DCL - Qshe




Q-SHE (PUERARIA MIRIFICA)






(42 capsules)- (*DCL)


Normal Price : RM 68.00
JW price : RM 65.00
DCL Member Price : RM54.50, 30pv






Amaran
Wanita yang telah disahkan terdapat tumor (barah) pada organ sensitif-estrogen seperti ovari, rahim (uterus) dan payudara hendaklah elak dari mengambil produk ini.


All in 1 best produk untuk kulit, kuku, rambut, badan, payudara, punggung, rahim, vagina, kesihatan.






PERINGATAN :-
Q-SHE TIDAK BOLEH DIMAKAN SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA MENGANDUNG


MAKAN 3 BIJI SEBELUM TIDUR. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.


*Sekiranya q-she tidak memberi kesan kepada anda, kemungkinan anda perlu menjalankan preses detox - iaitu proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. DptKN INTE CLEASE
Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam produk DCL seperti Bidadari, QShe pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula Bidadari, QShe telah memberikan komen yang positif.




details :


Qshe adalah supplemen yg diperbuat daripada PUERARIA MIRIFICA untuk tujuan kecantikan dan kesihatan yang bertindak secara semulajadi pada tubuh. Berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit serta memberikan hasil dan kesan yang tidak mungkin anda perolehi dari produk² lain. Tidak perlu lagi menyeksa diri dengan suntikan kolagen atau pembedahan yang menyakitkan serta berisiko untuk menjadi cantik dan jelita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikkan dan kesihatan yang menyeluruh dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dalam dan luaran.


Antara kebaikannya adalah :


KULIT
*menganjalkan kulit yang telah melendut
*menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
*mengurangkan garis² halus
*mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
*menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
*menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
*melembutkan kulit agar kurang kasar dan kering
*merawat jerawat dari dalam
*mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
*mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
*melambatkan proses penuaan secara berkesan




KUKU
*mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
*menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
*meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
*kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat




RAMBUT
*mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
* mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
*menggalakkan pertumbuhan rambut baru
*melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
*menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat




BADAN
*melangsingkan badan dengan mempertingkatkan jisim badan tanpa lemak
*membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
*mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan




PAYUDARA & PUNGGUNG
*mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
*memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
*membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yg terbantut


RAHIM DAN VAGINA


* mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
*merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
*merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
*menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.


Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.


Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin


KESIHATAN
*Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
*mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
*membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
*mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
*mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
* menghalang ”mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh Jika tahap hormon di dalam badan semakin merosot, MAKA….

Akibat dari penurunan tahap kolagen dan serangan radikal bebas melemahkan dan mengurai serat kolagen di dalam epidermis. Pengurangan proteoglikan juga telah mengakibatkan serat kolagen jadi tidak sekata dan terganggu. Ini mengakibatkan kulit hilang keanjalan dan struktur kulit terjejas menyebabkan keadaan kulit jadi melendut dan garis-garis serta kedutan akan terbentuk.

Peningkatan kadar hormon estrogen akan menggalakkan peningkatan proteoglikan supaya dapat mengekalkan kalgen dalam susunan yang sekata, ini menjadikan keadaan kulit kembali anjal dan dapat menghilangkan garis-garis halus dan kedutan. Sebanyak 75% daripada tisu kulit manusia terdiri daripada kolagen yang penting untuk mengekalkan kelembutan dan keanjalan kulit. Kolagen berperanan besar dalam menjadikan kulit licin, anjal dan berseri, seperti semasa kulit kita di usia remaja.

Namun, penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Dan selepas usia 50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Masalah kulit kering, tidak bermaya, berkedut, dan melendut, keguguran rambut dan tidak bermaya, kuku yang lemah dan mudah rapuh, adalah disebabkan oleh pengurangan tahap kolagen dalam badan.

Penurunan kolagen juga menyebabkan kehilangan jisim badan tanpa lemak yang mengakibatkan penurunan metabolisma badan, maka peningkatan berat badan tanpa peningkatan di dalam pengambilan makanan akan terjadi. Semua ini disebabkan oleh kemerosotan tahap hormon di dalam badan.

Akibat dari kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan merubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.




Antara testimonials - search for more in the internet.


1. pssttt, nak bisik sikit...dah 8 bln amalkan QSHE ni bkn otot payudara, punggung jer dah nampak improvement tp ada lagi satu improvement, sedor x sedor kesan hitam bwh ketiak (akibat guna deodorant atau kesan masa hamil dulu) dah hilang. kira puashati ler sbb mmg x pasan pun. Tak caya meh la amalkan QSHE secara konsisten, yg penting x yah nak sental ngan apa2 dah..just telan QSHE jer pehtu semua yg kita x perasaan ada perubahan.


2. hai sis, kak dah ada perubahan la sikit. alhamdulillah struktur kulit muka, dulu pori2 besar now nmpk cam dah kecil kak


3. sepupu baru makan qshe. sy makan Qshe ni punggung yg naik dulu..heheheh
bulan ni nak beli qshe banyak skit
ramai sgt yg order kat ktn, rupanya semua tgh mencari produk nak montokkan payudara
kebetulan la sy tgh mkn,apa lagi promote la.
seminggu sy makan qshe ni ada rasa denyut 2 kat breast Breast pun rasa tegang terletak jek. Healing crisis n ada kesan positif.
erm..kulit pun jadi licin. 2 minggu makan hubby i tegur i punya punggung kata nya dah naik. qshe ni pun mengetatkan jugak..hehehe..itu je la..tak sia2 la beli qshe ni


4. Dah nak 1 minggu sy try q-she ni, mula2 tu mmg dia bertindakbalas....healing crisis kan??? lepas tu dah makin ok, cuma byk angin keluar sbb ni berasaskan ubi kan?? Masok arini tgk dah ada perubahan la mcm dah naik..huhu sronok bebenor.. tarak jatuh2 lgmontot pun kawan cakap berisi & padat berbeza dr sebelum ni..cepat btol tindakan qshe ni kat sy..
kalo makin berhasil bes la...hehe
mekasyeh Q-she..korang try la ekk..
pasti tak menyesal punye...cume tndk bls sikit2 tu biasala...nak jadi cantekkan???


5. Akak dah 3 botol habis..I highly recommend pada yg belom mencuba. Mula2 memang ada rasa healing crisis lepas tu badan rasa ringan, aset2 semua terasa padat tak perlu lagi nk pakai korset or girdle utk improve the curve. Itu apa yg akak rasa lah utk perubahan diri sendiri. Kulit pun terasa moist...


6. nk bagi testimonial gak ahh. rini pun guna qshe gak..dlm 2 minggu lebih gitu..member opis dah tegur dah..punggung nampak naik dan breast nampak terletak jek..yang besh nye bra ku penuh terisi..tak la mcm dulu asyik ade ruangan kosong..hehe..gitula cite nye..rugi tak cuba Qshe!!


7. Just nak share lah pengalaman saya makan Q-she.masa baru first time makan tuh..kentut tak ingat nye..kuat berdentum-dentam...(ha..ha...ha...) sampai saya pun terkezut lah..angin mende lak ni semacamaje....tapi lepas tu lega....dapat kuar kan angin...


8. saya baru bersalin ceaser 5 bulan lepas...pastu saya notice bila makan ari kedua perut saya yg kat tempat operate tu macam sakit...yg bekas potong pun macam berdenyut-denyut...takpe..saya terus makan gak.....bila dah seminggu saya perasan kulit dan parut rekah masa mengandung dah kurang dah tak kasar macam dulu....( dulu asben siap cakap kulit perut dah macam kulit rusa) tension saya....ialah walaupun gurau tapi tersentap le gak.....la ni....bila tunjuk perut dia pun cakap ah..ah...lah dah halus dan kurang rekah dia....seronok tak terhingga....


9. one day balik keje nak masak saya nak tukar baju asben saya cakap peha ngan montot saya nampak kecik...perut pun tak gegar lagi....dulu kalau saya jalan perut saya bergegar..kawan pun kata perut saya bergegar...lemak banyak sangat....sekarang walaupun banyak makan tapi dia tegang tak membuncit macam dulu...peh.......power tuh......kulit kat kaki dah tak kering...rambut saya pun dah tak gugur sangat.....sekarang tengah period..tapi saya langsung tak sakit perut..dulu mesti ada rasa walau tak banyak sikit pun mesti ada rasa sakit kalau darah tu nak kuar...darah pun cair aje tak berbuku..itulah penangan Q-she dan Guara Cafe yg saya amalkan....
bawah mata saya pun dah tak lebam, dah cerah sikit..biasalah ada baby tak cukup tido...kalau tak cukup tido mata saya yg dulu nampak hitam...letih sekarang...eventhoug bangun setiap 2 jam steady lagi.....bangun kul 5.30pagi no hal nye......nie after period saya nak sambung makan lagi......thanks sesangat kat akak.....


10. saya pun ambil juga q-she ni..hmm dah namanya memontok kan bahagian PD dan punggung jadi mmg ada sedikit kenaikan berat badan tapi tak banyak..
dan saya juga rasai bahagian tersebut lebih padat atau erti kata lain mmg montok habis.. klu pakai seluar tu potongannyer lebih cantik lagi mcm anak dara balik...
pada permulaan pengambilan saya kerap keluarkan angin bagus juga sendawa ni puas hati dah dlm seminggu saya dah nampak kesannyer ..


11. so far saya makan q-she ni memang ok. seminggu dah nampak kesan. mula2 tu asyik je baca testimoni org lain. ader yg ok ader yg tak. nak senang dan puas hati..saya beli makan sendiri. baru tau macammaner. mmg puas hati biler dah makan. saya dah rekemen dekat 5 botol kat member. semua cakap ok. ader satu member tu lagi best. baru tadi jumpa. dia baru makan 2 hari. breast dah berdenyut2. tu tanda baik tu..


12. utk ibu yg menyusu baby, memang boleh amik qshe. tetapi tidak digalakan.
kerana takut baby tak tahan. kalo baby kuat, tak cirit birit, boleh teruskan. tetapi kalo baby ada problem, elok stop dulu. utamakan baby.


13. Makcik berumur 52thn, period makcik dah berhenti 5 bulan lepas. Tapi selepas makcik mengambil Q-She yang dibelikan oleh anak makcik, tetiba period makcik datang balik, jumlah yg banyak pulak tu.


Jadi, makcik belek2 kandungan Q-She ni, ternampak estogen dan prostegen....dlm hati patutlah rakan baik ku datang kembali selepas 5bulan berhenti.


14. Mula-mula ambik Qshe ni sbb ingat nak bentukkan balik struktur bdn, maklum lah dah kawin so ada gelebeh sana gelebeh sini, tapi alhamdulillah lepas mengamalkan QSHE hampir 2 bln struktur bdn dah mula berubah. Breast pun dah mula ada shape, bila pakai bra pun terbentuk jer xde lar terkeluar dari cup lagi. Punggung pun dah nampak menaik sikit sbb fungsi QSHE ni mmg utk membantu 2 bahagian wanita yg dah berkawin dan beranak pinak ni kan. Jadi pada wanita yg mmg ingin bentuk badan yg langsing dan shaping serta membina semula struktur bdn serta breast yg dah jatuh serta gelebeh boleh amalkan QSHE ni, lagipun utk suami tercinta kan.















free counters







0 comments: