L'élan Vital Extremelash Mascara Duo


BEAUTIFUL LONG LASHES
With DOUBLE The LENGTH & VOLUME





L'élan Vital Extremelash Mascara Duo
Code: 92075 10ml/ 0.8g
Normal Price = RM75.00 (WM) RM76.00 (EM)
JW members - Intro's Price = RM60.00

Promo 25/04/10-25/05/10
RM45.00 only

Jom dapatkan bulu mata cantik yang dua kali lebih panjang & lebat.
Terbukti. Memang sis Julia and the geng dah guna.
Terasa mcm glamorous pakai bulu mata palsu tanpa bersusah payah dan sakit.

Bulu mata akan jadi :
~ lebih tebal
~ lebih panjang
~ lebih lentik

Even pada bulu mata yang pendek, halus dan jarang!

Longwearing, sweat-resistant formula. Tidak comot mahupun bergumpal.
Yang pentingnya easy rinses off completely with water tanpa kotor.



3 simple steps :


#1




Pakai mascara base dulu untuk menyediakan dan menyerlahkan bulu mata.
Conditioning Formula ni akan menguatkan bulu mata untuk coating seterusnya.


#2




Pakai pula Amplifying Fibre yang ringan dan kering yang mampu memanjang dan menebal setiap bulu mata untuk result yang sangat best tanpa memberatkannya pun.


#3




Akhir sekali, letakkan lagi sekali Mascara Base tadi. Mascara Base ini akan memanjang dan meratakan Amplifying Fibre.

Ulang lagi steps 2 dan 3 jika hendak result yang dimahukan.

Dijamin tahan lama, kalis peluh dan tidak comot mahupun bergumpal.


Testi :
aku pakai yg ni..
actually bulu mata aku pendek
bile pakai ni dia jadi panjang
sbb dia guna fiber..tolong kasik panjang
rase ringan..mcm tak pakai pape pun..



Sis julia :
sis dh tried yg ni.. mmg tak comot pun. mmg stay je.. takde la hitam bwh mata tu.. cuci pun senang tau.. dgn air biasa pun dh out.
sis ni termasuk dlm golongan yg MALAS nk make up.. jadi ambik yg senang je..
jadi ini terbaik utk sis .. if tidak, beli tp tak pakai.. yg ni pulak.. nk pakai je hari2.. hhehe









Website counter



0 comments: