Sering rasa lapar? Payah nak mendapatkn tubuh yang ideal?


Ambil lah SJ plus.. nk lagi cepat cuci usus supaya boleh menyerap SJ plus 75% lebih bagus dengan Eazy Detox !
Dan jagalah makan tu.. Jgn makan selepas 7pm.. lepas 8pm tu makan buah2an shj. Payah/tak tau apa yg patut dan tak patut di makan??

Dapatkan Rxlite. Ambil SJ plus.. 30min slps tu.. Koyakkan sachet Rxlite.. bancuh dan minum! Settled.

Tapi bagaimana kalau selera makan tetap aktif. (Ada kes yg mcm ni)

Jangan risau.
Sekarang dah ada Appetite Control.


Dapatkan Hemopathy 100% herbs tanpa bahan kimia





'APPETITE CONTROL' - AC
RM60.00
Jw memberRM50.00

Promo for bulk purchase @ Reseller
Please PM

Dapat mengurangkan selera makan kita.
Jadi tidaklah kita teringin makan itu dan ini.

Perut pun jadi cepat kenyang even baru makan sedikit.

TIDAK BOLEH DIMAKAN OLEH:
Ibu yang mengandung + menyusukan bayi

Sesuai utk Lelaki + Wanita.

Cara pengambilan :
2biji,2x sehari - sebelum makan
60 kapsul


Testimonial :
Produk ni pun masih baru. Jadi testimonial persendirian sahaja yang ada.
So cuba lah dan update kami ye

'Saya dh cuba ac ni.. bagus.. sangat. Sebelum ni selera makan teruk betul. Bolehlahh tahan lapar juga selain tahan nafsu makan tuuu.. melawaskan juga tau. ' - ani, terengganu

So u ols..
Ingat nk turunkan berat dapatkan SJ Plus.
Tapi apa apa pun product yg u ols ambil.. tak guna if usus korg diblock oleh 'najis kering' atau toksin di dinding usus. Apa pun yg diambil.. keluar mcmtu shj. atau sedikit je yg diserap.

so.. bersihkan usus dulu seminggu or lebih selagi tiada penurunan berat (toksin/najis kering ni dh out mmg berat akan turun) tp bkn sebab pembakaran lemak ye.

So ambil lah inte cleanse atau boleh cuba eazy detox.

See u later
-sis julia es-




Website counter

0 comments: