BABY ROSES SPRAY- toner/cleanser/pimples fighter all in 1












 



Baby Roses Spray
non member RM15.00
Member RM10.00

MOQ discount :
for 3pc and up please ask

To sooth the pimples, help to clean your skin and kill the nasty bacteria

Ini untuk tindakan dari LUAR.
Untuk muka boleh letak amazing serum.
untuk badan.. if sikit sikit jerawat boleh la fight guna amazing serum tu.. tp if banyak.. senang je.. spray je dgn baby roses ni!!
Jerawat mesti gone..
tp ni luaran sj.. nk basmi terus pimple kena ambil dr Dalam juga..

IC + Ry ilex + Healing Capsules



Cara penggunaan :

Anytime.
Selepas mandi.. lap kering badan..

Spraykan baby roses ke Body Facial Span.
Sapukan di tempat yg diperlukan.
Buat sekerap mana yg mampu..
Kulit akan terasa sejuk saja.
Biarkan.
(nak spray terus pun ok)

* Pimples akan makin hilang.. yg baru tak chance nk out.. kulit akan rasa lembut dan kurang berminyak.. gunakan selalu.. amalkan seharian.. mmg best.. 
Nak jadikan toner muka selepas buang white/blackheads pun ok.. untuk tutup pori DAN boleh dibuat sebagai cleanser juga.









0 comments: