HEALING CAPSULES really works!






Healing Capsules - HC
60 capsules
Normal Price  RM60.00
Jw member RM55.00


*disyorkan diambil 2 botol untuk stok sebulan untuk kesan yang lebih positif.
JW Members : 
Buy 2 for RM100.00
Free Baby Roses Spray (untuk fight jerawat dari luar)



Ambil Inte cleanse dan ry-ilex dulu..

Ini semua untuk memastikan perawatan kita ini mendapat keberkesanan yang maksimum.

Why ?
Baca di sini (click)


Jika anda ada simptom di bawah atau salah satu daripadanya.. anda mesti mengambil HC.

# hidung selalu sangat tersumbat.
# gatal di kulit badan.

# menimbul kudis lambat sembuh.
# gatal di muka, telinga, tekak, vagina,hidung & mata?
# jerawat yang payah nk rawat??
# jerawat pada bahagian badan terutama kt belakang
# nafas kuat berbau?
# bau badan yang kuat terutama di ketiak &kaki?
# asyik bersin aja 

# selalu demam
# pandangan kurang jelas

Details lagi seperti di bawah:
1) Rasa sakit sekitar pipi dan bahagian atas gigi.
2) Sakit di bahagian dahi dan atas kening.
3) Sakit di sekitar atau belakang mata dan di atas kepala.
4) Rasa Sakit pada bahagian muka.. - hidung sentiasa berair (simptom utama)
5) Pening kepala.
6) Hidung tersumbat.
7) Byk lendir dlm hidung dan tekak- warna kuning pekat / kehijauan
8) Sakit tekak berpanjangan dan berulang.
9) Demam / rasa tidak sedap badan
10) Berlaku gejala hidung - bersin, gatla hidung dll
11) Kurang deria rasa/bau
12) Kelesuan
13) Jerawat yang sukar sembuh
14) Luka atau kudis yang gatal
15) Bersin pada waktu pagi,
16) sakit di rongga pipi,
17) ache,
18) jerawat bernanah dan berulang,
19) jerawat di belakang badan,
20) sesak nafas atau lelah,
21) deria bau kurang berfungsi,
22) sakit kepala / migrain,
23) mata bengkak,merah dan gatal,
24) rasa gatal-gatal di muka telinga, hidung dan badan,
25) hidung selalu berdarah ada yang bernanah,
26) alah pada habuk,
27) banyak kahak,
28)rambut gugur dan kelemumur,
29) kerap selsema serta hidung tersumbat,
30) wajah muka gatal serta bengkak,
31) bau badan.



Sis Julia said :  
dont worry.. dh jumpa penyelesaiannya. InsyaAllah mmg amat mujarab, dengan keizinanNya. Bukan je melegakan tapi kasi sembuh terus . Amalkan k., hingga hilang semua tu. Herba paling mujarab untuk tanda-tanda di bawah ini telah kami jumpa.. Yang kami tried sblm ni semua meredakan saja. Akhirnya yang ini menyembuhkan sekali.

Mengikut sorg pengguna ni (zun) bagus, masalah dia dh beransur sembuh.. sesuai sgt utk yang berjerawat, dan mmg sgt sesuai meredakan sinus. Tiada ada kesan sampingan sebab dihasilkan daripada Resepi Tradisi dan tiada langsung bahan pengawet.. 
CARA PENGAMBILAN :

2biji pagi & 2biji malam (sebelum makan) 
Kanak-kanak bwh 10tahun - kurangkan menjadi 1biji pagi & 1biji malam


Testimonial 1- di chatbox jw :
zun: 

salam sis j. dah dapat 2hari lepas.ambik cam sis j cakap. kurang la sis. zun ada resdung tahap kornik jugak la. tak thn la gatal hidung, bersin.. gatal smpi mata and kepala.

Testimonial 2-
Terimakasih kerana memperkenalkan healingni. Ala, macam macam sebnrnya kita dh cuba. cakap je la yang ada kat kedai tu. semua try. memangla ok tp stop je mula datang balik. lagi teruk ada lah. Healing ni ok. Lepas dapat consult dari JW, kita ambil ic dgn ry-ilex tu and start healing ni. Baru je makan beberapa hari, tapi kesan dia memang bagus. Busuk nafas kt hidung tu takde la busuk dah. Gatal gatal mata, telinga, hidung berkurangan nampaknya. Perkembangan nanti kita email lah ya.

Testimonial 3-Flag this message
Update Healing Capsules
Friday, November 21, 2010 5:28 PM
From:
This sender is DomainKeys verified
"Luvly Lxxxx"
Add sender to Contacts
To:
myjuliaes@yahoo.com

Thanks kak sebab syorkan hc ni.
Sebelum ni memang selalu gatal-gatal hampir seluruh badan. Terutama kalau lina makan seafood. Sekarang macam dh kurang. Sekarang tengah hbskan botol kedua. Nanti saya updet lagi ye.

Salam kak.
Thanks again


Testimonial 4-
SMS from : Mimi-Sabah
cmna nk ckp ek. gatal-gatal mata...hidung bila kemas rumah ni xdelah nk beresin je. Seronok tol.
nnti akak guide lagi lah ye. saya akan teruskan sampai sembuh


Testimonial 5-
Zaza - Johor
Masalah jerawat ni dari sekolah menengah lagi.
Mcm mcm dh buat,dh ambik tp pasang surut je jerawat ni.
Sejak masuk u lagila membiaknya. i buat mcm sis pesan. InteC then Ryilx tu.. kemudian Healing ni. Healing ni skrg dh botol ke3. Jerawat sekarang dah hilang . Muka dah tak gatal gatal lagi. Sekarang nak hilangkan parut pulak sis.

Testimonial 6-
 Silah - KL
Dear jw. Saya suka produk ni. Sekrg dh tak bersin dh pepagi tu. Alergic kat habuk tu macam dah kurang pulak. Nanti nak cuba makan seafood tengok mcmana. Saya memang ada resdung. mcm mcm dh makan. tp cmtu juga. Yang penting kena ikut step tu kan? ilah inform lagi bila dah hbs ni.


Testimonial 7-
Ateh_le - Singapore
Terima kasih puan. Jangkitan pada betis dan belakang badan saya beransur pulih.
Tidak lagi gatal gatal dan melarat. Kalau tidak dulu siksanya tergaru-garu. Malulah. Awek pun geli kot ='(
Tapi sekarang takdah. Saya akan teruskan sampai hilang dan hensem kembali.. =)








Website counter








































































0 comments: