LOTION PENCERAH ANTI-SELULIT. Jom buktikan testimonial.








LOSYEN PENCERAH ANTI-SELULIT

Selamat Tinggal Selulit!
Selamat datang kulit mulus dan cerah!

Losyen ini dapat mengembalikan keyakinan dan mengekpresikan penampilan diri kita yang resah akan selulit !
Even orang yg kurus pun ada selulit sbb selulit ni adalah lemak yang terkumpul di bawah kulit.

Losyen ini akan :
1) Mempercepatkan proses rejuvenasi kulit untuk mengurangkan selulit yang ketara,
2) Merangsang pengeluaran kolage untuk penegangan kulit, Kulit menjadi lebih licin dan tegang.. apabila losyen ini memecahkan lemak yang terperangkap itu.
3) Mengaktifkan aliran darah utuk mengurangkan lemak dan takungan air badna yang berlebihan supaya toksin dpt dibersihkan secara maksima jadi pembentukan selulit akan terkawal.
4) Mengambalikan ketegangan jaringan tisu, jadi selulit tidak akan ketara.

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan losyen selepas mandi ke tempat yang hendak dirawat.
Guna kan roller yang bersesuai untuk memastikan cara massage yang betul.
If tak nk beli roller, sapu secara berpusingan selama satu hingga 2minit utk penyerapan yang berkesan.

Lakukan senaman lagi lah dapat keputusan yang BEST !


Normal RM39.00 (EM) / RM41.00 (WM)

Offer for JW members :
Now Price RM30.00

terbukti!

Testimonial :
Rostenty,31 tahun
Setelah menggunakan losyen ini beberapa kali , nyata esannya amat memuaskan. Segala selulit yang saya alami beransur hilang. Saya amatlah berpuas hati..


JW testi :
Garisan selulit yang memanjang-manjang tu jadi putus putus.. dan kurang nampak. Saya gunakan setiap hari , now on 2nd tube.


Jom buktikan testimonial ini.. grab the offer price now!


0 comments: