B-One Multigel (recommended!)

Highly Recommended!


Be One Multi-Gel


>> Put on the target area
>> Many other uses you wont believe it




BE-ONE Multi Gel, 110g
- pelbagai lagi kegunaan selain menghapuskan lemak dan selulit secara semulajadi..


Mahal? oooo tidak.. tengok kegunaannya yg mantop meletop tu..

*DCL = 20pv
Normal Price EM RM44.50, WM RM48.50
JW Price RM40.00 je
JW+DCL Members' Price RM35.50 !!




Di antara faedah Be-One Multi Gel (untuk kegunaan luar sahaja)

- Membantu memecah lemak (perampingan)

- Membantu menghilangkan selulit

- Membantu memulihkan sengal-sengal badan dan sakit sendi

- Membantu melegakan sakit gigi dan sengatan bisa

- Membantu mengatasi masalah sakit kepala dan migrain

- Membantu melegakan sakit perut dan senggugut

- Membantu mengecut jerawat

- Membantu memanaskan badan

- Membantu mengatasi masalah melecur

- Baik untuk tujuan Mengurut




Bahan Kandungan :-



- Seaweed, Apple Cider Extract, Lemon Peel, Herbal Water, RO Water, Capsicum, Menthol Crystal, Carnbopol 940, Glycerin, T.E.A. & Colouring
- adunan semulajadi 100%
- Tanpa methyl salicylate





Cara Guna :



Sapukan Be-One Multi Gel secukupnya di tempat yang perlu & urut mengikut arah lawan jam. Sekiranya perlu, balutkan dengan "plastic wrap" dan buka semula selepas satu jam. Untuk mendapatkan kesan yang maksimum, jangan dicuci dalam tempoh 5-6 jam.










Testimonial 1 : Dani : Be-one ni adalah salah satu produk DCL yg dani kagum sangat dan memang saya gunakan pada badan dani dan untuk kecikkan spare tyres yg dani taknak. Memng berkesan!



Testimonial 2 :
Shahila : Problem buncit, keras, tebal dan mudah kembong. Kulit perut pecah-pecah atau 'Orange Peel'.. So guna inte-cleanse dan be-one multigel ni. Ni testimonial dia : Masalah perut yang buncit, keras dan tebal dgn lemak yg sudah bertimbun selama berbelas tahun, amatlah memalukan. Selalu orang ramai menyangkakan shila mengandung. Dengan mengamalkan produk inte-cleanse utk dalaman serta selalu menyapukan dan mengurut menggunakan Be-One multigel, perut shila bertambah lembut wlupun uk pertama kali penggunaan. Potongan badan adalah lebih penting dr timbangan berat bdn bagi pendapat peribadi shila dan kini shila sudah boleh memakai pakaian yg dibeli terus dr kedai.






Testimonial 3 : Selepas melahirkan anak kedua saya mengalami masalah perut buncit dan sakit pinggang yang agak teruk . Kesakitan pinggang saya ada kala sampai ketahap saya amat sukar untuk mengiring ketika baring . Saya ada bertanya kepada doktor dan doktor mengatakan bahawa kemungkinan sakit pinggang di bahagian tulang belakang disebabkan oleh kesan2 sampingan suntikan ubat di tulang belakang ketika saya melahirkan anak pertama . Saya melahirkan anak pertama secara ceaserian . Disebabkan jarak usia anak pertama dan kedua yang agak rapat , maka tulang belakang saya sakit akibat menangung beban berat ketika mengandung anak kedua. Ini ditambah pula apabila saya terpaksa menjaga anak kedua saya yang lahir pra-matang dan terpaksa di tempatkan di NICU selama lebih 2 minggu . Bayangkan lah berpantang kat hospital.. mana ada bengkung, mana ada urut , mana ada tungku semua tu .. Bila anak dah sihat kami dibenarkan keluar masa tu lah baru pakai bengkung dsbgainya . So mula2 saya pakai be- one multi gel untuk mengempiskan perut yang buncit ni..tak de niat pun nak ubat sakit pinggang ..so saya sapu di sekitar perut, pinggang , belakang hingga ke bahagian punggung . Kemudian saya balut menggunakan bengkung . Dalam 2 minggu saya buat mcm tu saya rasa ada perubahan kat tulang belakang saya, sakit dah beransur2 hilang . Dan sekarang ni alhamdulillah dah sebulan saya amalkan.. tulang belakang saya dah tak sakit , perut yang buncit pun dah agak kurang . Nak amalkan sampai buncit ni hilang ekekke...





home

0 comments: