Bibir lebam, kering, nipples? - Pinkkan skrg









Bioglo Cherry Pink Lip Cream
Code: 74182 10g


Normal Price = WM RM28.00 / EM RM29.00
Jw member = RM25.00

Testimonials :



Dah pakai cherry pink ni 2 minggu. wah, warna bibir i mmg jadi pink muda n halus. Bibir dh tak jadi kering lagi dan bibir ttp merah muda n nmpk segar mcm baby gitu.. (bukan nk promosi lebih2 tp mmg suka sgt dgn produk ni) I sampaikan promosi kat member2 jadinya semua nk try,, I pun hepi sbb senang sgt nk nmpk cantik .. Cherry pink mmg best.

Hi sis , nk kasi testi cherry pink.
Saya jugak antara yg dh cuba dah .. mmg tip top la. Memang tahan lama.. muka kena air ke.. minum ke.. tidur ke tak hilang.. cantik pulak tu warnanya.. bibir jadi basah je sentiasa .. nampak sihat!

Tumpang testi utk cherry pink.
Anne dah cuba tp baru 4x pakai la.. tp bibir anne jadi warna pinkish gitu. bibir anne dulu tak la mcm ni.. kecoklatan even tak hitam. tq jw sebab upkan product besh besh.

Saya baru je lagi pakai cherry pink ni..baru je 2 ari. tp memang bagusss sgt sgt.. bibir jadi pink la. tak perlu pakai lagi lipstick .
Saya cuba la letak kt nipple.. hehehe jadi pink.. padahal baru je 2hari!
Sukses buat sis and JW Team.. mudah2an makin bagus.. sukses ye sis. Teruskan usaha rekemen produk yg mmg berbaloi nak berbelanja. luv luv.


Asalnya bibir mai hitam. Maybe merokok . Dah berhenti lama tp cm tu gak. Kering jugak. Skrg pakai cherry pink lip ni. Memang berkesan. Bibir neutral sangat warnanya. suka lah. bibir tak kering tau. and lasting lak tu.

JW review : Recommended produk di bawah ni.
Memang dah try n best.. Datang dgn brush.. tp sis letak mcm tu je terus.. Letak je.. bibir jadi pink semula jadi.. n tahan lama pulak tu.
Kalau dulu pakai lipstick je bibir jadi mengelupas.. tp NOW, tidak lagi..
Selain itu bibir yg hitam juga akan menjadi pink semulajadi , begitu juga dgn nipples. Boleh diletakkan di nipples.


Nak send your own testimonials ?
We welcome sangat. Email ke myjuliaes@yahoo.com
thanks a bunch!

___________________________________________________________


Restores Youthful Pink Colour
to Your Lips & Nipples





Attached Image




New Improved Cherry Pink
is now even better with dermal rejuvenating and more intense hydrating action. Leave your lips even smoother, and more alluring.




___________________________________________________________




Restores Alluring Sheer Pink Lips!



  • Cherry Pink gives you soft, kissable lips while offering you protection and hydration.
  • Brings beautiful natural colour to pale, dull lips
  • Lightens lip discolouration while preventing further darkening
  • Provides instant relief from dryness, chapping and flaking
  • Smoothes fine lines on ageing or overly dry lips





Lightens Darkened Nipples!




  • Gentle to the skin Cherry Pink keeps nipples healthy and youthful-looking.
  • Turns nipples pink instantly
  • Fades darkened nipples naturally with continuous use
  • Gently conditions nipples




* Convenient & Easy To Apply
* No Greasy After Feel
* Non-Sticky Texture


___________________________________________________________




Suitable for even the most sensitive lips
* Parabens Free * Mineral Free
* Fragrance Free * Irritation Free




Youthful pink that stays on the whole day - even after meals!




Natural Lightening Action
from Cherry Blossom (Sakura flower) that exudes a beautiful colour and exhibits gentle whitening properties to lighten discoloured skin and restore pinkish hue in delicate areas without irritation.




Dermal Rejuvenating Action
from seaweed Crithmum maritimum that regulates new skin cell growth and protects against the ravages of time. Rich in antioxidants to keep lips younger and smoother.




Intense Hydration Action
with Shea Butter, Jojoba Ester & Squalane - Rich moisturising factors that work synergistically for long lasting lip hydration.




























Website counter


0 comments: