Package/Steps for BODY FIRMING.. ( 13 PRODUCTS )









Let's imagine ini.
Katakan 30-pound garbage bag disi dengan jelly. Letakkan di atas lantai.
Macamana keadaannya?

Bulan ke bulan atau tahun demi tahun dibiarkan.
Kini kita keluarkan 1 atau dua pound out of the bag each week, what would happen?
The jelly would be gone, tapi garbage bag itu would retain (at least in part) its previous jelly-filled shape. (mengembang)

The same thing happens to your skin after a significant weight loss.
The fat (mcm jelly tadi) yang sudah lama dalam badan kita akan menyababkan our skin to take on a shape and payahnya nak change.

This may seem discouraging, tapi cuba fikirkan, you've done a great job eliminating all that fat from your body.
First, be proud of this accomplishment.

Next, take some action to reduce that flabby skin. Here's how from JW . Buat internal dan external. Pasti kesannya.
Jgn lupa measure dulu before and after.. Baru boleh keep track the result.

TIPS**  ni favourite Question ni..
untuk target perut yg lebih kempis and firm

Internal dapatkan Fit&Firm

External guna Be one + FIR Waist Trimmer
*selain be one boleh guna bioglo gel or ballo gel.
*mustajab boleh juga tp tak begitu power lah



Click the pictures for more info's






Must Take - Step 1 :


Inte Cleanse
- 7hari







Must Take - Step 2 :


FIT & FIRM


*Bukan untuk turunkan berat tetapi untuk body friming and maintain weight sahaja
Untuk turunkn berat.. ambil
Slimming Jamu






Recommended!

Used With :


Be One Multi-Gel

>> Put on the target area
>> Many other uses you wont believe it
Click photo for details

'
Untuk badan sahaj ye.
Bukan untuk muka!
Untuk muka dapatkan Face slimming gel




Gunakan ini untuk singkirkan lemak di muka dan seterusnya firmingkan bahagian muka.


Muka akan jadi lebih slim dan menyerlah.
Click untuk tengok step1+2+3

 > Guna dengan Face Trimmer dan face roller.. mmg berkesan.




TERBARU yang kami recommend.















Fit and Firm Shower Scrub - international brand
(Recommended)
Murah tp begitu berkesan!!
click photo





Esok dah terasa perubahan
Click lah gmbr utk details




FACE ROLLER

Gunakan bersama body curve face slimming
Penting untuk pastikan urutan adalah betul dan gel meresap dengan berkesan untuk fight lemak di muka dan dagu


Peha besar? Or Flabby?
Senang je.. letak beone multi gel + Roll + wrap dgn shape-up pvc wrap


Jangan lupa ambil ukuran dulu.
Ni cara untuk motivasikan diri dengan melihat perubahan demi perubahan kan? 
 


Arm Trimmer/Shaper


Gunakan bersama be-one multigel
Dapatkan cara urutan selepas pembelian
atau dapatkan sahaja arm & leg roller



Flabby arm? No hal.
Settle.




Arm & Leg Cell Roller


Both massage and slimming down of the arms , thighs and legs

*Nak jimat boleh beli roller ni sahaja.
Boleh digunakan utk 3tempat.

Ada 10 dan 16 rollers




Gel yang disapukan akan diserap
dengan sepenuhnya.

Click gambar untuk detail







Pening nak fikirkan urutan yang betul.
Senang je guna je roller ni.
Cell untuk Cellulite.

Lemak pecah, selulit pun tiada.
Gunakan selepas be-one ye




Gel yang disapukan akan diserap
dengan sepenuhnya.

Click gambar untuk details






FIR Waist Trimmer 


Ada FIR, lemak pecah tanpa 
kita sedari !

Very good!


Promo Set
Be one Multi gel + Sauna Belt

Buy 2 promo sets
Free Arm+Leg Cell Roller



Beware of imitation



NEW :


Anti-Cellulite lotion

Selamat tinggal selulit! 





0 comments: