ONE DROP PERFUME




PERFUMES UNTUK SEMUA



Price set -
Celebrities' special sets :
Normal Price = RM45.00
JW price = RM40.00


Normal Sets :
Normal Price = RM40.00
JW Price = RM36.00












- Sis and team dh try, mmg recommended! -
- Mula mula was was jugak tetapi biasalah beli sekotak untuk try suka suka.. mmg tahan lama dan seperti original.. je. u ol shld try!-










Best Value For Money
Best Quality
8 in 1
Long Lasting – ia bukan spray tetapi pati perfume(oil-based);
Alcohol Free – tanpa was-was;
Boleh Bawa Solat – Halal;.
For Souvenir – packaging sungguh cantik & menarik.








Sebenarnya ramai lagi yang tak tau tentang kehebatan perfumes One Drop nih berbanding perfumes jenama antarabangsa yang harganya ratusan2 ringgit.


fakta menarik:-
- perfumes ni 5 kali lebih tahan lama harumannya berbanding yang beralcohol...
- pakai sedikit saja dah wangi.. kekal smpai malam..
- sekotak ade 8 jenis haruman yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa...
- setiap botol tu melebihi 50 kali penggunaan...
- takde alkohol...
- harga yang sangat murah...








Antara testimonials - seach for more in the internet


1) Cronix - cuba jgn x cuba, bau perfume ni mmg tahan lama beb...mmg berbaloi..




2) Max - aku dh beli dahh..ofismate aku rekemen. bau dia mmg melekat lama giler. leh bwk sembahyang gak




3) kiosanggun - bau sama.yg beza, ori punye alcohol, yg ni bebas dari alcohol.
yg ori mahal, yg ni murah jek...pati minyak wangi. pakai sikit je, wangi sepanjang hari...






4) konprom! dijamin 5 brothers.. kalo calit kat tudung/baju, 2 hari pon x ilang baunye


5) aku dah gne da ni...n byk lagi yg tinggal...mmg best la one drop ni




6) sis Julia! dh test. dijamin. 12jam bau tak hilang.




7) ODP dah sampai huhu.. wangi bangat smpai tatau nak pakai yg mana




8) Wangian berjenama, haruman lebih tahan lama, terlalu murah, 8 botol dalam setiap pek, sekali titik sudah memadai. Orderlah sekarang secara online. Cubalah dulu Minyak Wangi Egyptian Potion. Pasti memuaskan anda. Percayalah.


Jadikan Wangian Egyptian Potion ini sebagai hadiah, cenderahati dan pemberian istimewa sempena Hari Jadi , Hari istimewa seseorang, Perkahwinan , cenderahati bermakna , perpisahan , dan sebagainya.. Memang org tu TERUJA




9) Haruman minyak wangi ni memang tahan lama, sampaikan keluarga bertanyakan minyak wangi apa yang saya gunakan. Insya Allah saya akan 'promote' web ni kepada rakan dan ajak mereka mencuba. Kepada yang lain, selamat berwangi-wangian.....













Set di atas adalah terbaru di pasaran.. Jom la ramai-ramai try..


Men tu SET 3 for MEN (code : jwodpm3)

Women tu SET 5 for WOMEN (code : jwodpw5)
HARGA & OFFER sama mcm kat atas tu - other sets.





WOMEN Celebrities' Special

-code jwodpwc1

  1. Inspired by M, Mariah Carey
  2. Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
  3. Inspired by Curious, Britney Spears
  4. Inspired by Kate, Kate Moss
  5. Inspired by Show Time, Kylie Minoque
  6. Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
  7. Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
  8. Inspired by Glow, Jennifer Lopez



MEN Celebrities' Special



-code jwodpmc1



  1. Inspired by Instinct, David Beckham
  2. Inspired by Unforgivable, Sean John
  3. Inspired by True Star, Enrique Iglesias
  4. Inspired by Jordan, Michael Jordan
  5. Inspired by Adventure, Ewan McGregor
  6. Inspired by Life, Adre Agassi
  7. Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas
  8. Inspired by He, Usher






Set 1 for WOMEN



-code jwodpw1





* Wangian yang terdapat di dalam set ini sangat lembut dan soft saja..

  1. Inspired by Escape, Calvin Klein
  2. Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
  3. Inspired by Pleasure, Estee Lauder
  4. Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
  5. Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
  6. Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
  7. Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
  8. Inspired by Apple Blossom, Body Shop


Set 2 for WOMEN

-code jwodpw2



* Wangian yang terdapat di dalam set ini lebih strong tetapi romantik aromanya... yahoo.gif
  1. Inspired by Tresor, Lancome
  2. Inspired by Envy, Gucci
  3. Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
  4. Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
  5. Inspired by Gloria, Cacharel
  6. Inspired by Miracle, Lancome
  7. Inspired by J'adore, Dior
  8. Inspired by Intense, Hugo Boss

Set 3 for WOMEN

-code jwodpw3

* Wangian yang terdapat di dalam set ini tidak terlalu keras dan tidak juga terlalu lembut.Sangat wangi dan laris. yahoo.gif
  1. Inspired by CK Be, Calvin Klein
  2. Inspired by No.5, Chanel
  3. Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
  4. Inspired by Vanilla Musk, Coty
  5. Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
  6. Inspired by Women Boss, Hugo Boss
  7. Inspired by Palace, Paris Hilton
  8. Inspired by Poeme, Lancome


Set 4 for WOMEN

-code jwodpw4

* Wangian yang terdapat di dalam set ini memang lembut dan sangat semerbak harumannya. smile.gif
  1. Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
  2. Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
  3. Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
  4. Inspired by Baby Jesz, One Drop
  5. Inspired by Gold, Amouage
  6. Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
  7. Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
  8. Inspired by Amarige, Givenchy



Set 1 for MEN

-code jwodpm1

* Wangian yang terdapat di dalam set ini baunya agak strong dan lebih rock! laugh.gif
  1. Inspired by Blue Jeans, Versace
  2. Inspired by CK One, Calvin Klein
  3. Inspired by Eternity, Calvin Klein
  4. Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
  5. Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
  6. Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
  7. Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
  8. Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane


Set 2 for MEN

-code jwodpm2

* Wangian yang terdapat di dalam set ini aromanya lebih lembut sedikit. smile.gif
  1. Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
  2. Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
  3. Inspired by Cool Water, Davidoff
  4. Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
  5. Inspired by L'Eau d'lssey pour Homme, Issey Miyake
  6. Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
  7. Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
  8. Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder



free counters

\





0 comments: