suplemen kepada akar rambut ,dan
    * menumbuhkan rambut baru.

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut.

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.
2 CIRI NONI BSY BLACK HAIR MAGIC : MUDAH DAN JIMAT MASA

Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut, dan tidak akan pudar warna. 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran. Hanya 7-10 minit, rambut terus hitam dan sihat.

"SAYA INGIN MENCUBA PRODUK INI, APAKAH CARA TERBAIK UNTUK MENDAPATKAN RAMBUT YG HITAM & LEBAT DENGAN CEPAT ??? "


    *Beli 1 kotak syampu BSY Noni dan 1 botol Enzim Noni.
    *Pakai syampu setiap 4-5 hari sekali, dan spray enzim noni ke rambut 2 kali sehari. 

     Anak-anak rambut baru akan tumbuh dengan akar yang kuat.
 










 

ENZIM NONI PENAWAR PENYAKIT DALAMAN DAN LUARAN
Enzim (10ml) RM 40 / Enzim (50ml) RM 190

Buah mengkudu yang disebut sebagai noni oleh masyarakat barat atau nama saintifiknya morinda citrifolia diketahui begitu kaya dengan pelbagai ramuan ubatan hingga digelar sebagai ratu tumbuhan.

 Secara umumnya, buah mengkudu boleh membantu dalam penyakit di bawah :-

1. Diabetis 2. Darah Tinggi 3. Gout 4. Sakit Jantung 5. Asthma 6. Sinus/Resdung 7. Insomnia 8. Kaki Gajah 9. Penyakit Kulit 10. Kanser Payudara 11. Strok 12. Sakit Pinggang 13. Sakit dan Sengal Otot 14. Kesukaran Hamil 15. Migrain 16. Masalah Syahwat 17. Arthritis 18. Buasir 19. Rheumatism 20. Buasir 21. Gangguan Fikiran 22. Masalah seksual 23. Kegemukan 24. Alergi 25. Kanser Hati ( Liver ) 26. Melebatkan rambut


Kajian saintifik mengenai mengkudu atau noni telah dilakukan sejak 45 tahun lalu. Saintis pertama yang mengkaji tentang buah Noni ialah seorang ahli biokimia yang terkenal, Dr. Ralph Heinicke. Semasa Dr. Heinicke membuat kajian mengenai bromelain nanas di Hawaii, beliau mendapati nanas mengandungi proxeronine. Pada masa yang sama, beliau turut mendapati kandungan proxeronine dan proxeronase dalam buah Noni lebih tinggi daripada nanas. Maka, Dr. Heinicke telah merumuskan bahawa buah Noni ialah sumber terbaik pembentukan protein dalam badan manusia.

 Proxeronine penting untuk mensintesis alkaloid xeronine. Xeronine ialah sejenis protein yang hanya dapat dihasilkan dalam usus manusia. Kekurangan xeronine boleh mengakibatkan pelbagai jenis penyakit. Proxeronine dan proxeronase akan berubah menjadi xeronine melalui tindakbalas biokimia dalam usus. Ini seterusnya boleh mengaktifkan fungsi enzim dalam badan manusia serta merangsang sistem pencernaan, sistem peredaran darah, sistem doktrin dan sistem pembiakan.

Dengan adanya xeronine, ia boleh mencegah pelbagai jenis penyakit seperti diarrhea, asma, diabetes, arthritis, migrain, masalah haid, batuk, sakit tekak, penyakit mulut dan gusi, merendahkan tekanan tinggi, mencegah pertumbuhan parasit dan kulat, merencatkan pertumbuhan sel-sel barah dan lain-lain penyakit lagi.

Xeronine juga menggalakkan pertumbuhan tisu dan mengaktifkan fungsi sel-sel badan. Oleh itu, xeronine turut memperlihatkan kesan yang terserlah untuk patah tulang, salah urat, seranggan serangga, barah, melecur dan terbakar serta menghalang proses penuaan.

Merawat penyakit kronik seperti penyakit barah atau kanser, penyakit jantung, strok, diabetes (jenis 1dan jenis 2), afrodiasiak, kegemukan, tekanan darah tinggi, rheumatism, sakit alergik, masalah pencernaan, masalah pernafasan, masalah tidur, gangguan fungsi otak, penyakit buah pinggang, ataupun tekanan.
Buah mengkudu juga dikatakan dapat merencat pertumbuhan sel-sel barah, mempunyai kesan analgesik (penahan sakit), antiseptik (membunuh kuman) dan menghalang pertumbuhan parasit serta kulat.

Di kalangan masyarakat kepulauan Hawaii, buah mengkudu dianggap sebagai buah ajaib kerana nilai perubatannya yang tinggi. Sebenarnya buah mengkudu atau noni (nama tempatan di Hawaii) telah tercatat dalam manuskrip purba sebagai salah satu bahan utama dalam ramuan perubatan sejak 2,000 tahun lalu.
Seluruh bahagian pokok mengkudu dikatakan mempunyai nilai perubatan yang tersendiri. Biji mengkudu dipercayai boleh digunakan sebagai julap. Daunnya dikatakan mujarab untuk merawat sakit kulit, mengurangkan sakit dan radang kulit. Daunnya dikatakan mujarab untuk merawat sakit kulit, mengurangkan sakit dan radang kulit. Sementara itu, pucuk mengkudu mempunyai bahan kimia yang amat berguna untuk menghalang proses penuaan.


DAPATKAN SYAMPU & ENZIM NONI HARI INI !!!




























0 comments: