EXTERNAL/REFLEXOLOGY DETOX - lets extract toxin from our body







Tanda masalah toksin yang banyak dalam badan :
Lenguh tengkuk/sakit kepala/sendi/kaki?
Sentiasa letih/Mudah marah?
Masalah Daya tumpuan/Tidur/Sembab kaki-mata?
Masalah kulit/ Urat timbul?

Ini la masanya.. untuk kurangkan sekaligus sembuhkan semuanya jika diamalkan.
Sesuai juga diberikn untuk ibu dan bapa kita.
Nak rendahkan glucose dalam badan pun sangat diyorkan..!




Terdapat 2 jenis :

1st Product :


















Reflexology detox2 - loose set
lebih kurang seperti di bawah.
1patch RM2 only.
jauh lebih murah.. try la .. n compare.
Nak saja try nk feel boleh lah guna ini ye
if serious nk buat detox utk foot and nk cari yg lebih berkualiti, boleh guna yg di bawah tu lebih disyorkan.

Sangat sesuai untuk :

1) Mereka yang cerewet nak makan ubat/supplement...tapi toksin berlori2 dlm badan.

2) Merendahkan tahap glucose.. Tidak percaya, hasil toksin yang terhasil tu biarkan.. (semut akan hurung) !! euw! 

3) Sakit kepala/sengal2 kat leher/ sengal2 bahu

4) Sakit tulang belakang , lutut dan buku lali

5) Sentiasa letih , mudah marah dan kurang daya tumpuan

6) Masalah tidur

7) Sembab kaki dan mata

8) Masalah kulit/ urat timbul2 / senggugut

Cadangan penggunaan : 

Pertama kali beli :


Guna sekotak.. guna sblm tidur sepjg 3-6mlm... lihat hasilnya.. jika masih kotor.. maknanya byk lagi toksin , so repeat lagi sekotak..

tp if dh ok.. mcm tak berapa nk kotor (ada tu lagsung putih je , tak hitam langsung mcm baru je) repeat la seminggu sekali .. so sekotak yg 12 tu leh tahan 3bulan!

IF nk repeat sebulan 2x or sekali pun ok.. tengok tahap toksin korang k.
So perlaburan yg tidak lah mahal sbb boleh tahan.. berbulan2 even bertahun2 untuk maintain


Elok guna ni.. drpd mnghabiskan beratus , mungkin beribu dgn rawatan yg lain.. tp tak baik2.. cegah seblm parah.. tp if dh kena.. cuba la.. rata2 ckp BEST!


Untuk mengelakkan 'copycats' oleh byk pihak..

Blog yang lebih details akan diberi selepas pembelian
(Hanya untuk agents dan JW customers shj) 


Cara penggunaan yang betul dan lain lain terdapat di :

Sila request ye melalui email.

**Pregnant mums tidak boleh guna ..Tunggu baby keluar dulu ye! 



___________________________________________




2ND PRODUCT

JW Review :
Produk ni dh lama masing2 dok try. 
ok ssangat.. 

biasa untuk usus kita ambik inte cleanse.. untuk darah / salur darah kita ambik ry-ilex kan..

so now dari saluran limfa ( foot's lymphatic)..
Hanya letak di tempat yang sakit dan kedua tapak kaki.. serta merta dapat effects macam foot reflexology massage..


psst. tapak kaki di kenali sebagai 'jantung kedua' kita tau..ada 60 titik akupuntur. . if u all tak nak pun kasi la kat ibubapa kita kan.. yg mungkin alah nk ambil apa apa supplement detox yang lain. 

PRODUK INI akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki anda.
Sangat berkesan untuk melegakan kesakitan dan mengurangkan bengkak akibat:

- Gout (di sendi kaki)
- Sakit-sakit sendi di badan
- Sengal-sengal leher dan bahu
- Sakit pinggang
- Bengkak Urat, Kaki
- Rheumatik Arthritis
- Gingivitis (Sakit Gusi)
- Sakit bahagian tapak kaki
- Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
- Membantu mengurangkan kekerapan dialisis pesakit buah pinggang
-Senggugut
-Kencing tidak lancar
             


Testimonials :

"Apabila makan makanan yang kaya dengan daging dan seafood mulalah kaki dan jari kaki terasa perit. Doktor kata gout. Even makan macam macam ubat doktor dan penahan sakit, sakit ttp ada.. Selapas bgeberapa hari menahan sakit itu, cubalah produk ini.. kaugmnya.. selepas 2hari sakit dah kurang ..cepat sungguh dan sangatlah teruja.. "

"Saya asyik rasa lenguh je la bahagian tengkuk ni dan sering sakit kepala je. Doktor cakap sbb stress dan postur badan saya. Aapabila member cadangkan produk ni, mcm ye tak ye je la.. tp dh cuba.. Alhamdulillah sakit kt tengkuk ni hilang dan sakit kepala dah tiada. Sekarang rasa segar dan bertenaga je. "
"Ibu saya sering sakit dan rasa mcm kejang pada bahagian lutut dan buku lali tmbh tmbh bila cuaca sejuk , di waktu pagi / bila hujan. Dia cakap semua orang tua akan mengalami mcm ni. Tapi saya kasilah cuba produk ni.. ternyata setelah seminggu , ibu saya sudah tak ada lagi sakitnya itu dan bergerak pun dah cergas."
 
"Sungguh mengkagumkan!! Kekakuan pada lutut saya sejak 20 tahun yang lalu hilang selepas dua minggu saya menggunakannya."

"Kini, saya berasa lebih segar dan kurang letih."
 
"Selepas bersalin ni sakit2 pinggang dan kakilah. Berat pun berlebihan la kot.. husband pun sakit2 / tekanan kt tengkuk dan sakit pinggang.. lepas kami try produk ni.. hurm best. Semua ok!"


" I dah try malam tadi, best betullah! Rugi sapa yg tak beli ! Cergas rasa badan! Pelekat kaki untuk detoksifikasi yang berkesan, selamat dan mudah digunakan. Tampalkan pada tapak kaki sebelum tidur untuk proses menyahtoksik dan baikpulih badan yang lebih lancar.. tak mcm brand yang lain tu kesan mcm takde"

" Akak terus beli sampai dua kotak ...rasanya memang ada kesan bdn. rasa
ringan sikit lepas pakai...ari tu akak sakit gigi so kat
pipi bengkak....akakpun tampallah benda ni kat pipi semlman
esok tengok dah surut bengkak...hubbypun tumpang sekaki pkai
this thing malah dia pulak yg. dok pakai selalu coz dia rasa
ringan lepas pakai "

"M pun penah cuba...orang kata boleh kurus kalau pakai that thing..M pun beli lah...
memang bertukar lah warna koyok tuh..and very oily...the next morning..rasa cam sedikit lega...ada different lah..tapi sebab M pakai satu kotak je kan..so tak tau lah...hope boleh kurus..."

"Saya penah cuba selama lebih seminggu berturut-turut....saya menggunakannya... memang keluar semua toksik dalam badan.....
Tapi masalahnya sampai habis satu kotak tu...tapi toksik masih tak kurang...masih banyak macam tu jugak....mungkin badan saya ni memang banyak sangat toksik kot... memang selepas digunakan akan bertukar menjadi warna coklat kehitaman...sedikit berminyak dan bertukar menjadi keras...
Tapi selepas seminggu tu...badan saya rasa lebih segar....dan lebih ringan..... sakit2 kaki pun dah makin kurang..."

Sangat sesuai untuk :

1) Mereka yang cerewet nak makan ubat/supplement...tapi toksin berlori2 dlm badan.

2) Merendahkan tahap glucose.. Tidak percaya, hasil toksin yang terhasil tu biarkan.. (semut akan hurung) !! euw! 

3) Sakit kepala/sengal2 kat leher/ sengal2 bahu

4) Sakit tulang belakang , lutut dan buku lali

5) Sentiasa letih , mudah marah dan kurang daya tumpuan

6) Masalah tidur

7) Sembab kaki dan mata

8) Masalah kulit/ urat timbul2 / senggugut



Sekotak RM65.00


> biasa (12pc)
> yang lagi power + ion (10pc) 




0 comments: