Amazing Skin - AS

Normal Price RM85.00
JW Members' Price RM75.00 !!


Terdapat langkah-langkah yang perlu dibuat sebelum, menggunakan capsule sini. Ini semua untuk memastikan perawatan kita ini mendapat keberkesanan yang maksimum.

Dapatkan consultation untuk perawatan ini.


Sis Julia said : > Kapsul ni akan mematikan jerawat yang ada dari dalam.. bukan shj di muka tapi kesluruhan tubuh bdn juga. Ianya juga akan menghalang jerawat untuk pop up!!
Capsules ni expensive juga.
So we have limited stocks in hand.

Tp mmg kena dgn hasilnya.. cuma 1 botol in 10days!
Yg penting berkesan, selamat & cun hanya di JW !!

Member ni cakap, habis je 60caps jerawat semua dh hilang termasuklah di muka dan di badan. Dan yang bestnya jerawat dh tak naik lagi ! Hanya 10 hari !
(member ni ambik IC dan ry-ilex dulu)

Ianya nya adalah herba yg paling sempurna dan bagus utk semua jenis jangkitan virus dan bakteria.
Selain menghentam jerwat, menghapus dan membersihkannya sehingga ke akar umbi, ia juga berguna untuk :
batuk, selsema, demam paru-paru, kebuntuan, bengkak pada anak tekak, psoriasis, luka, jangkitan telinga dan merangsangkan sistem imunisasi/pertahanan, Ia juga menguatkan sistem imunisasi terhadap pembentukan phagocytosis dan T-cell dan juga pembersihan darah keseluruhannya ! Jadi darah bersih, toksin tiada.. kulit bersih!

Ini email dari yg rekemen tu :

From:
This sender is DomainKeys verified
"Min Sxxx"

To:
myjuliaes@yahoo.com

good day.. jw team.
min nk rekemen 1 produk ni.. tp memang la susah nak dapat.
If team boleh dapatkan memang la bagus.

Min ni kurang bertuah. Muka penuh jerawat. Belakang badan lagi la. Rasa rendah diri tu mmg la wujud sekian lama tau.
Macam macam dah cuba tp hurm.. yang berkesan pun kena ulang ulang membelinya. Akhirnya min terbeli produk ni.Tengok harga macam tercekik jugak tapi cuba lah kan. Ada KKM nya lagi.

Min ambil 4-6biji sehari la. Yang bestnya jerawat Min makin takde. Yang kt badan pun dh menyusut sangat. Gembira sangat. Min teruskan. Hinggala habis sebotol ni. Jerawat dah takde dan jerawat pun tak naik.
Sekarang Min beli sebotol, kot kot diperlukan. So far so good. Cubalah. Hanya nak menolong sesama kita.

*ok korang.. jgn lupa ambik inte-cleanse seminggu + ry-ilex seminggu if nk result mcm Min.




Cara Pengambilan :
4-6 kapsul sehari. Ambil sejerus sebelum makan. Sekali sehari.

Cara Penyimpanan:
Jauhkan dari cahaya matahari, letakkan di tempat kering bwh 30 celcius.

Pantang Larang :
Tidak sesuai untuk kanak-kanak bawah 12tahun.
Tidak sesuai untuk ibu mengandung & menyusui bayi.
Jangan melebihi 10hari pengambilan.
Jangan melebihi dos yang disyorkan
Jangan campurkan dengan ubatan yang lain yang immunosuppressant dan bersifat hepatotoksik dan zat anestesi.

Simpton yang mungkin ada - healing crisis
If tak sure, mulakan semasa cuti/off day. Bukan pada semua org.
rasa mual, pusing, sedikit kemerah-merahan pada kulit (blushing).

Expired :
15/07/2011



Give it a try !!!!!!!!!!!!


This space reserved for your testimonials :


Mi memang problem jerawat ni jangan nak cakap la. Tak pernah hari yang datang takde jerawat dari sekolah mengh lagi. Sedih bila ada yg bergurau panngil mi bulan. Senyum je la tp kt dalam mmg menangis bila terkenang. Syukur sgt bila jumpa JW. Mi ambil I/c seminggu dan selepas tu ry-ilex je dulu sbb budget. Next ambik Amazing Skin, Min makan max 6cap sehari.. smpi habis... Habis sebotol dah ni. Jerawat semua menyusut ! Sekarang nak ambik serum dan Skin Cleanser. Next budget maybe nak ambil yang lain, satu satukan sis. Tq.. dari Mi.


Tuesday, July 21, 2009 5:28 PM
From:
"bxxx bxxxx" @yahoo.com>

To:
"Juliaes Wardrobe Jw"

yup sis,ok sgt2 taw!!!
sori la,x ingt lak nk bg testi...hehehe
tp kn sis,mmg btul2 jd la amazing skin ni..rasenya dah nk dkt 3 minggu n ambil pil ni tp sampai skrg jrwt x naik2 dh...
mula2 cam x yakin je ubat ni menjadi,tp bila dah amek ikut dos yang ditetapkan,ari ke 5 pn dah leh nmpk kesan taw..mmg amazing sgt!!
kwn2 semua puji muka n mkin licin n berseri,da xde jrwt2 nkal kt muka..dorg tnya cmne jrwt kt muka leh hilang dlm masa yg singkat so n pn syorkan dorg beli produk ni
yg n tempah ni pon utk dorg la...hehe
thanx ye sis sbb up kan produk bez ni....mmg btul2 jd tw!!

**1 op natural bar for you to appreciate ur testi.. tq nxx



0 comments: