LIGHTEN DARK UNDERARMS / ARMPITS






Dark Underams or Armpits ?

Ramai ada problem ni betul?
Baik lelaki or perempuan... kecik or besar..
Bayangkn nk pakai sleeveless tp nk angkat tangan pun segan..

OR

Tak confident dgn diri.. bila hubby tengok..
Hah.. jom cantikkan diri...
dah jumpa product best ni.. deodarant terbaik dan dh ada testimonial dari yg mencuba ni..

Testi yg mencuba :
Problem saya ni bahagian ketiak hitam sbb dh mcm mcm deodorant saya try.
Dan termasuk la yg sis suggest kat i.
Saja lah try dan sis tau, warna kulit ketiak saya memudar lah hitamnya. Dan sekrg tmbh cerah. Mmg tak sangka, saja pakai sebab baunya yang lembut, wangi je dan tak melekit.
tq yek.

sis juliaes : Tq for trying and tq for the testi - 1 foot scrapper/file for you k.


so,
APA MENYEBAB Dark Underarms or Armpits ni?
The main cause for excessive dark armpits and under arms are as under:

1. Excessive sweating
2. Poor-quality deodorants. Jika kita spray perfumes atau letak deodorants directly ke armpits untuk hilangkan bau tu.. then the armpit area become darker.. Kerana kandungan bahan "mettalic salts" yang menyebabkan underarms tu hitam. So hati hati dalam memilih deodorants!
3. Poor hygiene. Tidak mencuci dengan betul dan bersih underarms juga penyumbang to this.
4. Excessive shaving in armpits.. terlebih cukur.
5. Excessive use of hair removing creams. The chemicals in them can cause discolouration.
6. Wearing tight clothes.
7. Buildup of dead skin

8. Akibat pergeseran antara kulit.


Others :

age
hormonal changes
pregnancy
genetics


More Questions and Answers.. and tips how to avoid or maintain fair looking underarms tune to :
www.jwwhitenunderarms.blogspot.com
(by invitation only after purchased made - here u can copy/paste n promote online or offline)


Item : whiten underarms
RM7.50




0 comments: