SKIN CLEANSER CAPSULES + GEL - mujarab beb!


SKIN CLEANSER CAPSULES

Say no to spot/blemish & scars.
THE BEST!!

Normal Price EM RM160.00, WM RM170.00
JW Members' Price RM150.00
No more free skin cleanser gel.

Due to high demand on the Skin Cleanser Gel..
here's now for sale
7g size RM25.00
Best Result Guaranteed.

This Formula cleanses the skin and also eliminates discoloration spots on the skin.
Penggunaan tradisi hasil daripada herba terpilih membuahkan formula yang amat mujarab untuk membersihkan penampilan kulit.

Amazing Skin Cleanse Capsules ini juga akan menghapuskan bintik-bintik atau parut-parut di permukaan kulit menjadikan kulit lebih lembut, bersih dan bersiri.

Dengan rawatan dalaman , kulit berparut or breakouts ini akan dikurangkan dan menggalakkan kulit yg lebih bersih dan sihat.

Try it with the skin cleanser gel + Mior Maricle to maintain & cure & prevention

Direction For Use :
Take 1capsule, 3-4x a day ** 4x the best of course
before meal.. gap 15min before meal

for the gel >> apply on ur scars max time u want

The result is awesome!



Testimonial from the recommender.

Pengambilan seminggu sahaja, saya telah nampak kesannya. Parut di muka dan di bahagian badan memudar. . Kerana banyak parut jerawat dan ada yang agak lama.. saya akan teruskan Skin Cleanser ini sehingga berjaya.

Customer's feedback -

From: axxx axxx

Subject: salam..
To: myjuliaes@yahoo.com
Date: Monday, October 5, 2009, 10:13 AM

pertama skali sy nk ucp byk2 trima ksh kat sis coz introdc produk utk hlgkan jerawat n parut. mcm x percaya, btl2 berkesan..sy ikut cam yg sis syorkan, ambl ic dulu br ambl yg lain2. sblm sy ambl amzg skin, sy ambl ic n ry-ilex. nsb baik gak perut ok je sepnjg detox tu. smbl2 tu, sy guna gak mior n henna bar..

1st time guna mior, muka mmg rasa licin. tp lepas guna dlm 3 hr, muka mula rasa gatal-gatal. pastu timbul jerawat, tp x teruk. bmbg gak time tu, tkt mkn teruk.percaya nye pasal ngan mior, terus kan gak.lepas hmpr 2 mggu, br ok..skrg ni muka blh d katakan dh licin n dh x ada jerawat.mmg amzg lah..

skrg sy ngah ambl amzg skin n skin cleanser. dh lbh krg semggu.stkt ni, jrwt kat bdn pn dh x muncul. parut jerawat kat muka mmg dh byk hlg..mmg puas hati lah sis guna produk ni. kulit bdn pn sedkt cerah, mgkn sbb henna bar. 

x menyesallah blanja lbh skit, jnji berkesan. mgkn kalau bajet lbh, sy nk try guna gluta..yg psti, sy akan terus setia ngan produk skarg ni..berbaloi..
thanks ye sis..


oh ya, cni sy ada 1 soalan..camne ek nk tmbh skit saiz bdn. sy ni sbnrnye blh d kategorikan tggi, tp x berisi..sy nye brt bdn dh ok, tp org slalu ckp sy kurus..kalau blh nk gak gemukkan skit bdn ni..kalau sis ada produk yg sesuai, g tau ek..


Di chatbox :
anese: nk share ni sis..i amik skin cleanser capsules n skin cleaser gel mmg bagus tau..parut2 jerawat dah pudar hehe bestnye pdhal i baru mkn smggu je


So >> jom Try !


0 comments: