Orange Papaya / Henna Natural Bar













Normal : RM15.00
PRICE FOR NOW = RM10 for 35g (small - trial size)
*Kini dgn size yg lebih besar (double) 70g RM10.00 !



orange papaya natural bar >>

Untuk BADAN shj.. dibolehkan untuk muka tapi tidak digalakkan.. agak mengeringkan kulit muka. Ada yang ok, so nk pastikan cuci a small part of your face dulu .. kasi try k

Untuk Badan pastikan yang TIADA JERAWAT/JERAGAT
OP ni hanya untuk whitening sahaja..
Untuk yg berkulit sensitif, berjerawat, berjeragat ..gune Henna Natural Bar di bwh tu.


Pastikan Wang korang berbaloi dgn beli produk yg tepat dan mmg berkesan..


ok..

Takkan muka je nk jaga dengan Mior.. badan lagi nak keja jagakan?
Nak guna Mior cuci badan alamak.. terasa sayangnya? Nah, try ni....
Murah tak semesti tak bagus.


Antibacterial dan juga putihkan kulit. Dengan ekstrak orange oil & papaya abstrak
yang mmg best untuk whiten skin kita.

Tindakkannya membersihkan kotoran kulit dapat membantu memutihkan dan mencerahkan kulit. Selain tu, ektrak sabun ni juga boleh moist, firm and anti-kedut untuk kulit. Korang akan nampak lagi cerah dan bersih! bukan tu saja ada yang kata kulit berminyak di badan dh mula berkurangan.. Untuk yg berkulit kering, sapukan moisturizer selepas setiap kali penggunaan k. Lagi baik sapukan UV protection Moisturizer.,

Cara :
Basahkan badan.. cuci dgn OP..gunakan la 2x sehari semasa mandi tu.. biarkan beberapa minit (3-5minit).. bilas dan keringkan.. sapukan lotion- Sunblock moisturizer, jika nk dpt efek yg lebih bagus.. dan lebih smooth.
insyaAllah.. dgn izinNya.. 7hari !!!

*untuk kulit yg sensitif akan tumbuh rashes sikit tu.. dont worry.. guna 1x je sehari.. jika berlarutan.. sorry guys/gals.. this product not for you.

Nak test :
Cuci je sebelah lengan korang.. then compare.

TIPS :
Ni untuk external treatment sahaja... dptkan sekali yoko scrub spa salt tu untuk tindakan pertama membuang sel kulit mati..
dan gluta capsules untuk internal treatment...

so apa lagi.. senang je nk cantik. try jgn tak try..
Intro price RM10 je..

*so sesiapa yang bertuah dapat sample tu, kasi la testimonial yer.. tq


Antara yang dh pakai >>

Adik saya mmg pakai OP soap ni sis. Mmg dia cakap boleh cerahkan kulit. Saya tengok dulu dia ni naturally gelap jugak la.

OP ni mmg efektif utuk whitenkan skin. Mcm i pakai kena letak lotion sbb kulit i kering.. jadi kena letak lotion mcm sis consult.

wooo bagusnya.. was was gak time nk try. tapi mmg best. not bad sis. kulit ann rasa smooth sgt. Baru guna 2hari sis. belum leh ckp byk lagi. nnti ann update k.

haha.. guess what. Dah cuba dah compare lengan.. huhuhu. mmg marbeles. ada perubahan. tunjuk kat mak. hurm apa lagi. share le trial sample ni.

orange papaya ni works. tak kisah pun nak try. murah lagipun.. hihi.. leh je.

Member yang rekemen punya testimonial :
Saya dah guna ni beberapa tahun dah. tetap maintain kecerahan kulit. Jerawat kat badan yg halus halus tu pun dh lama tak bersarang. Boleh cuba dulu.

Sis Julia >> untuk Whitening.. mmg pakai OP ni sekrg dgn gluta capsules + vit c tu.. muka pulak pakai mior.. hurmm rata rata pergi..tya pakai apa kt muka.. nmpk mcm ada foundation.. tp hakikatnyaaa.. TAK ADA! hanya yg disebut diatas..
Kulit tgn pulak.. bila cucuk dgn jari..rasa kenyal... agak tegang dr seblumnya.. ini FAKTA yer.. So CONFIRM semua ni BAGUS.
Tak bagus kita HUMBAN.. hehehe

0 comments: