FIT AND FIRM CAPSULES - FOR FIRMING!




Get Fit , Firm & Healthy !
FIT & FIRM - 80capsules

Non Member = RM60.00
Member's = RM55.00


Nak buang lemak di perut..?
Nak firmkan bahagian perut dan ditempat lain?
Dapatkan :-

Fit & Firm -

Akan membantu kita jadi lebih fit & firm ke?
Mcmana tu.. senang je, fit &firm bukan je membakar lemak di perut tp attack seluruh badan , jd tubuh automatik je akan terbentuk.
Ia akan cepatkan metabolisma badan & cepatkan penukaran glukosa yang kit amakan kepada tenaga. Jadi tenaga ni la yang membakar lemak. . so lemak pun bye bye!

Bila lemak berkurangan jadi cholestrol yang terlebih tu pun akan dikurangkan.

So badanjadi lebih sihat, lebih fit & bestnya lebih firm.

Cmne lebih firm?
Fit&Firm akan kurangkan air berlebihan dalam badan jadi badan jadi kulit takkan mengelambir setelah kurus.
So dlm masa yg sama perut pun jadi firm.
Otot-otot pn jadi padat dan yg bestnya kapsul ni halang pembentukan lemak dalam badan kita.

Dan korang pun jgn risau, kapsul ni juga melawaskan pembuangan air besar dan kecil. So leh la toksin tu tersingkir. Nak kasi sapu bersih mcm biasa la, cuci dgn inte-cleanse.

Dah terbuang semua... hurm tengok ler.. berat bdn bukan je turun tp pada masa yg sama, bdn put jadi Fit&Firm..


CARA PENGAMBILAN :

Take, 2capsules : morning and 2capsules : night, can be 15-30 minutes before eat or after eat.
Consume with 300ml of plain water. Do not exceed 4 capsules per day. Lain-lain : buy & consult ye


Tidak boleh untuk ibu mengandung /menyusukan bayi


TESTIMONIAL


Flag this message
Update info
Monday, October 12, 2009 5:20 AM
From:
This sender is DomainKeys verified
"kxxx axxx"
Add sender to Contacts
To:
"Juliaes Wardrobe Jw"

salam sis...
rasa lama gak sy x update kan..
sori la..pas raye ni...bnyk pulak keje nye..
hehehehe...

sis...
Credit to u n ur team! mmg berbaloi brg kt blog sis... hepi sgt skrg..

1st skali sy nk update pasal healing capsule...
skrg 2nd botol dh nk abes...
mmg sgt menggembirakan hati saya... totally.. resdung sy mmg berkurang...
kire dalam 60% kurang kot..coz pg2 dh x bersin...
menyapu pun x kisah..abuk2 sket2 tuh dh x menjadi masalah kt sy...
kalo dulu...pantang le menyapu...konfem xleh wat keje lain dh..
selsema le sepanjang hari...so far skrg alhamdullillah...

then..sy try guna mior..
sabun ni btol2 miracle..sy guna cam sis syorkan kan...
alhamdulillah...mmg parut2 pun dh kurang...
yg plg best nye..bile sy mkn healing capsule...
hidung sy ni naik bintik2 putih..maybe yg bintik2 resdung tuh nk kuar kot...
tgn lak xleh r dok diam...mule le nk picit je..
so, sy try la guna mior...mmg sgt berbaloi..
pas 2-3 hari...br perasan yg bintik2 dh kurang...
wah mmg le gembira jdinye...kulit muka pun makin sekata...
sy maintain je guna 2x sehari...even aritu kulit muke sy kering n mengelupas...
pastu ader naik jerawat gak...tapi sy trs je gune..
as a result..last week gi r mkm dgn ex-opismate...
die ader tegur..muke sy lain sket...cerah sket n sekata...
wah...gembira le sy...tuh makin sebab kan sy nekad nk continue mior ni..

then sy ader amik FF...
hmm...ini mmg best..lemak2 yg mengelebeh tuh...
alhamdulillah...ader pengurangan..
even sy dh krg buat senaman...coz bz teramat pas raya aritu..
huhuhuh...tapi sbb lom abes 1 botol...
so sy nk continue lagi pas ni..tgk result cane....
nnt update sis lg pasal FF ni eh... =)

tapi sy ingat nk detox dulu...
kalo period boleh detox x sis? n jamu2 elok continue or stop for a while?
baru nk start semule FF dgn 2nd botol....
yer la...pas raye kan...kdg2 mkn x ingat...
hehehehehe... tapi balik raya aritu...
semua org sebuk tny sy...mkn ape...
saye senyum je... coz sblm ni diaorang asyik kt sy xleh trun berat badan...
tapi sy dh jumpa sis..kompem r boleh... =)

so...jumpa lg sis..
tq sis n team....=)



>> terujanya hati membaca testi dia.. Tq yer.. nnti ingatkn sis to appreciate your sincere testi with Orange papaya soap @ Henna soap @ Gluta + Kojic soap @ Gluta soap.



------------------------------------------------------------------------------------------------------




Flag this message
salam sis
Tuesday, October 6, 2009 6:21 AM
From:
This sender is DomainKeys verified
"dxx Axx Bxx"
Add sender to Contacts
To:
"Juliaes Wardrobe Jw"


salam sis...


owh lama x jenguk website sis... byk tul benda baru... sis sy nk bg feedback utk fit n firm yg sy beli hari tu.... kn sblm ni sy beli slimming jamu.... yg ni mmg best.... nk kata berat sy turun mendadak xdelah jgk... tp yg pastinyer baju yg lama2 kira baju yg kecik2 dah bleh pakai semula... hehehe... sukernyer... thanks kat sis... sbb walaupun raya mkn byk tp berat tetap maintain... cuma satu je masalah sy... bila dah kurus so bahagian lengan sy jd mengeleber... kira lembik gler ar... kdg2 segan gak pakai baju lengan pendek sbb lengan besar... huhhuhu....

tp bila mkn fit n firm... lengan jd kecik n kental... bukan tu je... peha dan punggung sy yg mmg besar tu pun jd kecik sikit n jd lebih pejal mantap lg... heheehe...... kira dulu pakai jeans saiz 36'' skrg 33''... skrg ni on the way nk target 30'' plak.... mintak2 berjaya ar sy nk capai target ni sblm akhir tahun ni...



dxlx



>> ni antara testi terbaik utk fit & firm. Thank you. Remind sis to appreciate your testi on your next purchase.


0 comments: