Gel KETAT ! PASTI TERUJA!!



Tak nak insert?
Now ada
Gel ketat!
dan 
rawatan wanita.



Kembalikan dara anda dengan cara semulajadi! Jadikan setiap malam anda hangat seperti malam pertama.

Ketatkan vagina untuk memenuhi kebahagiaan rumah tangga anda dan kembalikan ketegangan yang telah hilang selepas melahirkan anak dan akibat penuaan secara semulajadi, tanpa pembedahan atau penggunaan dadah. Manjakani Lady Secret Gel diperkayakan dengan khasiat manjakani, kacip fatimah, daun sireh dan mas cotek, mampu memaksimumkan kadar cengkaman agar dapat dirasai bersama. Rasai perubahan serta merta dengan aplikasi kali pertama.


Siapa yang patut menggunakan produk ini?

  • Untuk wanita yang telah melahirkan anak.
  • Untuk wanita yang susah mencapai kemuncak klimaks.
  • Untuk pasangan yang tidak dapat merasa apa-apa semasa hubungan intim.
  • Bau yang tidak menyenangkan dari bahagian intim wanita.
  • Untuk pasangan yang inginkan sensasi yang lebih hangat daripada biasa.
KUASA LADY 'S GEL:-
  • Mengetatkan vagina dengan serta-merta
  • Mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim
  • Mengukuhkan kedudukan rahim pada tempat asal
  • Mengekalkan kelembapan vagina
  • Membangkitkan ghairah seksual kedua suami isteri
  • Merawat keputihan
  • Menyah-bau
  • Kuasa pengetat yang berpanjangan
  • Membaiki tisu faraj
  • Melicinkan dan memelihara kulit
  • Ia didapati berfungsi secara cemerang sebagai antioksida dan untuk mengatasi proses penuaan mendadak
  • Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.

Ssyyh rahsia kita kita aja.

Biarkan 'dia' tertanya-tanya mengapa hebat dari biasa?
Biarkan 'dia' tertanya-tanya mengapa sedap dari biasa?
Biarkan 'dia' tertanya-tanya mengapa energetic dari biasa?


Biar 'dia' tanya baru kita beritahu .. =)
Terlalu banyak penghargaan untuk miracle woman.


Pengunci kepada kebahgian rumah tangga.
Syorkan kepada ibu, kakak, kawan2 dan sesiapa sahaja.
Pasti 'dia' menghargainya

1 x 30ml
RM43.00 WM / RM45.00 (EM)

Buy now at RM28.90




Testimonials :


#

Gel ni membantu vagina ita nyaman je, Tak pedih dan juga merapatkan.
Keputihan sudah hilang dan tiada lagi gatal-gatal. Gel ini juga meningkatkan keghairahan. Ita akan terus support this product.


#
Saya rasa bertambah lagi segar dan suami pun puji, punyalah hangat bila bersama tu. Dia suruh teruskan.. tahap kenikmatan mmg luar biasa.


#
Saya terasa otot vagina menjadi lebih kuat. Ianya menigkatkan daya seks saya, saya berasa lebih puas dna selesa bila bersama suami. Amat puas hati dan akan terus menggunakannya.


#
Dah pakai selama 2minggu dan ianya amatlah berkesan sekali.. mmg ketara kesannya hubungan intam bersama suami .. terasa lebih ketat dan leibh selesa.


Tak caya? Kena lah cuba dan kasi testi k.
Sis julia dah try.. nnti kami tanya dia. *wink

>> sis julia : cuba je.. sekali dh terus ketat. If belum kahwin pun guna untuk kesihatan vagina gitew..! Mcm sis ni dh ada anak 2.. masalah ketat dan kesihatan vagina alhamdulillah ok.. sis ambil maricle woman capsules utk dalaman. This gel utk external.. ada 2 jenis yg ni dan yg bwh tu..


So bagi sis u try n decide mana lagi ok and kasi us testimonials ye.. plzzz.. =)







Alternative product for you to try.

0 comments: