WHITE L-GLUTATHIONE REALLY WORKS!



Attenttion :


White L-glutathione stock masih ada tetapi kami nk memperkenalkan kb gluta pula utk korang cuba :








Dengarnya lebih bagus / murah/mudah.. kerana dh ada rosehip vit c.
Vitamin C disediakan.
click here to read more about it 




International Products : White L-Glutathione
Really works + look younger/Radiant/Nice skin complexion


At long last, the most awaited skin whitening supplement yang sis promised finally here..Sis nk introduce this product formula from usa.

Sapa nk putih/fairer or improve the skin tone? Now this is the time la.. Bukan je sapu sapu kt muka je fairer.. tp seluruh badaaaaan.

Capsules ni akan whitens kulit,  Dark spot pun bye bye. Dalam masa yang sama membantu jugak la , pimples dari baaa cak.  Yang best awet muda *anti aging & anti kedut/wrinkles. So kulit kita ni akan lembut, gebuzz and radiant !

Yang bestnya, bukan itu sahaja.. boleh heal kan wounds , nourishes the skin, improve immune system, prevent cancer esp liver cancer.


Sangat ajaib dan memang berkesan la sangat.. Artis artis pun ramai pakai ni oooo.
Member-member n customers pun semua happy happy je.

And seorg lelaki ni pun sis dh nmpk kulit dia semakin nmpk sihat, muda,lembab..
Cerah jgn ckp la.. tp bukan cerah pucat.. tp cerah yg sihat dan berseri mcm tu!
Biasa la bila skin dh dpt cukup apa yang diperlukan.. mmg meletop!
Masukkan dalam budget ye sepanjang hidup.. under MUST HAVE ITEMS! hehe 
-sis Julia-



Still wondering why some famous celebrities have gorgeous skin?

Nak fairer & Flawless Skin ?
Now everyone can get it. Sangat famous dan digunakan oleh artis di USA, Malaysia & Philipines.


Whitening capules ni,  can unleash most trapped toxins in the body to give healthier skin and body, from head to toe.

* Whitens the skin
* Delays aging
* Detoxifies the liver
* Prevents age spots
* Helps give a healthy white glowAnti-aging and anti-wrinkles · 

* Makes your skin smooth, fresh and radiant  
* Enhance healing of wounds
* Nourishes skin...


1 Bottle = 60 capsules
Normal & Member's Price : RM160.00
Offer for Members only :
1bottle 60pc gluta capsules + free 1bar OP natural bar + free 10tablets ascorbate vit c


Option if nak speed up the result, ambil bersama :
Vit C - Acid Free (Ascorbate) 60capsules
RM30.00


Tips:
Nak result cepat dr org lain?

Ambil inte cleanse dulu sblm ambil gluta + vit c ni.
Then -
Morning : 1 gluta + 1 ascorbate vit c
Noon : 1 gluta
Eve/Night : 1 gluta + 1 ascorabte vit c

*Keep on going smpi dpt result yg korang nak
To maintain take 1 a day.

*Banyakkan minum ais putih (mcm biasa ni penting) if not gluta tak ke seluruh badan. 
*Gunakan orange papaya bar utk badan. Muka boleh, tp kami tak pasti. kena cuba sebab kulit muka ni ada yg pakai ok.. ada yg tak ok sbb sensitif. So cuba kat small part of your face dulu k


*Pregnant or lactating women and anyone taking prescription medication should consult a doctor before using product.

Ni soalan favourite. Berapa lama nampak kesan?

14hari dh nmpk result. Maybe kita tk perasan tp org akan notice. Ni kira yang biasanya la.. if metabolisme korang cepat, lagi cepat result.. if lambat, average mcm di bwh ni :

Kulit yang Fair to Med Brown Complexion - 1-3 bulan 
Dark Brown Complexion - 3-6 bulan
Very Dark Complexion - 6-12 bulan 
Black Complexion - 12-24 bulan or more

So tak kisah la korang termasuk dalam category yang mana, semuaaa pun ok!  Tapi mengikut pengalaman yang menggunakannya, 3hari sahaja, dia dah dapat notice yang kulit dah kurang berminyak.. dan seperti memakai foundation you! so Jom.. everybody can be fairer !

Selamat ker?

Very effective and safe. Bukan aja kelulusan KKM tapi ada lesen kelulusan seluruh dunia sbb ni international brand and yang best HALAL.
Bfad approved Product of U.S.A. >> BFAD LTO NO.RDI-MM-FW-3720     

Contains Gluta, Vitamin C,Alpha Lipoic Acid..
Other Ingredients: Cellulose, Gelatin, Acasia Gum, Silica.. NO ADDITIVES..    

Kenapa ambik Glutathione ?

Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia.
Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant.
Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah.

Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Memang Marvelous!


Sebenarnya Glutathione dah famous serata dunia.
Doctor pun guna gluta untuk rawat penyakit macm Aids and Cancer.

Semakin kita berumur semakin kurang gluta dalam badan,sebab tu nampak tua dan leh dapat macam2 penyakit.

So Gluta is good for overall health selain membuat kulit semakin cantik,muda dan cerah

___________________________________________________________


LATEST TESTIMONIALS


RE: We have received your email: 019-339xxxx
Friday, August 28, 2009 4:07 AM
From:
"Suryani Malek"
Add sender to Contacts
To:
"Juliaes Wardrobe Jw"

Don’t reward me on this testi tau…ni ikhlas. Just nak share dgn public my experience…I tak tau cara apa nak balas jasa jasa sis&team…but, please, this is true…kalau blh jumpa, tengok la my skin sekarang…my mother pun tegur kulit dah cerah & ada seri…

Gluta…
Tergerak hati & plan nak amik gluta coz sunburn teruk sgt. Start bln may-july, memang banyak p picnic with family&friends(more than 10 picnic I join), kat pantai & kat sungai. 

Tambah lagi buat bbq (memang I specialize in bbq) start kul 10pg sampai kul 4 ptg, so, of course time tu matahari terik sampai burn kulit kat muka,lengan & dari peha ke kaki. I kulit cerah, tapi jenis yang active since study join kesatria dari situ la kulit start gelap (until today dah 13 thn berlalu). Abis study, banyak lak driving, gelap lagi…

Then bila dah kurus (hubby happy) kulit kendur + warna tak sekata. Sekarang I am very fair….tak pakai apa apa product utk kulit kecuali gluta. Luaran pakai lotion Johnson baby (dari kecik) & bedak Johnson gak (dari kecik gak & no pack powder). Pencuci muka pun pakai jenis Johnson gak…tapi yang pasti walau pun tak pakai sunblock, sejak amik gluta, memang betul betul tak sangka…ingat dah tak ada harapan dah nak kembalikan kulit macam time sekolah dulu. Rupanya dgn gluta satu je dah blh tlg…

So, to all, walau pun dah bertahun tahun kulit gelap, tapi gluta blh tolong…insya Allah.

>> Very glad to hear this. Alhamdulillah.. !!

Thank you Su for sharing 

--------------------------------------------------------------------------------------------


Other Testimonials for ur own view

Pagi td before gi mandi subuh tu..mak tegur...dada, lengan dan kaki clebih cerah dari dia.. actually mak ni mmg putih dari i. sonok ler dgr... tapi bila tgk2 sendiri tak nampak cerah sgt pun...
tp bila pagi ni dtg ofis... kawanlak tegur. eh ari ni U pakai blusher lak...kenapa tiba2 nak melawa sgt ari ni..ada meeting kat luar ke ada dating..

Oh yes,  i would like to testify that this gluta of urs really work...maybe tak putehkan me sampai jadi kapas...hehe, tapi at the bery least i can see some improvement of the complexion...the skin looks more refined, my complexion still has lots more to work on utk jadi flawless . but i am getting good results memandangkan just telan about 12 caps.. tang whitening effect tu, as ai am born kelam, i think lama lagi kot nak nampak effect dia, but overall thumbs up to gluta.

setuju bangat ngan baby....its work 4 me also.. .....nampak gak texture kulit makin licin...open pores pun kurang sgt..........baru makan 8 hari...2 biji satu hari....tentang puith tu kena sabar sbb me pung kelam gak..

Very good la kak..
biasanya kalo dkat nk period mesti ada jerawat timbul
tp this time wahhh.. im so relieved!!
kalo tak, abis berparut la muka.. so harap2 raya ni muka clear ja

I sonok sangat ni. Hubby I cakap nipps I dah pinkish tau,...he,he.Badan I pun lembut gebu je.Ambik la buat testi tapi anynomous le kan.He,..he
Tadi i gi makan dengan kawan2 lama tak jumpa.Wah diarang semua terkejut tengok skin I tau. Masing2 tanya. I senyum - senyum ja.He,he. Biar rahsia gitu. Nanti diorang guna lak.Biar I putih sorang dah la
Dan nak cakap celah2 dah tak gelap,orang dah start tegur muka semakin cerah,kulit rasa lembut,skin dah glowing,tak oily dan semakin gebu.

nak gitau berita gumbira ni...sy br seminggu lebih je makan gluta ni...tp kesan dia dah nampaklah skrg...muka bertambah2 putih dan berseri...kaki pun dah nampak putih...badan pun kulit dah sekata skrg ni...rasa hepi sgt2...ms tunang 6hb aritu pun nampak berseri sgt2...ramai org puji makin cun gitu...kembang jap... thanks...nanti dah abis sy order lg ek...supaya leboh berseri di ari persandingan nanti...      

He,heMerata cari gluta ni.
Sebab skin doctor pun suruh ambik gluta,tak makan tua katanya.Pas tu skin pun semakin putih.
tengok je before and after pics of Malaysian artist , ada yang dulu skin cam biasa,....but now
WALAH gebus and cantik.
Ni tips from doctor sendiri

One lady ni ambik Glutathione coz hubby dia tak puas hati coz dia lebih gelap dari hubby dia.Biasa la,orang lelaki selalu nak yang putih gebu gitu.
So bila dah start ambik,hubby dia perli2 pulak.Dia sedih,sebab dah kena perli2 pulak
pas tu Jeng,jeng,jeng
Dah ambik 2 bulan gitu.
Sekarang lebih putih dari hubby tu,..bahagian yang kusam2 tu pun dah cerah.
Nipples pun dah pink.
Suka la dia,...Baru dapat pujian oleh si hubby tu. Kulit pun lembut ja seluruh badan

Congrats !!
muka dah tak reddish lagi...
ada ler kut cerah2 sikit... gitu ler kut smlm gi umah kakak..kakak tegur.. heheheh jwb selamba badak jer...muka org beriman..puasa kan...nmpak ler cerah tapi pastu perasan tak kira ler....

nak story sket pasal experience sejak share white gluta ni.....mula2 memang rasa mcm badan ni dah immune sbb result tak berapa nak nampak. muka mmg kurang oily sejak pakai sk2, so takleh nak bagi komen la yg gluta ni mengurangkan minyak kat muka. before start gluta ni pon dah consume bwhite, start amek gluta je terus stop. now i'm at my 2nd bottle of gluta. makan tak tentu, kengkadang 2x sehari....sumtimes 3x. tu pun paling ingat pagi, time lain mesti lepas menelan makanan baru ingat.
.....but today ada sorang mamat ni tegur yg kulit me lebih cerah dari dia. memula ingat menyindir, pastu gi la dok compare kulit kat cermin office. a'ah la...memang kulit cerah dari dia. dia pelik jap, heheheh....cakap je berkat puasa kot. tu yg kulit cerah....gamaknye blur mamat tu! sbb me mmg gelap pon...dulu budak tu selalu panggil me hitam karat. maybe amek masa laaa....baru consume sebulan lebih.

Kalau nak kahwin elok la tu,
ambik dari sekarang.Insyaalah muka akan bercahaya je nanti.
And fairer so nampak berseri ja.



Testimonial ambik White 14 hari dah nampak kesannya berbanding another brand

nak komen jugak...jipo dah makan gluta nih lebih kurang 2 minggu...jipo suka la result dia..bukan nak perasan.. tapi notice la muka lebih radiant...jipo makan ngan vit c skali...kawan2 tegurla..diorang xcakap cerah..sbb jipo pun sawo matang.. tapi kulit makin cantik..halus...cewah..perasan btol...bagi jipo..jipo recommend sangat2 sape2 yang kulit berminyak amik glutha nih...dulu muka jipo cepat berkilat...pas makan nih..8 jam pun muka xdah kilat sangat...

Nak beri testimonial. Dah test produk ni..beli sebotol 60cap, tapi baru je disiplinkan diri ambil 2minggu, kira baru 14biji la.. memanggg banyak perubahan. Kulit muka ni dh glowing even baru je 2minggu.. tang kulit yang sunburn kt lengan & betis sebab dok pakai skirt, jumpa client kt luar so darker la sikit.. Tp now dah nmpk fairer

i forgot to give testimonial. Skin i is 2-3 tones lighter. it really works. so give it a try!

Saya dah telan gluta ni hampir sebulan..nak kata putih melepak tu tak lah... tapi memang nampak cerah..jumpa kawan yg dah 2 tahun tak jumpa..dia cakap "Eeee..nape nampak makin cantik...cerah lak tu! Jerawat banyak dulu dah takde....Pakai apa?" Hehehe ..ku senyum simpul aje la..Muka saya dulu memang teruk..jerawat batu besar2...sekarang dah takde dah. Dulu jeles gila tgk muka kawan tu putih cantik...sekarang ni dia plak jeles kat aku ....Hahahah

Saya detox 2 1/2 hari aje...tak sampai pun tiga hari...tak tahan.. gatal montot nak cuba gluta ni...kalau ku sabar sikit detox seminggu mesti lagi cepat putih...lepas abis sebotol ni saya nak stop kejap 2 minggu, nak detox..lepas tu try makan balik...nak tengok kesan dia macam mana lak..ok tq..



WHAT MORE CAN I SAYYYYYYYYYYYYY
MUST TRY !







































Website counter

0 comments: