WAIST TRIMMER



TESTIMONIALS :

mizzieja wrote:
Akak...
saya dah dpt wt+losyen tu ari jumaat lpas..
sowi la x sempat nk bgtau akak...
lpas tu terus gi umah kakak ieja..
malam tu jgak ieja try wt+losyen tu...
panas giler... angin yg kuar...x yah ckp ler....
ieja guna zip ke 3...
tp time tu rsa ketat giler guna zip ke 3..
tp paksa jgak guna zip ke 3 tu...hehehe...sampai rsa senak ler...
sampai ari ni (selasa) rsa longgar dah zip ke 3 tu... dah rasa cam leh tarik
ke zip yg ke 2 dah....

tiehah777 wrote:
ha..kan bgus kan wt tuh kan..
lagi besh pkai
pas 2...
pergh..mmg cepat kurus....
kt dah try...i know....hehehe...

effa_arabella wrote:
kak ...pakai wt mmg effa dah rase kempis sikit tang perut....bestnya(baru pakai 2 hari)
mmg selesa dipakai...(baru sehari pakai)

tiehah777 wrote:
ha'ah dah kecik sket..x der la sepenuhnyer...baru 2 minggu...
2 minggu kt dah kecik 6 inci..kira kt pkai jerk....tp time tdo der la pkai...
nak g kijer..ape2 aktvty smua nak kena pkai...
kira dah jd kwn baek sayer....hehehe...

yesterday was my 1st day using this product. i started with the 2nd zip. when i woke up this morning, my body feel very light and i have flat tummy. just now i'm on the 3rd zip already.
i really love this product.

saya pun tgh pakai WT nih....rasa slim jer perutku.....tak nampak la bonjol2...sy pakai time keje dan mlm gak...harap2 cpt2 la dpt kempiskan perut nih...skg dah pakai 2nd zip....sb yg 1st zip dah rasa tak grip sgt dah....

Hehe..nk citer pengalaman 2 ari pakai WT..memula pakai, zip pertama tak grip n mcm longgar skit..so proceed ke zip kedua..baru rasa kemas n grip..sepanjang pakai rasa selesa coz ia stretchable..tak macam yg jenis kain..boleh rasa senak perut dibuatnya..n after about 6 hours, i bukak n found out that tempat kita wrap tuh panas n lembab-lembab peluh..so, kesannya blmla nampak lagi skarang..baru 2 ari, kan..after one or 2 weeks nanti, insya Allah i update..

Harini epi sgt sb dah leh guna zip ke-3..hehehehe..pewut dah mula surut laaa....suka bangat.....dah takde bonjolan lagi...dan kwn2 opis dah tegur perut dah slim mlim....tq utk riss krn perkenalkan WT ni....akhirnya perutku dpt gak kempis walaupun tak se flat sblm bergelar ibu dulu....hehehe..hubby pun suker tgk hasil WT nih...

dah stat pakai..selesa tak rasa senak pun macam pakai bengkung....kemas jer rasa, lunch td makan 1/3 jer...cepat kenyang....masa pakai nampak flat jer perut...best..thanks riss..terbayang pakai baju kebaya songket bunga tabur raya nihhhhh...

saya tak pasan biler saya amik.. rasa aderler dkt2 nak seminggu guna dah... nak tau
1st day sampai saya terus pakai... mmm not bad.. selesa n kemas jerkkk... mmg teruja sgt2... blik umah bukak mmg berpeluh2... tp tak pasan lg ler tak check bebetui.. lepas mandi ptg tu tak gak pasan lg.. mmm keesokkannyer seblm sarapan..n lepas mandi.. nak pakai baju fit (biasanya sabtu ahad dok umah ala2 dok umah sendrik la kan.. bergaya sakan utk somi..)
sya panggil somi sya... soh dia tolong tgkkan.. masa tu tak angkat baju lg..dia kata cuba angkat baju tu..nak tgk.. ke awk pakai 'benda' tu... then .. la..tak nmpk ker WT tu tersidai kat ampaian tuu ha (sambil tunjuk WT tu kat penyidai sejadah..) then.. dia kata "mmmmmm kempis ler.. takper..takper..teruskan..."

saya pun apa lagi... mmg terkejut gak mmg betui ler flat jer perut ni... teruskan juga pakai baju fit tu.. mmg dah tak segan..rasa nak menunjuk kat adik ipar pulak...hihihihihihih
nnt sehari dua genap seminggu nak ukurlilit pinggang pulak.. hihih nnt saya bg testi lg yer.. tungguuuuu....
"tak mau cuba? tak tau kesannya testing dulu baru tau...!"

eila nak testi gak pasal WT ni..
memula pakai..terus zip ke2..
sebab zip pertama tu rase cam tak berapa grip kan...
pas 2 minggu ni..
pg tadi...panggey hubby suh die tolong zipkan...
selalunya zip ke2..tp bila zip cam tak berapa ketat la..rase longgar..
pastu hubby ckp..meh try zip ke3..
lor...terkejut giler..leh sampai zip ke3 tu..br rase sedap dan grip..
macam mula2 pakai dulu....
uih..terkejut..gembira pun ade...
pastu hubby sound suh pakai kebaya yg dah lama tergantung tu..
fuiyoo..muat..hehe..
skang malam2 hubby lak pakai utk kempiskan perut die plak...
erm..bagusla..berkesan..double thumbs up!!

mmg berkesan le..
pakai time opis hour..
sebelum tu sapu losyen tu..
mlm2 pun sebelum tdo sapu losyen tu gak..
asyik buang angin dan pagi2..sure memerut..
mmg berbaloi la...kena rajin pakai...
bdn rase ringan je..

my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot... pakai 12 jam... 8am - 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan...pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing ... chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit...kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!

malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan
perut dah kurang 6 inch sejak pakai WT ni... Lin pakai dari kul 6.00pg (lps mandi pagi) sampai kul 7.00mlm (lps dinner). Everyday without fail.....Lin letak losyen kat perut dan belakang sblm pakai WT . But then Lin memang tak makan pagi heavy...pagi makan apple hijau sebiji...plus air kopi tanpa gula setengah cawan....kul 10 baru makan biskut jacob plus kurma....lunch....bantai apa pun tak per...dinner makan can biasa klau lapar if not pakat makan kurma & apple hijau sebiji......Lin banyak nak turunkan berat and size....baru gak start amik herbalife...baru 5 hari (ni pun bahana cari gak)...so byk laa Lin buat...but then WT memang membantu...sebab bila pakai memang rasa sedap...mkn pun kurang ...sebab bila makan cepat rasa kenyang...bila time makan..perut akan mula rasa panas..hehehheBut today is my happiest day...coz baju sebelum pregnant dulu...dah boleh pakai balik....yahooooo

minggu ni dah masuk minggu ketiga dah pakai wt ni. setiap minggu perut kempis 1 inci. jadi sekarang ni perut ku kempis 3 inci sudah. gembiranya. ...masa surut 1-2 inchi dulu hubby tak perasan sangat, tp bila dah 3 inci surut ni dia dah mula perasan ...he...he ....he

still remember me... well first of all .. sorry lama tak update on my progress.. actually dah quite sometime terhenti memakai waist trimmer nie... but last month rasanye.. start pakai balik coz my lower back pain blum ilang ilang lagi.. so pakai every night b4 tido n sometimes siang bila g keje.. if tak silap... tak sampai 2wks pun pakai .. alhamdulillah dgn izin allah my back pain dah completely hilang.... gembira sesangat.... dah tak sakit langsung sekarang nie... so now pakai utk kempiskna perut lak.. tp my sis pinjam lak.. dia pun nk kempiskan perut.. so sebab tu lah nak order lagi satu

hi, i nak bagi review ttg i pakai WT nie, I baru bersalin 15 Sept lepas, kat hospital 3 hari so, keluar jer hospital masa kat umah i pakai WT nie....malang nya....zip 1st pun tak sampai...so i pakai bengkung kain biasa jer...lepas tu hari ke-empat tu i cuba lagi..alhamdulillah dapat juga zip pertama tu...hari kedua pakai terus boleh guna zip ke-2, gembira x terkata....then hari ketiga sehingga hari semalam i guna zip yang ke-3, dan hari nie plak i dah guna zip ke-4...sungguh x percaya kan...tapi inilah hakikatnya...i pakai lotion sebelum pakai WT nie...i dah x pakai bengkung kain dah...sebab malas nak ikat2....i guna WT nie jer...sungguh puas hati dengan pemakaian WT nie....terima kasih....

nak kongsi skit...
memang berkesan! perut dah kurang seinci... hubby pun sibuk tolong ukur.. tak percaya lah tu!
sy pakai malam je, start pkl 8, sekali dengan losyen.. takde lah berpeluh sangat, tapi memang terasa macam panas2 suam.. semalam pakai terasa longgar plak, tapi tak berani tukar 2nd zip lagi, takut rosak plak.. tunggu lah minggu depan, kalau kurang lagi boleh tukar zip kedua plak..
suka sangat!! harap berterusan lah hendaknya.. nanti boleh pakai balik kebaya yg lama tersorok dalam almari tu

malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..
pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill...mmg sedap je rasa...cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa...abis jogging terus buka WT sapu lotion...masuk sauna..rehat jap..mandi..
lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai...zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke..

pakai WT nie...kekadang berpeluh.... kekadang tak... yg pasti kalu pakai kat office confirm tak berpeluh coz sejuk bangat kat office nie..... tapi kalu pakai kat umah & tak on kipas.... confirm berpeluh....tapi tak ler berpeluh cam kita gi exercise kat gm tu.... kira WT tu akan lembab...& perut pun rasa lembab...
biasanye mass pakai malam.... dr kul 7.00pm sampai 7.00 am.... 5 kali seminggu.... mass dah pakai dalam 3 mths.... hasilnya...perut dah kempis... ukuran pinggang dr 32... sekarang nie 27.. (tapi 27 nie kira ketat lagi)...
.... tu jer testimoninye..... yg penting kena rajin pakai.... makan kena control... insyallah akan berhasil

ada pakai benda ni. memang berkesan la. i pakai yg 5 zip tu. mula2 pakai zip 2. sekarang dah zip ke 4. dalam masa 2 bulan. hari2 pakai la. kalu sapu losen pati halia lagi best. segala angin keluar.makan pun kena jaga gak. malam better jangan makan lagi berkesan.
kalau pakai jangan ketat sangat supaya zip tak rosak. i tak ada pula masalah zip rosak.

hai all
harini da sebulan sarah pakai WT...
nak kata berkesan tu maybe....lagipun bulan pose....mestila makan tu kurang...
but for your info...
first day pakai....i zip ke 4....kadang2 cam longgar....kadang cam ok
then..2nd day....i try zip ke 3....rasa sedap lak...cam fit2 ler....
then..3rd week...i da le pakai zip ke 2...
i pakai p keje...dari 0600 - 2015
lebih kurang...14 jam...maklumla umah semban keje KL tu yang berkesan kot...

im here sebab nak share experience + bagi review tentang WT yang i dah pakai abt 2 weeks since awal puasa. saya tak gemuk tapi ada problem dengan tummy disebabkan operation masa deliver 3rd baby last january 07. bila operation memang tak boleh nak berbengkung sebab after 4 mths pun still rasa sakit bila cuba nak berbengkung. as result..perut ni buncit & saya tak boleh nak tuck in shirt bila pakai skirt or pants to work which is very frustrating - nampak tak cantik sebab nampak perut yg buncit.
bila start pakai WT ni..i pakai zip no 4. i pakai tiap2 malam without miss waktu tidur & sebelah siang kalau pakai baju yg loose saya akan pakai WT ni atau kalau saya di rumah.
so lepas 2 minggu..bila saya cuba pakai skirt & pants dan cuba tuck in my shirt..memang tak ada masalah cos i dun see my tummy..macam tak percaya but its true. dan banyak baju2 sebelum ni yang ada problem di perut now dah boleh pakai. maybe disebabkan pakai WT ni ketika puasa ianya lebih berkesan.

since WT ni bagus, saya dah recommend 5 of my frens to get this WT and so far feedback from them are all positive.
anyway, i want to thanks my fren for introduce me such a good product.
pada yang belum cuba, i strongly recommend you to try this WT.
that's all for now..




Waist Trimmer
Rampingkan pinggang dan hilangkan perut buncit dengan mudah!

Buy 2 Free Losyen Mustajab
Awas! Tiruan

0 comments: