YOKO - The amazing scrub ever!



YOKO SPA SALT SCRUB
- International Marketed


Mengapa Perlu Scrub?

Secara smeulajadi, kulit mengalami regenerasi 14—21 hari. Akan tetapi, karena terlalu lama terpapar matahari, polusi udara, terlalu lama di dalam ruang aircond, maka kondisi kulit menjadi kusam sebelum waktu regenerasi tiba. Saat itu terjadi penumpukan sel kulit mati sehingga membuat kulit kusam.

Kulit mati ini akan berlonggok dan menutup pori-pori kulit. Ini membuatkan kulit kita kelihatan tidak berseri dan kusam! Jadi perlu dibuang dengan scrubbing. Apabila kulit mati ini sudah ditanggalkan, pori-pori terbuka dan membuatkan apa yang kita pakai seperti sabun , lotion, pelembap, body butter atau yang lainnya mudah diserap natrusi dan khasiatnya... Kulit akan kembali muda, sihat dan halus.

Kami syorkan YOKO!

    * Whitening           
    * Smooth like Baby Skin           
    * Enriched with Vitamin E           
    * Spa Milk Salt

Yoko Spa Milk Salt adalah spa susu garam yang dapat mencerahkan dan memutihkan kulit dari dalam, kaya akan vitamin E , susu murni dan mengandung bahan natural dari garam. memberikan asupan nutrisi pada kulit anda dengan kandungan Milk Derma White dan Allantoin. Membuang kotoran pada kulit anda dan sel-sel kulit mati sehingga membuat kulit tubuh menjadi lebih fresh dan sehat. serta mengikis sel-sel kulit mati di wilayah-wilayah yang sulit di jangkau/membandel seperti ( lutut, selangkangan, ketiak dan sikut )

Cara Penggunaan :

Tuang milk salt spa, kemudian scrubbing ke tubuh anda yang basah dengan gerakan memutar kemudian diamkan selama 5 menit  bilas tubuh anda, dan rasakan bezanya!

Satu kali pemakaian pun kulit akan terasa sangat halus dan lembut. Dalam 7 hari membuat kulit lebih cerah! Wajib Dicuba!


JW Price RM15.00 je
JW Members' Price RM10.00 !!

PACKAGE with orange papaya natural bar (op bar)
2 yoko + 2OP = RM35.00

Yoko ni scrub sahaja.. dapatkan orang papaya natural bar (soap) untuk dipakai bersama.. ni untuk tindakan external/dr luar shj.. untuk tindakan dari dalam / internal, ambik gluta ! mmg menarik .

Banyak jenis :











# PAPAYA SPA SALT

Ini membantu dalam proses pencerahan kulit or bahagian bahagian yang tertentu tu.. kaya dengan vit E, papaya dgn garam semulajadi. So kira nourishmwnt to our skin dgn extrak pure papaya tu. Juga ada enzim "papain" dari buah betik/papaya ni untuk mencerahkan dan moist kan kulit kita si kulit lebih radiant and u look new ! *wink











# YOGURT SPA SALT
with collagen

Yogurt Extract ni ada banyak protein dari susu. Kaya dgn pelembap yang boleh remove semua dead cells untuk kulit kita lebih cerah dan juga lebih lembuuuut.  Ada Vitamin B3 untuk menanggalkan permukaan sel kulit yang dh mati tu kepada yg lebih baru dan kelihatan muda.
Ada Collagen untuk improve texture kulit kita.. supaya lebih firm dan wrinkles pun akan jadi lebih pudar.. and smooth.  Vitamin E pulak adalah excellent antioxidants.. ia akan protect cells daripda kerosakan radical also can slow the aging process












#
Spa Milk Salt- SKIN Whitening Vit. E, Pure Milk

Yoko spa milk Salt ini juga untuk pencerahan kulit. Kaya juga dgn vitamin E.. pure milk dan juga natural salt. Pure milk drema white tu la yang akan nourish kan skin kita.  Milk salt ni akan cuci dan keluarkan kotoran dan dead skin cells dari kulit kita, so giving u a new and radiant skin.. wa la laaa














# Cucumber SPA Salt -Visibly Whiten in 7 days

    (Armpit & Bikini area whitening)
Yoko spa ini juga untuk pencerahan kulit tapi tumpuan lebih untuk armpit & bikini area. Kaya juga dgn vitamin E.. khasiat cucumbernya dan juga natural salt.    Cucumber Spa Salt ni akan cuci dan keluarkan juga kotoran dan dead skin cells dari kulit kita, so giving u a new and radiant skin.

















 


# Tamarind SPA Salt

Yoko spa ni pun sama juga untuk putihkan kulit.. kaya dengan vit E, khasiat tamarind dan narutal salt.. provides nourishment to our skin jugak.. dgn khasiat asam jawa/tamarind semula jadi. Menghilangkan daki-daki dan kulit mati jadi kulit akan lebih cerah dan gebus.

Sebenarnya sama je semua ni. Beza dari segi jenisnya sahaja. Fungsinya tetap sama untuk membuang sel kulit mati. Juga menyediakan sekaligus khasiat untuk kulit.

Baca Testimonial..

Dah pakai. Kulit rasa lembut sgt lepas sekali pakai.. mmg best scrub ni

Hi sis, would like to give my testimonials.
Yogurt - kulit saya rasa lembut sgt lepas memakainya. Member yg try pun ckp yg sama.. Cucumber tu saya rasa bersihnya ..feel so clean & smooth.. bau pun best.

Dah tried gosok on bikini line.. malam tadi.. tengok cermin nampak perubahan. Sekarang nak try on underarms.

hi, i have tried the cucumber spa salt and the result >>> superb!!!....
cuba on my left leg ni, mmg boleh nmpk the difference.. left leg ni nampak brighter... and the right leg dull.. ni baru sekali pakai dh rasa lembut dan licinnya kulit..i
will continue to use it...

hi dear, cucumber salt spa is very good~
i felt that my skin become soft and smooth, especially the armpit area and knee...

Saya sangat senang mandi dengan YOKO Salt Milk ini!! Tak yah nak rendam mandi susu.. Halus Sempurna! Seperti mandi susu :)

# Untuk kulit yang kering terutama di tumit yang merekah, gunakan scrub ini, kemudian sapulah dengan Aqua Cream

 

0 comments: