AMAZING SERUM




Amazing Serum - AAS, 7ml
Normal Price EM RM45.00, WM RM48.00
JW Price RM40.00 je
JW Members' Price RM35.00 !!

- limited stock. Apply now.


Apply + Wait + See Result > 3 in 1 actions begin


Outside Triple Healing

Sis Julia said : > Personal recommended ! Biasaler nk period ni, adala si kenit ni naik kat celah hidung 1. Sakit lak tu.. Then ambil Acne Serum ni, saja la letak je kt tepi hidung tu. Nyaman je, sejuk.. biarkan kering.. then nak rasa la, dh kering belum.. puas raba raba, tengok si kenit tu dh bye! bye! ler.. tak puas hati gi la usha kt cermin.. mmg dh takde. Apa lagi excited.. smpi cari lagi sapa sapa nk cuba. Pun result yang sama. Tak membazir membeli produk yang betul betul best. Tp utk yg ada masalah hormon, kena ambil tindakan dr dalam.. try ambil bersama item 1 yer.


Outside Triple Healing
1) Skin renewal process
2) Strengthens skin tissue
3) reduces apperance of acne scars

Rich with With Vitamin A + Vitamin C + Herbs

Testimonials Terbaru

Salam sis. Zee dpt dh pos laju tu semlm. Best ar sis. Serum ni mmg cun. Zee mmg byk pimples. Jadi Zee letak semua muka. Pas tu Zee tengok pimples Zee tu ada yg dh kecut dan ada yang dh hilang. Zee ikut ckp sis, letak 3x sehari la smpi semua hilang. Tengah try ni. Pimple yg baru tumbuh tu kan sis..mmg hilang dan takde parut la. mmg tak dpt nk kesan. 5stars sis !

yuhuuu sis. Ani naklet sis know la..Actually, Today Ani nikah.. hihi. Esok nk bersanding dah. Alhamdulillah sis. Im very happy coz the serum really works. Sori la, push sis send cepat sbb mmg urgent.
Semlm smpi je terus Ani letak kat muka dan badan. Jarang berjerawat ni actually tp ye la tidur tak tentu nk majlis ni, so mmg besar2 keluar. Tapi hari ni adik puin terkejut. Dah clear dah. Dia apa lagi menumpang.Nanti dia and kwn kwn kt sini nk order. Muaxxx sis. Mmg produk kt sini superb !

Sis Julia > Malam td first time hubby mintak try sbb ada la 2 si kenit ni naik. Ntah betul, ntah tak, letak je la kt pipi dan dahi dia . Biarkan kering. Dah kering tu, sis tengok dh surut tp mcm ada lagi ! So sis letak lagi..betul2 dap , cover betul2 atas pimples tu.. miracle lorrrr.. mmg amazed.. dia pun amazed.. hilang! Sampai dia ckp.. lepas ni tak yah risau dah.. ehehehe.. u ol mmg kena guna or just simpan kot kot si kenit ni bermurah hati nk muncul. yay!

Tq pada yang rekemen. So dh byk out ni.. nnti jgn lupa kasi lagi testimoni yer.

Cara Pengambilan :
Bersihkan muka/badan & tangan seperti biasa.
Keringkan.
Letakkan serum ini ke atas tempat yang diperlukan sepenuhnya. Biarlah kering. Nikmati hasilnya. Jika perlu ualng la proses yang sama 3x sehari k.

Cara Penyimpanan:
Jauhkan dari cahaya matahari, letakkan di tempat kering bwh 30 celcius.

Pantang Larang :
Tiada. Seeloknya jaga pemakanan. Jangan ambil yang berminyak / seafood (if ada resdung - ambil healing capsules) ..

Simpton yang mungkin ada - healing crisis
Tidak diketahui. Tiada setakat ini.

Give it a try ..
Sangat berkesan jika diambil bersama Amazing Skin untuk tindakan dari dalam.





0 comments: