SLIMMING JAMU - PLUS ( with fiber) FOR ALL





RECOMMENDED ITEM NO.1
HOT PRODUCTS! CONFIRM CAN HELP YOU!







Set Lengkap 30 hari :

1bottle Eazy detox (40capsules) - 10 hari + SJ plus - 20hari
Normal : RM 220.00
Jw member : RM170.00
Nak harga member? Just Bayar extra RM25 untuk membership setahun!try it now

read more-eazy detox


Untuk promosi terkini, rujuk ke ruangan promosi di sebelah kanan (atas)


-----------------------------------------------------------------------------------------



Mengapa mesti ambil Eazy Detox untuk kesan lebih cepat dan berkesan?
Dapatkan detox usus untuk kesan 75% lebih bagus!!
Usus menyerap apa yg kita ambil@makan. Jika usus berselut (umpama longkang/saluran paip) yang dialui smpah sarap hasil pemakanan kita.. boleh mengganggu keberkesanan produk kita ambil.

Oleh itu cucilah dulu usus dalam 10hari.

Contoh : lihat sendiri di sini ( click )

--------------------------------------------------------------------------------------------

TIPS SJ PLUS Package :

1) Langkah Pertama :
Timbang berat .. catatkan. Ambil gambar jika perlu..

Ambil Eazy Detox (10hari)
Ambil 3-4 capsules sebelum tidur.
Jika 3 capsules tiada kesan, lebih bagus ambil 4 capsules sebelum tidur.
Pengambilan air kosong yang cukup diperlukan sepanjang proses detox. Minum lebih 200ml air sehari untuk melancarkan pembuangan toksin usus yang telah dikumpul.

Penting detox ni :
untuk cuci dinding usus dan usus.
Eazy Detox satu satunya detox yang bkn shj mencuci tetapi menyalut/merawat usus dgn aloe vera. Hasilnya dinding usus akan menyerap 75% lebih baik apa sahaja supplements yang kita ambil.

Selepas 10 hari, teruskan SJ Plus.

2) Langkah Kedua :
3biji, 2x sehari.. ambil sebelum makan. Boleh juga if nk ambil 2biji,3x sehari if ada 3 waktu makan.

3) Mahu Maintain
SJ Plus boleh mengeluarkan hasil makanan berlebihan anda. Jika mahu maintain ambillah SJ Plus kerana SJ Plus punyai fiber.

2biji,2x sehari.. cara sama seperti di atas. If nk ambil 3biji,2x sehari seperti di atas pun tidak mengapa.. lsgi bagus

4) Lain -lain TIPS :
Ambil dlm 15-30min sblm mkn.
Hentikan pemakanan selepas 8pm (7mlm lg bagus).
If lapar minum ar kosong, salad, buah2an (epal hijau terbaik), sayur2an
If masih lapar juga.. dapatkn appetite control product.
Minum byk air kosong! (8gelas sehari tu biasa.. habiskan 4botol mineral kecil tu if nak best result)







Click to read the testimonials


READ MORE..

Dear all.
Kami nk share SJ plus ni dgn semua! Sangat superb..
Jika tidak diet.. berat akan turun juga secara sihat. Mengikut testi tanpa diet hilang 3kg dlm 3minggu. dan ada yg hilang 5kg selepas sebotol.
tapi.. lain org lain metabolisme bdn.. boleh lah try.. with balance diet or not..n compare lah the result.

*plan diet akan diberikan selepas pembelian*

SJ plus ini adalah healthy diet. Sesuai utk semua org termasuk ibu yg menyusui bayi.

Slimming Jamu ini adalah adaptasi daripada Slimming Jamu first version.
Slimming Jamu plus ini telah diubahsuai dan tambahan fiber dan sesuai untuk semua termasuklah :

Kaum-kaum ibu di luar sana yang menyusui bayi.

Sesuai untuk lelaki dan wanita.
Boleh diamalkan selepas habis pantang.
Jika bersalin secara pembedahan, tunggu sekurang-kurangnya 3-4bulan.


Slimming Jamu Plus ini (SJ+)telah diubahsuai dan dengan tambahan fiber.. di mana untuk mengelakkan kejadian sembelit..

(Maaf, bukan utk cucian toksik/toksin/racun yg ,melekat dlm dan di dinding usus ya >> untuk ni ambik Eazy Detox).

*Pengambilan Eazy detox, mesti di peringkat permulaan dan juga akhir perawatan untuk memastikan usus bebas daripada toksin/lemak/ racun yg melekat di dinding usus. Jika disimpan, dlm jangka masa yg panjang, pelbagai penyakit akan dihidapi.

BILA LAGI NAK DETOX USUS :

Ulang sebulan sekali.. atau 2bulan sekali .. lebih kerap lebih bagus
TAPI setiap penurunan 5kg WAJIB ambil Eazy Detox
 

untuk buang hasil kumuhan akibat penukaran lemak semua tu. Racun dalam usus akan membawa penyakit dan kerosakan organ. Even if u tak ambil supplement , toksin boleh menyerang usus dgn pemakanan dan pencemaran alam sekitar , dan apabila dinding usus menyerap toksin ke darah/organ penyakit lain yg akan kita dapat.


Lagi tips :

* SJ plus ini berbeza daripada SJ first version.
* SJ plus ini menyokong 'healthy diet' di mana pemakanan dan gaya yg sihat diperlukan.
* Kurangkan makan makanan yg berlemak or berkanji.
( hapuskan terus pengambilan Karbohidrat dalam tempoh permulaan proses pelangsingan lg bagus.)
* SJ Plus ni mengandungi fiber. Oleh itu jgn risau jika selera makan masih sama.. kerana tindakannya melalui pelawasan.
* SJ Plus boleh menyingkirkan lebihan lemak@minyak jika kita terlebih makan manakala SJ tidak. SJ akan tersekat di dalam badan.

* Oleh itu, pengguna SJ yg mengambil SJPlus, Buat beberapa botol.. tidak akan ada penurunan berat kerana SJPlus perlu mengeluarkan sisa SJ dari dalam badan. Jika anda tidak sabar.. teruskan dengan SJ.. Setelah dapat berat yang diingini.. ambil SJplus ok.

* Jgn makan apa apa selepas pukul 7mlm. Jika lapar bancuh sahaja secawan RGC/Rxlite.. mesti truja habis. Terus hilang lapar..! Boleh juga ambil appetite control, memang selera terbantut.


Click http://jw-diet.blogspot.com
untuk pelan pemakanan, diet and tip sepanjang pengambilan SJ PLUS.


If u re not allowed to view it..Please ask for permission after purchase.
Caranya : Email / sms by giving you email address.
We will check first and give you the permission later on.


__________________________________________________



What is Slimming Jamu and Slimming Jamu Plus ?


Slimming Jamu ini terdapat dalam 2 jenis :

1) Slimming Jamu, SJ - Tidak boleh untuk wanita mengandung, menyusu bayi,kanak2 dan juga yang mempunyai penyakit kronik.
(dihentikan untuk memberi laluan kepada more healthy diet - SJ Plus!)2) Slimming Jamu Plus, SJ+ - sesuai untuk semua orang kecuali wanita mengandung/kanak2. Boleh untuk breast-feeding mum.

Slimming Jamu and Slimming Jamu Plus - merupakan antara produk yang kami perkenalkan dari pengusaha kampung @ pengusaha tradisional @ pengusaha kecil (seperti tukang urut, mak bidan, petua nenek, pengusaha perawatan tradisi dan lain lain) dalam Malaysia yang masih belum diketengahkan.. (support local products)

Ramuan yang digunakan adalah daripada herba - daun daun herba terpilih, akar kayu dan malahan ada yang menggunakan ginseng.

Seperti yang kita ketahui, perawatan tradisional dengan menggunakan herba, akar2 kayu atau ginseng ini memang diakui akan khaisiatnya. Terpulang kepada kita untuk memilih dan mendapatkan produk pengusaha kecil sebegini yang membanjiri pasaran kita.

Oleh itu, Juliaeswardrobe mengambil inisiatif ini untuk memperkenalkan product kampung dari pengusaha-pengusaha kecil ini yang memang diakui keberkesanannya. Harapan kami agar produk dari pengusaha kamping yg kecil ini tidak lagi dipandang oleh segelintir masyarakat kini.

__________________________________________________


How do Slimming Jamu / Slimming Jamu Plus work?

Slimming Jamu works dengan membuatkan selera makan kita berkurangan dan akan sentiasa membuatkan kita rasa kenyang.
Manakala Slimming Jamu plus pula ada yang membantutkan selera , jika tidak jgn risau kerana tujuannya adalah more kepada pelawasan. Tapi tidaklah cirit birit or memulas ya.

Selain itu ramuan di dalamnya juga akan membantu proses pemecahan kumpulan lemak/minyak/toksin yang sudah lama terkumpul ini kepada tenaga. Dan saki bakinya kita panggi racun/toksin ini MESTI dibuang terus dari dalam badan dengan inte-cleanse.



__________________________________________________

Effective tak ?

YES tapi lain
orang lain hasilnya. Selain kadar metabolisma diri yang berbeza.. faktor di bawah ini juga perlu diambil kira :

1) Kadar penyerapan usus
Toksik yg masuk ke dalam bdn dan juga lapisan lemak yg sekian lama akan melekat di dinding usus. Oleh itu penyerapan perwatan akan menjadi kurang atau tidak menyerpa langsung. Jadi perwatan tidak akan menjadi. Ambil lah inte cleanse kerana dgn inte cleanse penyerapan akan menajadi 75% lebih baik.

2) Mengambil SJ / SJ Plus , Diet Seimbang dan Exercise.
Penurunan berat akan lebih cepat. Kehilangan berat akan membuatkan badan terasa lebih fit dan tegang. Tidak ada lagi kulit yang menggelambir.

3) Mengambil SJ sahaja.
Ini faktor utama, if kita rasa kita boleh just relax sahaja tanpa diet seimbang dan exercise, SJ akan will 'do it all'..
This is not true!

SJ cuma akan menurunkan selera makan di samping membakar lemak yang baru. Untuk lemak lama yang sudah tepu , SJ perlukan masa untuk itu. Pembakaran lemak tepu yang efektif adalah dengan bersenam. SJ cuma akan mengaktifkn sahaja proses ini.

Setiap org mempunyai kadar metabolisma yang berbeza.. ada yang makan byk apa sahaja tetapi tidak menggemukkan kerana semua makanan itu dengan cepat bertukar menjadi tenaga. Kandungan lemak dalam badan juga kurang. Tetapi pada sesiapa yang agak tidak bertuah, makanan ini menjadi lapisan lemak tepu dalam badan yang menggemukkan *huh!

Oleh itu, SJ ini akan mencairkan lemak2 tepu tersebut menjadi tenaga
*mmg kita akan merasa sedikit bertenaga/rajin daripada sebelumnya*
dan juga menukarkan lemak ini menjadi karbohidrat..
*kita merasa agak kenyang*..

Badan juga mempunyai tenaga dan karbohidrat yang mencukupi. Tenaga ini akan hilang bersama aktiviti harian. Sisa toksik pula akan keluar melalui perkumuhan (peluh dan air kencing dan nyahtinja.

Tetapi jangan lupaaa!!
Proses pencairan lemak ini menggunakan banyak air.. Minum air putih yang banyak.. ikut seperti yang disyorkan 8 gelas sehari atau lebih lagi bagus.. lebih-lebihkan lagi k..



__________________________________________________


Who is not adviseable to take the slimming product ?

For SJ :
pregnant
high blood pressure (tekanan darah tinggi)
heart disease (problem berkaitan dengan jantung) : contoh arrhythmias (kadar denyutan jantung abnormal)
heart failure (sakit jantung)
peripheral vascular disease (saluran darah)
have had a stroke (pernah dapat strok)
cticical asthma
epilepsy or another seizure disorder (sawan)
gallstones (batu karang)
glaucoma (cecair berlebihan di dalam mata- mata bengak)
liver disease (penyakit hati)
are taking other weight-loss medicines


FOR SJ PLus :
Semua pun boleh ambil kecuali wanita mengandung
Mempunyai penyakit kronik


__________________________________________________


Sedikit guideline sebelum kita mengambil apa jua produk slimming.

1) Ambil jika setelah mengamalkan diet seimbang dan exercise tidak berjaya menolong kita setelah lebih 3bulan mendisiplinkan diri.

2) BMI - mesti 30 ke atas atau 27 ke atas sekiranya mempunyai penyakit yang menghalang kehilangan berat yang mudah (seperti diabetes) lihat di bawa cara kiraan

3) Umur mesti antara 18-65 tahun.

4) Sila hentikan perawatan slimming kita, jika :
> Kita tidak kehilangan sekurang-kurangnya 2kg dlm sebulan atau kehilangan 5% berat kita dalam 3bulan, walaupun setelah mengambil Inte-Cleanse selama 7hari.

5) If kita continue to lose weight, wajib ambil sekotak Inte-Cleanse untuk setiap 5kg penurunan. Digalakkan mengambil dengan lebih kerap even baru turun 1kg.

6) Dapatkan nasihat sekiranya- Blood pressure or resting pulse (kadar nadi waktu rehat) bertambah.

TIPS : Selalu check tekanan darah anda resting pulse kita normal sewaktu perawatan ok.



__________________________________________________
Body mass index (BMI)?

BMI, is a good estimate nak tahu berapa banyak lemak dalam badna kita.
Dapatkan tinggi dan berat.
Bahagikan sahaja berat (kg) dengan square tinggi (metre x metre).
Tapi sebenarnya kena tengok umur.. jadi nk exact result n advise email us.

Example :
Weight 80kg.
Height 1.75metre.

So 80kg/ (1.75x1.75) = 26.1

Boleh juga ke klinik untuk check your bmi or nk senang lagi just email kami.
Berikan umur, exact tinggi dan berat!

Panduan :

BMI > Classed As > Health Risk
Less than 18.5 > Underweight > Some health risk
18.5 to 24.9 > Ideal > Normal
25 to 29.9 > Overweight > Moderate > health risk
30 to 39.9 > Obese > High > health risk
40 and over > Very obese > Very high health risk



__________________________________________________


Berat naik balik tak selepas stop slimming product?

Yes jika korang tak amalkan di bawah ni :

1) Amalkan diet yang sihat dan seimbang.
2) Exercise regularly
3) Ambil tahu berat kita at least once a week

*if korang tak dpt buat yg atas tu.. siapkan la payung sblm hujan.. Readykan je stock SJ dlm simpanan :)
Ambil bila perlu sahaja.


__________________________________________________

Apa side effects / healing crisis slimming products?
Untuk SJ.. untuk SJ PLus biasanya tidak ada.
Kebanyakkan orang tiada pun side-effects. Segelintir sahaja akan mengalami simptom di bawah sekiranya kurang minum air kosong atau mengambil lebih daripada dosage sebenarnya. Email us for consultation.

Bukan untuk semua orang. Lain orang lain. Kenali lah diri kita dahulu. Ambil minimum dosage.

-constipation (sembelit)
-dry mouth (mulut agak tersa kering / dahaga)
-difficulty with sleeping (payah untuk tidur sbb bayak tenaga dilepaskan)
-tekanan darah dan nadi laju (kerana proses penukaran lemak kepada glukosa-tenaga
-may cause insomnia - if taken too late in the day
-may cause dizziness (pening2), tak dapt foxus, berdebar2 so avoid driving, operating machinery, or performing other hazardous activities
-mengantuk

Amaran:
Ambil seperti di syorkan di bawah untuk menggelakkan healing crisis.

__________________________________________________

UNTUK PENGGUNA SENIORS

Jgn tak tau, SJ ni boleh immune kat diri korang jika selalu digunakan..Terutamanya selepas 6 bulan pengambilan yang berterusan.
Healing crisis yg korang alami dulu, OF COURSE sekarang dah kurang/tiada/korang akan rasa macam biasa shj...
JANGAN panik.. teruskan shj penggunaan.. Berat tetap akan turun ke berat IDEAL idaman tu..

Sekiranya TIDAK turun, berat statik je.. haaaaa ambil Inte Cleanse.. toksik/racun/minyak/lendir (poison semua ni) sedang melekat baeeeeekk punya kat dinding usus tu.. so apa pun yg korang makan akan kurang penyerapannya.. so kasi Cuci bersih seminggu.. then br start balik SJ..
Naikkan dosage sehingga maksimum 2biji, 2x sehari.. If berat korang STATIK jugak..

Easy :
pertama - Maybe itu lah berat IDEAL korang
kedua - Time to stop SJ for a month.. amalkan pengambilan inte cleanse shj untuk maintain ur weight.. inte cleanse boleh diambil setiap hari.. usus juga akan terpelihara kerana IC mempunyai Aloe Vera.. Sebulan lepas tu ambil semula SJ

SO DONT WORRY.. anything email us.. BUT we only CONSULT direct customer.
THOSE who bought DIRECTLY form us.

__________________________________________________

Bila lagi nk ambil inte-cleanse ?

*If you stop ambil SJ , boleh ambil inte cleanse atau eazy detox
atauDapatkan 1kotak inte-cleanse atau eazy detox lagi apabila mengalami :

# Sembelit - ni tanda kurang minum air atau lemak/minyak/toksin hasil pengambilan SJ sudak memenuhi ruang/dinding usus.. Ambil IC untuk FLUSH ALL OUT !

# Penurunan berat badan sudah tiada / kurang menggalakkan, tidak seperti sebelumnya.. - Ini kerana lemak/ minyak / toksik dah menutupi dinding usus, jd penyerapan usus sudah lemah.. ambil I/C sekotak (utk seminggu).. habis cerita..

# Selain itu, Yang AMAT PENTING..
Selepas selesai apa apa perawatan.. kerana apa?

Kerana hasil kumuh yg terhasil daripada perawatan iaitu lemak, minyak,bendalir ini semua racun.. racun - racun ini toksin.

Toksin menyebabkan badan kurang oksigen dan angin di dalam badan. Sekiranya terlalu lama dibiarkan di dalam usus, saluran darah di dinding usus akan menyerap toksin ini, akibatnya toksin yg sepatutnya dibuang telah diserap semula ke dalam badan.

Selain itu, ia akan menjadi tempat pembiakan parasit dan patogen.
Mukus yang lekit dan licin berlumut terbentuk diatas dinding dalam usus dan menjadi tempat untuk pembiakan bakteria, cacing dan parasit yang boleh mencemarkan darah dan limpa serta meracunkan sistem keseluruhan. . Parasit ini akan menyerap khasiat yang diperlukan oleh badan dan menjejaskan kesihatan sistem badan.

Sebahagian tanda-tanda yang nyata gejala toksin-toksin ini adalah : cirit birit, masalah sembelit, keletihan, sakit kepala, mata menjadi kusam, kulit yang bermasalah, berbintik, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta kelihatan murung.

Salah satu masalah usus yang dihadapi kebanyakan orang adalah sembelit. Sembelit bermaksud masa yang lama diambil untuk melakukan proses pembuangan toksin. Jika masa pengangkutan ini berpanjangan, lebih lamalah toksin akan tertinggal di dalam usus dan ini akan membenarkan bahan-bahan toksin tersebut menjadi busuk, menapai dan kemungkinan diserap semula ke dalam badan.
SO DONT WORRY.. anything email us.. BUT we only CONSULT direct customer.
THOSE who bought DIRECTLY form us.

__________________________________________________

Other infos you might want to know :

1) Cara simpanan :
Store capsules at room temperature away from moisture and heat.

2) What happens if terlupa nk ambil?
Skip je the missed dose and take only your next regularly scheduled dose.

3) What happens if I overdose?
Seek emergency medical attention.

Ambik pil kena SMART & SABAR.
Even vitamin pun boleh boleh menyebabkan kerosakan hati dan buah pinggang kalu mkn berlebihan sbb tu kita kena pastikan bila makan vitamin n mineral kena seimbang, apa pun yg kita mkn mesti seimbang.

Cth : pengambilan vit C yg berterusan boleh menyebabkan kerosakan pd buah pinggang, pakar lebih menyarankan pengambilan multivit dr singlevit...
apa2pun nak sihat & cantik kena la usaha lebih.

-lets be smart-

4) Mengapa berat saya lambat turun? Ambil Inte Cleanse @ Clon Clenz seminggu..

Begini, pada org yg gemuk air atau angin, anda bertuah kerana berat anda akan turun dengan cepat. Untuk yang gemuk lemak pula, proses pengkikisan dan penukaran lemak ini mengambil masa juga beberapa hari. Oang akan kata, Anda akan kelihatan susut kerana lapisan lemak menipis.. tetapi berat anda tetap sama kerana lemak lemak ini tidak lagi keluar dr badan anda.. jadi sabar.. teruskan.. anda akan nampak hasilnya juga.

5) Bolehkah SJ diambil dengan supplements lain?

NO. Kerana tindakbalas dengan ubatan *terutamnya yang berkimia mungkin memudaratkan diri. Sekiranya korang ad amengambil apa apa suplements lain, ambil Inte cleanse dan hentikan selama at least 2minggu sebelum memulakan SJ. Begitu juga selepas berhenti SJ, ambil inte-cleanse dan hentikan selamat at least 2minggu sebelum mula makan other supplements.

Tetapi utk produk di JW , sebahagiannya boleh kerana 100% daripada herba.
Email untuk tanya dulu.

Lagi satu, jauhkan minum kopi yang pekat (RGC tak apa) dan alkohol ketika mengambil SJ kerana side effects yang lebih teruk akan dialami.

6) Ini soalan favourite..
Ada KKM ke.. ?
TIDAK ADA kerana ini adalah herba dari pengusaha kampung/pengusaha kecil/pengamal perubatan tradisi..
Belum di komersialkan. Sekiranya telah dikomersialkan, harga pasti akan melambung naik kerana kos utk mendapatkan KKM ini adalah tinggi, banyak kos yang perlu ditanggung.

So, nak senang cerita - Yakinlah kerana ini adalah astrak ramuan herba 100%, tak yakin tak perlu ambil kerana risiko ditanggung sendiri kan. Herba selamat tanpa bahan kimia.

GOOD LUCK !

2 comments:

Anonymous said...

macamna mau order 2 sj plus?

Anonymous said...

Boleh bg no phone? Nak order